Влез

View Full Version : За непреходната любов...

LiOnEL`
09-07-2008, 15:15
Една непреходна любов
Здравей,Мони!Реших да ти пиша...и аз не знам защо.Може би защото откакто съдбата ме срещна с теб...ти си целия ми живот.Как си?Добре ли си?Искам просто да знам,че си добре...нищо повече.Знам,че може би това писмо пристига малко неочаквано и може би се питаш...”Как така се сетих точно за теб сега?”.Истината е,че всъщност никога не съм те забравял и може би никога няма да успея.Сигурно знаеш какво е да сънуваш хубав сън,да се събудиш и да разбереш,че действителността е малко по-различна и не чак толкова хубава.Е...аз си мисля за теб всяка нощ преди да заспя и очите ми винаги се изпълват със сълзи,когато си помисля,че повече може би никога няма да те видя.Сега,когато съм тук и съм „добре” отново се сетих за теб и това писмо е израз на моите чувства и емоции.Казвам „добре”,защото винаги когато си помисля,че имам всичко,което винаги съм искал,се сещам за теб и сърцето ми се пълни с много тъга и разочарование.Да,спортът ми дава много и може би дори е половината ми живот,но няма никакво съмнение,че откакто те срещнах ти си поне другата половина.Ти ме накара да повярвам,че все още свястните и красиви момичета съществуват и сякаш някак си без да искам се влюбих в теб...в онзи ден,на онзи рожден ден,когато уж бях дошъл за няколко часа и за да уважа мой приятел.Тогава с мен се случи нещо много странно...и нещо много красиво.Не ми отне дори ден,за да разбера,че се влюбвам.Но ти беше толкова перфектна,за да мога да повярвам,че всичко това някога може да бъде реалност.Всеки ден в продължение на месеци аз лягах и ставах с мисълта за теб и се радвах като малко дете на всеки СМС,получен от теб.Защо ми пишеше,защо го направи?!Как така стана,че изведнъж се отчуждихме толкова,че вече не сме си писали дори повече от месец?!Знам,че може би и аз имам вина...и по-скоро моето его...Месец,който за теб може би е бил повече от достатъчен,за да ме забравиш напълно,но за мен...уви това е твърде малък период,за да превъзмогна силните си чувства,които със всеки изминал ден се превръщат в една задушаваша болка,която ме притиска и притиска...Дано някой ден всичко това отмине и когато се обърна назад във времето да си спомням за теб,усмихвайки се и радвайки се,че това някога се е случило.Защото аз съм сигурен,че никога няма да успея напълно да те залича от съзнанието си...Чао сега и искам да знаеш,че въпреки всичко,ти си най-хубавото нещо,което се е случвало в живота ми...и винаги ще те помня...Обичам те!!!
:smt007 :smt007 :smt007

zaraaa
09-07-2008, 15:18
Прекрасно е и много тъжно :cry:, а защо така сте се отчуждили, ако мога да попитам? :):):)

LiOnEL`
09-07-2008, 15:20
ми...няма смисъл да товаря сайта,за да обяснявам...прекалено дълга история е...мисля,че много хора биха се отегчили... :)

sexa_na_kompleksa
09-07-2008, 15:32
Постна тук това толкова лично писмо, а няма да споделиш каква е причината да не сте заедно?
А поне прати ли й писмото?

jamterry
09-07-2008, 15:34
Много ми хареса! Не само се насълзих, а и се разплаках - още от самото начало. Не знам какво повече да кажа - останах без думи!

zaraaa
09-07-2008, 15:35
Дам и аз това щях да пит, поне прати ли и писмото? :):):)

LiOnEL`
09-07-2008, 15:40
все още не съм...и малко се колебая,защото знам ли...какво би последвало от това :? ами ако пак ме потърси...аз се чувствам толкова виновен,че...като се върна пак замалко във Варна сигурно ще и го пратя :smt007

sexa_na_kompleksa
09-07-2008, 15:47
Мисля, че трябва да й го пратиш.
Но сподели все пак защо не сте заедно сега. Явно ти нещо си сгафил?

