View Full Version : презервативи-съвет
здравейте,значи с приятеля ми изпробвахме лилавите дурекс обаче него го стягат много в основата.пише че са 56см и мисля че няма по големи, но все пак да попитам да не би това да е от формата нещо и кои ми препоръчвате които не са толкова стегнати.има ли размери? :-o
MegabytE
09-07-2008, 19:18
Деа, а ако Дюрекс правеха и други разновидности презервативи, нямаше ли да е яко?! :-x
Bellatrix
09-07-2008, 19:29
Дам, и моя го стягат 56мм ама други просто няма. :( Ще трябва да се примири... :o
А защо не пробвате друга марка...
опа 56мм исках да кажа..извинявам се :)
и моя приятел го стягаха единия вид от тази марка,за това решихме да пробваме другите."удобни" са му тези с аромата и тези,които са 3+1 (мисля,че най-новите се водят) :)
CuteBaby
09-07-2008, 21:54
Дам, и моя го стягат 56мм ама други просто няма. :( Ще трябва да се примири... :o
+1
the_godfather
09-07-2008, 22:12
голяма мъка е да ти е дебел к**ра .. от опит го казвам :oops: :-D
lifestyles имат едни по-широчки .. не им знам милиметрите ама какви ли не съм пробвал и с тези ми е най-малко некомфортно
http://www.lifestyles.com/condoms.php
Lifestyles Mega или Lifestyles snugger fit .. ае успех ;)
MegabytE
09-07-2008, 22:15
опа 56мм исках да кажа..извинявам се :)
Нали треа да се изфукат. :grin: :grin:
Love0nlyMyself
09-08-2008, 07:40
ем използвай различен вид или друга марка кво толлкова сложно има :-o
Дюрекс мн се късат, имай го предвид ;)
sladkata_bebz
09-08-2008, 21:40
Просто пробвайте друга марка презервативи.Например Sportex ili Lifestyles
Да наистина Дюрекс много се късат,Спортекс са по здрави от тях нищо че са по евтини.. (: А и мисля че лилавия Спортекс е по широк.. а и в аптеката има едни презервативи хипер саиз(продават се на броика) пробваите и от тях.