View Full Version : обичаме се, но... ;(
slanceto1122
09-07-2008, 19:28
Amiii znachi moita istoriika e dostaaa dalgichka si4ko zapo4na s edna zaribqvka po skype dokato se usetq i stigna doo vlubvane samuubistva ot negova strana iii napraihme ve4e 3-4 meseca vraska 3 puti sme kasali 2-ta pati se sabirahme ama tretiq mai beshe fatalen pone taka si mislq obi4ame se i to mnogo az davam si4ko za tva mom4e no prosto ne6tata ne varvqt i trite pati toi me zarqza vapreki 4e me obi4a6e i o6te me obi4a iii stana mnogo slojno ve4e mesec mesec i ne6to otkakto sme skasali a men vse oshte mi e kofti za nego a toi... horata kazvat 4e ne me obi4a nzm si kfo oba4e tva e parvoto momche koeto e plakalo pred men zaradi men i to mnoool taaa toi kazva 4e 6te bade 6tastliv ako az go zabravq i badfa otnovo momi4eto s koeto se zapoznal (veselo usmihnato 6tastlivo) nooo ne sam takav 4ovek ne moga da postapq taka sprqmo nego tva e ebasi egosisti4nata postapka az da go zabraq a toi da prodalji da me obi4a i toi i az iskame da se saberem nooo toi si e inat i si e obe6tal da ne se sabirame otnovo zashtoto``nqmalo da dopusne tazi greshka`` otnovo i taka ve4e mesec ne sam go zabraila vchera si kazahme sbogom bloknah go skype a den po kasno ve4e se 4udq dali da mu pi6a poprincip sam silen harakter no toq pat polu4ih dosta silen 6ut otzad ne znam kajete mi kakvo da napravq osven da go zabravq ima li smisal voosbhte da se borq otnovo da se saberem... P.S. ne sam ot horata koito se depresirat i sedqt v kashti s meseci izlizam s priqteli pravq vsichko vazmojno da go zabravq nooo bez rezultat :neutral:
haterkata
09-07-2008, 19:32
хех да му се невиди нищо не схванах 8-)
Bellatrix
09-07-2008, 19:36
Ами щом момчето не иска и е решило, че така е по - добре, остави го. Току що описа ебаси сериала, намери си спокойно момче, с нормални възгледи, което те харесва и с което ще водите спокоен живот. За 3-4 месеца сте скъсали 2-3 пъти, еми ебаси връзката! :shock: И бтв кви самоубииства? Кви са тия драми и трагедии?
ПП: На колко години сте?
ПП 2: Пиши на кирилица.
Късали сте,събрали сте се доста пъти,дори и да се съберете отново нещата очевидно няма да потръгнат,щом не са потръгнали първите няколко пъти.Помъчи се да го забравиш,така е най-добре и за двамата.
за какво сте се карали тези 3 пъти?за какво те е зарязал и 3те пъти?а и щом и трите пъти те е зарязал той...не знам ама нещо не ми звучи правдоподобно :?
doktora1mw
09-07-2008, 19:39
1 пиши като българка и без грешки (знам че ти е кофти заради пича)
2 може да го е страх да се съберете за да не те нарани още повече, ако го познаваш наистина добре ще можеш да прецениш
може да има друга
може да си му първата (не ви знам годините) и да не знае как да постъпи
дай повече инфо и ше пишеме
doktora1mw
09-07-2008, 19:40
1 пиши като българка и без грешки (знам че ти е кофти заради пича)
2 може да го е страх да се съберете за да не те нарани още повече, ако го познаваш наистина добре ще можеш да прецениш
може да има друга
може да си му първата (не ви знам годините) и да не знае как да постъпи
дай повече инфо и ше пишеме
драсни едно лично че ща забравя за темата
Нещо не мога да разбера :-o Ти искаш да си с него,обичаш го и той теб. Тогава каква ви спира ????
"i trite pati toi me zarqza vapreki 4e me obi4a6e " - я пак си ПОМИСЛИ?! :? :? :? Момчето е казало, че не иска повече да е с теб, насила хубост не става, казали хората, опитай се да го забравиш и си намери момче, с което наистина ще си допадате и ще си пасвате, а не рък-фрък да се разделяте и събирате, какви са тия селски и цигански истории? Приеми го, тва е било края, добре е че си го блокирала, така ще успееш да го забравиш по-бързо и просто се опитвай да не ходиш на местата, на които той ходи, прекъсни всякакъв контакт с него....
ее как така хем те обича ама иска да се разделите ии да го забравиш .. ест , че ще му е тъпо ама .. нз :-o
slanceto1122
09-07-2008, 22:47
Ми тои е на 14 аз на 13 лапета сме о6те .... :) :-$
Wrathchild
09-07-2008, 22:57
Препинателни знаци? На 13 си, не на 3, че да не знаеш как се пише.
reni7o0o
09-07-2008, 23:00
Позната история :( сорка...ама нямя как..просто трябва време :-o