MaMkaMy
09-07-2008, 15:54
Браво,братле. Като за момче се изказваш повече от добре. Имаш само 1 малка грешчица,внимавай като и го пишеш на нея да не препишеш грешно :-D "които със всеки изминал ден се превръщат в една задушаваЩа болка,която ме притиска и притиска..."
Сега ти остава само да събереш смелост и да й го пратиш. Успех! \:D/ \:D/ \:D/

ReBEELdE
09-07-2008, 16:03
mnoooooooooogo xubavo :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :cry:

splendour
09-07-2008, 16:05
spokoino razkaji ako nqkoi se oteg4ava prosto da si gleda rabotata.... mn e xybavo ;]

rehab
09-07-2008, 16:08
"Сигурно знаеш какво е да сънуваш хубав сън,да се събудиш и да разбереш,че действителността е малко по-различна и не чак толкова хубава"

Невероятно е....Просто :cry: :smt023
И аз искам да ни разкажеш :)

rehab
09-07-2008, 16:08
spokoino razkaji ako nqkoi se oteg4ava prosto da si gleda rabotata.... mn e xybavo ;]

А така :grin: Ако някой се отегчава просто да не чете и готово.

LiOnEL`
09-07-2008, 16:14
добре,предавам се,довечера обещавам да ви разкажа историята :) сега отивам на малка едночасова тренировка,защото в четвъртък имаме мач...и после сядам и пиша :P а за грешката...мислиш ли,че е стилистична...или просто механична?! :shock:

Dreammy
09-07-2008, 16:17
Айде, чакаме да ни разкажеш. :)

LiOnEL`
09-07-2008, 16:20
все пак много се радвам,че харесахте първата ми тема,пусната тук...всъщност днес се регистрирах,защото видях,че сайтчето е супер :) :) :)

Whyniser
09-07-2008, 16:23
все пак много се радвам,че харесахте първата ми тема,пусната тук...всъщност днес се регистрирах,защото видях,че сайтчето е супер :) :) :)
То е добро,но се приготви някой да те оплюе :D

splendour
09-07-2008, 16:36
То е добро,но се приготви някой да те оплюе :D xaxa 6te e 1 . kato gledam mom4eto ima ve4e dosta "fenove" v na6e lice.

Whyniser
09-07-2008, 16:41
То е добро,но се приготви някой да те оплюе :D xaxa 6te e 1 . kato gledam mom4eto ima ve4e dosta "fenove" v na6e lice.
След малко може да дойде нейно Кралско Идиотовеличие GosH Wosh ли беше,или оня там със мухотепачката и заека АФТ май беше :D

splendour
09-07-2008, 16:51
След малко може да дойде нейно Кралско Идиотовеличие GosH Wosh ли беше,или оня там със мухотепачката и заека АФТ май беше :D праят са и те на дръж ми шапката.простащина голяма.......ама да не ти пука просто ще им подминаваме тъпите постове

