Влез

View Full Version : семейната тема: цигарите

malko_dqvol4e_14
09-07-2008, 14:31
ядосвам се когато майка ми запо4не да ми говори за цигари? какво да правя? тя зн че пуша но не ми дава.... :( апък аз не мога да ги откажа вече не 4е мн и искам...

TheGirlNextDoor
09-07-2008, 14:32
ем хуу...ний к'во тряаа ти ка'йм?

Mementomori
09-07-2008, 14:42
Нямаш достатъчно воля и желание,ако си го поставиш за цел,може и да успееш.

Lysit0
09-07-2008, 14:44
Така е.

TheGirlNextDoor
09-07-2008, 14:45

ама тя казва,че и няма мн желание да ги спира :shock: :?

mArMaLaDkA
09-07-2008, 15:00
Ти се радвай,че поне ти изнася лекции,не ти дава да палиш цигари и въобще се тревожи за теб.На повечето 13-14 годишни(на колкото мисля,че си и ти),родителите им ги погват първите два месеца,че пушели и после се примиряват и ги оставят да се тровят.Грубо казано-не им пука децата им какво правят,само да не ги занимават.Радвай се,че на майка ти й пука за теб и твоето здраве.След години ще разказваш на децата си как не трябва да пушат,за да не повтарят твоята грешка,заради която ще си блъскаш главата после.

MostHated
09-07-2008, 15:04
просто май се хвали че пуши... и че я знаят...поредното пишлеме

TheGirlNextDoor
09-07-2008, 15:06
просто май се хвали че пуши... и че я знаят...поредното пишлеме

;-)

sexa_na_kompleksa
09-07-2008, 15:10
Правилно ти говори жената, ама като не искаш да я слушаш...

Seducti0n
09-07-2008, 18:27
Ех, големи проблеми с тези цигари бре.
Не ги разбирам родителите ви.Ако толкова много искаха да ви накарат да откажете цигарите, щяха да намерят по-добър метод от мрънкането.
А вие от своя страна, ако искахте да спрете нямаше да чакате ваще да започнат да ви го натякват.
В това отношение, няма как да убедиш един родител, че не е в правото си да негодува.Всеки иска най-доброто за детето си.Просто се примири със загрижеността на майка ти и това е.

Lysit0
09-07-2008, 18:55
Ех, големи проблеми с тези цигари бре.
Не ги разбирам родителите ви.Ако толкова много искаха да ви накарат да откажете цигарите, щяха да намерят по-добър метод от мрънкането.
А вие от своя страна, ако искахте да спрете нямаше да чакате ваще да започнат да ви го натякват.
В това отношение, няма как да убедиш един родител, че не е в правото си да негодува.Всеки иска най-доброто за детето си.Просто се примири със загрижеността на майка ти и това е.

Това,което Цвети каза е вярно.Вярно е също така,че ако твоите родители толкова искаха да не пропушваш,нямаше да пушат и те..нали знаеш,че каквото правят родителите ,това и децата им правят ;)