Влез

View Full Version : приятелство или лубов

lqlqlqq
09-06-2008, 22:04
мм незнам как да започна .. братовчетка ми аа тя ми беше най-добра приятелка .. или поне аз така съм си мислила ии сичко започна от както се намеси едно др момиче тя започна да стари от мен започна да се отделя да и казва неща които на мен не беше споделяла но както и да е разбрах за какво става вапрос попитах я ии тя излезе с номера че я била срам от мен таи като ме е мислела за по зряла незнаела какво ще кажа как ще реагирам ии т.н. както и да е изяснихме се ии за момичето което споделяше което мислеше за мн по добра приятелка от мен разбра какво представлява разбра какво цели а именоо да ни раздели .. мм мина се известно време ацки мн се зближихме с братовчетка ми ии наистина бяхме неразделни .. но както и преди тя не спираше да ми завижда доиде едно момиче което ме харесваше отдавна ноо и тя го харесваше аа на мен ми беше безразличен но вапреки това му убращах внимание ии таи като тя го харесваше и не ми каза аз продалжавах да го зарибявам макар че нз и аз защо .. иии както и да е скарахме се с брачетката тя ми излезе с номера чее сам била се цупила и т.н. аа тогава наистина не съм правила такива изпалнения .. в последствие разбрах че е заради него ..защото той ми каза тя какво изпитвала кам него ии сега аз сам с него .. ии съм скарана с нея хахх леко убаркващо ама нз наистина какво да правя ..
Приятелка която съм правила всичко за нея по каквили не начини съм и помагала ии в същото време тя ми е завиждала за всичко което имам
:shock: .. или Приятел/гадже/ кам които не изпитвам чустфа ноо се усеща че скоро ще го заобичам .. незнам наистина какво да правя :(
ако някои може да ми даде съвет .. ще съм му ацки благодарна :(

Bellatrix
09-06-2008, 22:14
А защо по дяволите като толко ти е близка и толко държиш на нея си зарибявала момче, което харесва? :x Ей от такива неща се рушат и най добрите приятелства... :? И ти била завиждала...Това, за което говориш се нарича ревност не завист и има огромна разлика. И аз бих се почувствала много предадена, ако най добрата ми приятелка тръгне с момче, което харесвам, особено ако няма някакви много силни чувства към него. Ако ти го обичаше, когато си го зарибявала - ок. Ама не - въпроса е да прецакаш някой и да се докажеш като по добра. Може би вие сте прави, а аз съм много заблудена, но тоя тип хора не ви разбирам.
Моя съвет е: Ако наистина държиш на приятелката остави го това момче и се дръж като истинска приятелка.

lqlqlqq
09-06-2008, 22:25
А защо по дяволите като толко ти е близка и толко държиш на нея си зарибявала момче, което харесва? :x Ей от такива неща се рушат и най добрите приятелства... :? И ти била завиждала...Това, за което говориш се нарича ревност не завист и има огромна разлика. И аз бих се почувствала много предадена, ако най добрата ми приятелка тръгне с момче, което харесвам, особено ако няма някакви много силни чувства към него. Ако ти го обичаше, когато си го зарибявала - ок. Ама не - въпроса е да прецакаш някой и да се докажеш като по добра. Може би вие сте прави, а аз съм много заблудена, но тоя тип хора не ви разбирам.
Моя съвет е: Ако наистина държиш на приятелката остави го това момче и се дръж като истинска приятелка.

аа 1 знам каква е разликата между ревност и завис аз не ти говоря само са него говортя ти ваупще иска да имам това което и аз .. абе да просто завис .. 2 наистина ацки мн даржах на нея ии тя ме предаде парва дори и не ч пат .. какво ли не съм правила за нея .. 3 аз не знаех че го харесва в последствие разбрах че има чустфа кам него .. а таи като я познавам ацки добре ии знам че това неиното е просто каприз ии не че иска наистина да е с него и т.н. ..
аа др е вапроса че тя самата в момента иска да си отмасти по някакъв начин и разправа насам натам работи които сам и казвала ии които са наистина лични .. ако беше ми казала още в началото че има чустфа към него да беше ми споделила аа не да са беше чудила с какво да се заяде с мен как да се скараме за да може да изпее на всички кво съм правила и т.н. :(

BaiToq
09-07-2008, 07:47
Пише се БРАТОВЧЕД!!!
Бележка Бай Тоя.

KoTeNcEto0o
09-07-2008, 11:24
аз също съм на това мнение,че ако наистина държиш на приятелката си остави момчето и се дръж като истинска приятелка. :) :)

Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 11:31
Научих се на обичам приятелките си Полово. Това заздравява приятелството.

Lysit0
09-07-2008, 11:39
Приятелката ти не е права,че ти е завиждала, тоест (братовчедката ти) по- добре да ти беше,казала че го харесва.Но както и да е ...ако наистина харесваш това момче,остани с него,но ако не го харесваш,a така го сваляш,по- добре не си рушете приятелството с братовчедка ти ,a седнете и се изяснете като възрастни хора,без да има лъжи и задни мисли.

MaMkaMy
09-07-2008, 11:42
мойто дете,така като те гледам колко правописни грешки имаш... не ти давам повече от 13 години.по темата ще ти кажа,че за нищо на света не трябва да предаваш или да прецакваш приятел.още повече най-добър приятел, защото без тях ти си едно нищо на този свят.от написаните ти до тук коментари мисля, че и сама можеш да прецениш как трябва да постъпиш.

Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 11:53
Най-сладко е да прецакаш приятел, някой който ти се е доверил и когато го преебеш и го погледнеш в разплаканите очи, виждаш въпросите, които си задава.
"Защо? Как можа : ( : ( : ("

Bubbly
09-07-2008, 12:15
Съжалявам, скъпа, но почти нищо не разбрах от обърканата ти история тип "дързост и красота". Само ще ти кажа, че ако си толкова голяма да се зарибяваш с тоя и ония, по-добре в скоро време се научи да си изразяваш мисълта като вече голямо дете, което пише по форуми.
И последно- в твоя случай категорично не можеш да ми говориш за никаква лУбов, така че си гледай приятелите (братовчедка ти)
ПП Поздравления печелиш световния рекорд за неграмотност въпреки наистина убийствената конкуренция- ваупще чустфа :razz: :razz: И подобни пишлемета ми говорят за любов...
Деградация на пълни обороти. :-o Прекалено много сапунки гледаш, детенце, защо ти е да се усложняваш живота като още от сега се озлобяваш за подобни глупости?

lqlqlqq
09-07-2008, 15:00
hxah negramotnos .. sorry obache ne sam nablegnala na towa prostu napisah nabarzo towa koeto mi teji makar che i az samata kato go cheta se ubarkwam .. aa kwo oshte nqkoi jalak opit da me naredite ?!

devil_feel_f
09-07-2008, 15:28
С този правопис в историята ще влезеш!
По темата:щом ти завижда, не мисля, че може да се нарече приятелка.А щом не ти споделя всичко, как може да кажеш, че ти е най-добра приятелка?Ако все пак държиш на нея, зарежи момчето и се опитай да се сдобрите.И не забравяй - завистта няма почивен ден.Ако си убедена, че ти завижда, помогни и по някакъв начин да се пребори със завистта си.

HONDA
09-07-2008, 16:14
Научи се да пишеш, копеле... И може ли един въпрос и аз имам гадже, към което не изпитвам нищо. Би ли ми обяснила как разбра, че ще заобичаш твоето, за да мога да търся и аз същите симптоми (евентуално).
Вече сериозно по темата. Намери си свясна приятелка. А с гаджето дано се получи.
А за въпроса наистина ми обясни, че ми се стори доста забавно: "Имам гадже, към което нямам чувства, но усещам, че ще го заобичам" :-D

Whyniser
09-07-2008, 16:26
Най-добър приятел.Нема що айде бегай порасни,поумей и ела пак да пишеш :D

fenastz
12-05-2009, 19:55
Лубов :)

MaLkaTa_LaDy
12-06-2009, 07:29
Не изпитваш чувства към момчето, а скоро ще го заобичаш... като брат ли? :shock: Товага си останете приятели с него. А относно братовчедка ти - минава през труден период. Дай и време.

BloodyAmy
12-06-2009, 07:41
:lol: Съжалявам, ама нищо не разбрах от твоя пост. Вместо да се занимаваш кой на кой завиждал, както и с някакви си момченценца по-хубаво вземи да идеш на няколко урока по български език. Имаш нужда.

0nem0retIme
12-06-2009, 07:53
Остави я..не знае какво иска..
Ако наистина държи на теб,след време ще осъзнае грешката си..

nezabelejimata
12-06-2009, 08:15
Значи 1 няма да коментирам правописа ...
2 Да наистрина можеше да пишеш малко по смислено защото ми отне много време за да разбера какво имаш предвид въобще
и 3 колкото успях да разбера ти не го обичаш, тогава защо се занимаваш.
Добре преди не си знаела че братовчетката ти го харесва , сега знаеш ... Незнам или аз немога да разбера или ... Ам колкото до нея според мен не се занимавай с нея защото щом те е зарязала веднъж може и втори и трети път да го направи ( казвам го от личен опит )
Абе знаеш ли какво зарежи ги и двамата и започни от начало ... :-D

loliii
12-06-2009, 09:29
мойто дете,така като те гледам колко правописни грешки имаш... не ти давам повече от 13 години.
Ми че то вече всички хора до 20-годишна възраст пишат така. И после не се и научават да пишат правилно. Затова сме толкоз неграмотни. Не можеш да съдиш за възрастта по правописа.

По темата : Твоята братовчедка май хич не ти е била приятелка. Май само ти си я мислела за най-близката ти приятелка, докато тя се е сприятелявала с другото момиче. :? Освен това, тя може би е приятелка с тебе само защото си й братовчедка, а знаеш, че повечето хора не искат да си развалят взаимоотношенията с роднините си... и аз не знам защо... А това момче щом те харесва и щом братовчедка ти не ти е казала, че го харесва и че не й е пирятно да си с него, ами се е направила на чук... И ти се сърди без и ти да знаеш защо... По-добре си остани с момчето, може пък и да имате късмет, ако то е много готино..... а тя ако наистина ти е приятелка сама ще се върне. Макар че аз не бих й простила това, че разправя наляво и надясно личните ми неща, които съм й споделяла. Е*ахти к*чката.

LoveRetroMusic
12-06-2009, 09:34
'приятел', добре, бе .. :lol:
лУбов :]