LiOnEL`
09-07-2008, 17:40
Така...историята е следната:С въпросното момиче се познаваме от доста време,но дотолкова,доколкото си знаехме само имената...не се бяхме запознавали лично...В един хубав априлски ден тази година обаче бях поканен на един рожден ден на един от,смея да кажа,добрите ми приятели...Първоначално отказах ,защото на другия ден имах мач и му казах,че просто не мога.Но той ми каза,че би се обидил,ако поне не отида да го уважа...и аз така и направих(с предварителната уговорка,че ще стоя най-много до 11).Когато вече отидох...това беше един от най-скучните рождени дни,на които съм присъствал...Всички пиеха и правеха каквото поискат...а аз...трябваше даже след час да си ходя.Казвам всички,но всъщност имаше едно момиче,което твърде се различаваше от всички останали...това беше Тя.И на нея и беше малко скучно,а погледите ни се засичаха не един път в задименото иначе помещение.И по едно време малко преди да си тръгна...се случи нещо,което,трябва да си призная,никога не съм очаквал...Момичето стана...дойде при мен и ми каза:”Как си?Виждам,че ти е малко скучно,разбрах и защо...Не се притеснявай...преследвай мечтите си...”Аз няколко минути не можах да повярвам какво се случва,но после осъзнах и отвърнах само”Да,да...знам!”.И така завързахме разговор,който продължи не повече от 10 минути,просто защото трябваше вече да си ходя.След като станах на другия ден обаче,бях убеден,че нещо вече се е случило,нещо,което вече е твърде късно да бъде спряно...аз бях влюбен.И така взех и скайпа...започнахме да си пишем,а когато ни нямаше пред компютрите и СМС-и...Започнахме да излизаме и всичко беше като в приказка...докато не дойде едно парти,на което бях поканен и бях я питал дали иска да дойде,но тя ми каза,че не познава никой от компанията ми и се притеснява,аз аз и казах добре...и все пак имаш номера ми.И двамата знаехме,че по-късно ще ми се обади и ще дойде...Там имаше силна музика и гледах телефона си през 5 минутки...но стана 4 часа и реших,че просто е решила да не идва и...спрях да следя телефона си...Когато го погледнах за последно в 5 обаче се оказа,че имам 8 пропуснати от нея...и тя усилено се е опитвала да се свърже с мен...Когато после и звънях обаче,тя не ми вдигаше...Мисля,че този ден завинаги промени отношенията ни...После продължихме да излизаме...но нещо не беше същото...Когато дойде и офертата от водещ столичен отбор(няма значение кой),която аз приех,вече беше ясно,че всичко е приключило,още преди да започне... :smt007 Знаете ли...яд ме е само за едно...че изпуснах момичето,което толкова време тайно се надявах да срещна,защото за съжаление напоследък са много малко тези...Може би и за момчетата също е така...Кой знае?!История с незавършен край,история,която ми дава смисъл да живея и да се боря,за нещата,които искам в живота...и за които винаги съм мечтал...Извинявайте,ако съм отегчил някой...обещавам,няма повече :) :) :)

time2rock
09-07-2008, 17:50
А аз мислех,че не са останали момчета като теб.Пожелавам ти най-доброто което може да ти се случи и дано Мони си възвърне чувствата. :-)
BTW,и аз се казвам Мони 8-)

LiOnEL`
09-07-2008, 18:01
мм в какъв смисъл момчета като мен... :? Като комплимент...или точно обратното трябва да го възприема,Мони :) :-) :P

Whyniser
09-07-2008, 19:23
А аз мислех,че не са останали момчета като теб.Пожелавам ти най-доброто което може да ти се случи и дано Мони си възвърне чувствата. :-)
BTW,и аз се казвам Мони 8-)
Къде откара моя милост :D

time2rock
09-07-2008, 19:42
мм в какъв смисъл момчета като мен... :? Като комплимент...или точно обратното трябва да го възприема,Мони :) :-) :P
Като КОМПЛИМЕНТ!Много малко момчета останаха с чувства.Повечето,да не кажа 99 процента се промениха в безчувствени фешънчета,които гледат само да ръчкат,интересува ги външността,а не душата,характера.И понеже съм малко изморена и замаяна днес немоа да мисля много,така че тези аргументи мисля че са достатъчни.Като за финал ще кажа-дай боже нормални момчета като теб и ™G-Baby™ в моя град,че като гледам скоро няма си намеря свястно момче(не че бързам).

MayKyTy
09-07-2008, 19:42
здравеи мони , яж повече бонбони и слушаи музика на по-големи тонколони.... :-o
8)
много се филмираш :P

Crazytu
09-07-2008, 19:58
Съгластна съм с rocking_time момчета като теб са рядкост.А ако питаш мен давай смело и пращай писмото. \:D/ И успехчета с това момиче Мони. :-)

MayKyTy
09-07-2008, 20:03
здравеи мони , яж повече бонбони и слушаи музика на по-големи тонколони.... :-o
8)
много се филмираш :P

просто прочетох темата до "здравеи мони." и като ми се откри таланта за римите и викам тфа е.........
тва за филмирането беше за автора :)
А пък по чудо аз тоя път прочетох цялата тема, че и историята там и ти казвам тъй ме хвана яд, че съм си изгубила част от ценното време 8-)

zaraaa
09-07-2008, 20:04
Тя ти е казала:"Преследвай мечтите си!".......а в момента мойе би точно Тя е товята мечта, тогавай Преследвай я!!! Не се отказвай лесно от това, което си търсил и си намерил. В живота важното е да срещнеш това, което си търсил, да го разпознаеш и да можеш да го задържиш! Пожелавам ти Упех и пак ти казвам - Не се отказвай толкова лесно! :):):)

LiOnEL`
09-07-2008, 20:08
ми да ти кажа...съжалявам те,че някои ценности са твърде далеч от теб,за да можеш да ги осмислиш и разбереш...повърхностното мислене води до повърхностни резултати,но все пак всеки с мнението си...Айде със здраве! :)

MayKyTy
09-07-2008, 20:08
е супер , радвам се че не съм си изгубил времето , аиде да пиеме по една бира с тебе сега :smt006
О, съгласна 8-) :smt006
Още нещо към автора, ти продължавай да си мислиш как НЕ можеш да я забравиш и да видим, кога точно ще успееш :lol:
edit: KillSwitchEngage да пием за това, че сме повърхносни 8)

zaraaa
09-07-2008, 20:21
е супер , радвам се че не съм си изгубил времето , аиде да пиеме по една бира с тебе сега :smt006
Още нещо към автора, ти продължавай да си мислиш как НЕ можеш да я забравиш и да видим, кога точно ще успееш :lol:

Може би просто Не Иска да я Забрави! Не си ти тази, която ще го определя това! :?

Ros
09-07-2008, 20:26
Браво за писмото,което си написал,но наи-добре да й го изпратиш,а не само да си остане тук.Нищо не губиш ако опиташ.Просто наистина недей се отказва,а давай смело напред :) Опитай,пък каквото стане.Както казва майка ми - което си е твое ще си те чака :) Успех :-P :)

MayKyTy
09-07-2008, 20:29

Може би просто Не Иска да я Забрави! Не си ти тази, която ще го определя това! :?
Недей ми буча ...
Или ше я забравя или ше я преследва к'во ми е тръгнал тука да се лигави с някво писмо (дет даже не го е пратил) и да мрънка ... пф недай си Боже всички мъже да са такива :shock:

MayKyTy
09-07-2008, 20:34
по мъжко е да оди при нея и направо да и каже " ЕСМЕРАЛДО ДЕКА ОДИШ Я ТЕ ТЕБЕ ДОМА ЧЕКАМ ДА МИ ДОДЕШ , СРЦЕ МОЕ " и да я разлюби ТЕ ТАМ НА ПОЛЯНАТА
Аве не знам за това, амааа не мислиш ли, че щеше да е малко по-добре да и дрънне един телефон да и каже квот има (в най-лошия случай т.е. ако няма възможност да и го каже очи в очи) .... :P

Kostadin_682
09-07-2008, 20:39
Пращай писмото... !!!!! и не се колебай...
п.с след като сега пратиш писмото, моля сподели историйката :)

splendour
09-07-2008, 20:43
prati i go .ni6to ne e sv1r6ilo moje tva da e edva na4aloto............4akam polojitelna razvr1zka :) :) :) :) :) :)

plamenka
09-07-2008, 21:05
Наистина писмото е много хубаво и не заслужава просто ей така да си остане. Изпрати й го! ;) И това как сте запознали и как всичко е протекло... ами какво да ти кажа, кофти се е получило. Иначе началото наистина е като от някакъв филм. Момичето отива при момчето и му казва нещо мило и после всичко става супер. Сладко е. :-)
Абе пич аз май нищо ново не ти казах :-D ,ама все пак наистина трябва да пратиш това писмо и разбира се да ни уведомиш какво е станало. ;)
Айде много успех и всичко най-хубаво!

п.п Продължавай да си си същтия, защото наистина вече рядко се срещат такива момчета като теб!

lqlqlqq
09-07-2008, 22:35
мм наистина ме разчуства ... прати писмото не се колебай .. ии успех :-)

бтв дано има повече момчета като теб ..! :oops:

evichka_lonelyy
09-07-2008, 22:45
:-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reality_Seeker
09-08-2008, 02:25
off pishete gi po-kratki 5 4asa sutrinta e marzi me da 4eta..... 8)

LiOnEL`
09-08-2008, 04:56
Благодаря на всички за мненията и съветите :) А,тези на които не им се чете...просто не четете.Не виждам защо трябва да ни споделяте нежеланието си да го прочетете... 8-)

sasha_90
09-08-2008, 05:16
Така...историята е следната:С въпросното момиче се познаваме от доста време,но дотолкова,доколкото си знаехме само имената...не се бяхме запознавали лично...В един хубав априлски ден тази година обаче бях поканен на един рожден ден на един от,смея да кажа,добрите ми приятели...Първоначално отказах ,защото на другия ден имах мач и му казах,че просто не мога.Но той ми каза,че би се обидил,ако поне не отида да го уважа...и аз така и направих(с предварителната уговорка,че ще стоя най-много до 11).Когато вече отидох...това беше един от най-скучните рождени дни,на които съм присъствал...Всички пиеха и правеха каквото поискат...а аз...трябваше даже след час да си ходя.Казвам всички,но всъщност имаше едно момиче,което твърде се различаваше от всички останали...това беше Тя.И на нея и беше малко скучно,а погледите ни се засичаха не един път в задименото иначе помещение.И по едно време малко преди да си тръгна...се случи нещо,което,трябва да си призная,никога не съм очаквал...Момичето стана...дойде при мен и ми каза:”Как си?Виждам,че ти е малко скучно,разбрах и защо...Не се притеснявай...преследвай мечтите си...”Аз няколко минути не можах да повярвам какво се случва,но после осъзнах и отвърнах само”Да,да...знам!”.И така завързахме разговор,който продължи не повече от 10 минути,просто защото трябваше вече да си ходя.След като станах на другия ден обаче,бях убеден,че нещо вече се е случило,нещо,което вече е твърде късно да бъде спряно...аз бях влюбен.И така взех и скайпа...започнахме да си пишем,а когато ни нямаше пред компютрите и СМС-и...Започнахме да излизаме и всичко беше като в приказка...докато не дойде едно парти,на което бях поканен и бях я питал дали иска да дойде,но тя ми каза,че не познава никой от компанията ми и се притеснява,аз аз и казах добре...и все пак имаш номера ми.И двамата знаехме,че по-късно ще ми се обади и ще дойде...Там имаше силна музика и гледах телефона си през 5 минутки...но стана 4 часа и реших,че просто е решила да не идва и...спрях да следя телефона си...Когато го погледнах за последно в 5 обаче се оказа,че имам 8 пропуснати от нея...и тя усилено се е опитвала да се свърже с мен...Когато после и звънях обаче,тя не ми вдигаше...Мисля,че този ден завинаги промени отношенията ни...После продължихме да излизаме...но нещо не беше същото...Когато дойде и офертата от водещ столичен отбор(няма значение кой),която аз приех,вече беше ясно,че всичко е приключило,още преди да започне... :smt007 Знаете ли...яд ме е само за едно...че изпуснах момичето,което толкова време тайно се надявах да срещна,защото за съжаление напоследък са много малко тези...Може би и за момчетата също е така...Кой знае?!История с незавършен край,история,която ми дава смисъл да живея и да се боря,за нещата,които искам в живота...и за които винаги съм мечтал...Извинявайте,ако съм отегчил някой...обещавам,няма повече :) :) :)
Историята ти е интересна и леко позната на мен.Опита ли се да й обясниш какво се е случило на партито?Обясни й!Така поне ще ти е по-леко.А за писмото също-прати й го.

slun4ice_90
09-08-2008, 18:45
Една непреходна любов
Здравей,Мони!Реших да ти пиша...и аз не знам защо.Може би защото откакто съдбата ме срещна с теб...ти си целия ми живот.Как си?Добре ли си?Искам просто да знам,че си добре...нищо повече.Знам,че може би това писмо пристига малко неочаквано и може би се питаш...”Как така се сетих точно за теб сега?”.Истината е,че всъщност никога не съм те забравял и може би никога няма да успея.Сигурно знаеш какво е да сънуваш хубав сън,да се събудиш и да разбереш,че действителността е малко по-различна и не чак толкова хубава.Е...аз си мисля за теб всяка нощ преди да заспя и очите ми винаги се изпълват със сълзи,когато си помисля,че повече може би никога няма да те видя.Сега,когато съм тук и съм „добре” отново се сетих за теб и това писмо е израз на моите чувства и емоции.Казвам „добре”,защото винаги когато си помисля,че имам всичко,което винаги съм искал,се сещам за теб и сърцето ми се пълни с много тъга и разочарование.Да,спортът ми дава много и може би дори е половината ми живот,но няма никакво съмнение,че откакто те срещнах ти си поне другата половина.Ти ме накара да повярвам,че все още свястните и красиви момичета съществуват и сякаш някак си без да искам се влюбих в теб...в онзи ден,на онзи рожден ден,когато уж бях дошъл за няколко часа и за да уважа мой приятел.Тогава с мен се случи нещо много странно...и нещо много красиво.Не ми отне дори ден,за да разбера,че се влюбвам.Но ти беше толкова перфектна,за да мога да повярвам,че всичко това някога може да бъде реалност.Всеки ден в продължение на месеци аз лягах и ставах с мисълта за теб и се радвах като малко дете на всеки СМС,получен от теб.Защо ми пишеше,защо го направи?!Как така стана,че изведнъж се отчуждихме толкова,че вече не сме си писали дори повече от месец?!Знам,че може би и аз имам вина...и по-скоро моето его...Месец,който за теб може би е бил повече от достатъчен,за да ме забравиш напълно,но за мен...уви това е твърде малък период,за да превъзмогна силните си чувства,които със всеки изминал ден се превръщат в една задушаваша болка,която ме притиска и притиска...Дано някой ден всичко това отмине и когато се обърна назад във времето да си спомням за теб,усмихвайки се и радвайки се,че това някога се е случило.Защото аз съм сигурен,че никога няма да успея напълно да те залича от съзнанието си...Чао сега и искам да знаеш,че въпреки всичко,ти си най-хубавото нещо,което се е случвало в живота ми...и винаги ще те помня...Обичам те!!!
:smt007 :smt007 :smt007 Докато я четох и плаках и й се кефех,че си го написал всичко това за момиче...И искрено съжалявам,че не сте заедно..Личи ти,че още я обичаш много.Много бих се радвала,ако имаше повече момчета като теб...Ти си нещо повече от Момче-мечта! =; :---) :smt038

aHeJlua
09-08-2008, 20:05
абее аз като прочетох темата пак потънах в моите философски размили .. обаче ти казвам евала за тфа че е написано искрено, защото малко хора могат да те трогнат и да те накарат да се замислиш за нещата които са важни .. ама от друга страна ти трябва да и пратиш писмото или по скайп или кфото е там дори и по телефона може.. зашото съм сигурна че после ще се чудиш акфо щеше да стане ако и бях казал какфо щеше да стане ако и бях признал дали тя щеше да ме приеме с отвортени обятия и т.н. така че давай прати го какфото и да стане печелиш :)