View Full Version : Странно
baby_join_me_in_dead
09-07-2008, 20:03
Незнам дали темата ми е в точния раздел , но искам да попитам момичатата дали като се целуват с гаджетата си , те се опитват да ги опипват... Така де да ги хваштат за дупето и тн... Аз не правя секс с гаджето ми такаче не сме имали такива отношения... И не че не ми е приятно просто не мисля,че е радно.. Говореи с няколко приятелки и те казаха че не дават на техните гаджета да ги опипват...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*моля без критики и обиди,знам ,че темта ми и глупава, но все пак ... :oops:
SpOrTs_GiRl
09-07-2008, 20:09
Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си. :? .. (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13)
baby_join_me_in_dead
09-07-2008, 20:13
Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си. :? .. (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13)
аз определено не се имам за курва, иначе ходиме от 3 месеца
и съм на 14 той на 16
Bellatrix
09-07-2008, 20:13
Ти 100% си на 10. :lol: Естествено, че давам на гаджето ми да ме опипва. Нали ходим, все някви по интимни отношения трябва да имаме :shock: Иначе все 1 сме само приятели. :shock: И щом ти е приятно дай на момчето да те хване за задника, да те опипа тук там, щото колко мислиш, че ще го задържиш съвсем без нищо?! :D За секса е друг въпрос, той е когато си готова, ама докосването??? :shock:
SpOrTs_GiRl
09-07-2008, 20:15
аз определено не се имам за курва, иначе ходиме от 3 месеца
и съм на 14 той на 16
Не съм казала, че си такава.
Възрастта ти обяснява начина ти на мислене относно тези неща и си права. :) .. Има време, секса и опипванията няма да ти избягат.
malko_kalpazan4e
09-07-2008, 20:53
Може и без опипване, само целувки ама ако се разгорещите ръчичка тук ръчичка там :grin:
get_nasty_
09-07-2008, 20:59
ми разбира се че му давам....някак си само да се държим за ръцеее не ства..иначе като цяло това си е твой избор :) :) :grin:
давам ходим от доста време
Love0nlyMyself
09-07-2008, 21:04
да мн ясно 8-)
GreenFairy
09-07-2008, 21:23
Не мен даже ми е много приятно когато леко почва да ме докосва докато си седим кротко на някоя пейка...
MakeMeLaugh
09-07-2008, 21:24
Да! постоянно!
пристрастен съм към това!
а бе Божествено еее :)))))))))))
CuteBaby
09-07-2008, 21:37
Да понякога приятеля ми си пуска ръцете и му разрешавам..а и ми харесва,от доста време сме заедно и нямам причина поради която да се дърпам :grin:
ANTIHUMAN
09-07-2008, 22:30
Мразя някой да ме опипва!!! :-x :-x :-x
sextazy_baby
09-07-2008, 22:40
Ми естествено че му давам да ме опипва,а и на него му е яко.Ебати,то щом няма химия и не те хване поне веднъж за дупето или така нататък,и щом не правите секс...айде за секса ти решаваш ама не виждам абсолютно нищо лошо да те барне за задника
Wrathchild
09-07-2008, 23:35
Опипва ме, да. И не само по дупето и гърдите, а и по други места. Ама не сме и на 15, така че си е в реда на нещата.
хаха не правя секс с него .. но му давам да ме упипва тук там .. то наистина .. ходиш с него пък да не му даваш да те докосва .. нз кво ходене е тва :-D
1994_gabi_94
09-08-2008, 12:09
Зависи от възрастта , сериозността или това колко е продължила връзката.. Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти" .. Пък и ако сте на по 14-15 години така или иначе не изпитвате кой-знае каква нужда да внасяте такива отношения във връзката си. :? .. (говоря за нормалните .. тийнове, не за пиклите проебали се на 13) съгласна
Xrisenceto
09-08-2008, 12:53
естествено че да :grin:
Как ли пък няма да му давам при положение, че аз не мога да си спра ръцете и ...... :-D
Difanet0
09-08-2008, 13:21
тфа е супер тъпо ти на колко години са нормално да ме опипва ...и аз него :D
Naughty_
09-08-2008, 13:22
:lol: :lol: :lol:
summergir1
09-08-2008, 13:22
хахах ... ами да
de_bella
09-08-2008, 14:18
Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е гадже,на него почти всичко бих му позволила.
zaichence_ghp
09-08-2008, 19:14
ахахаха че на кой гаджето му не го опипва бе.. :D смисъл... то не ти тряя да си правил секс за да те опипва гаджето ти :-D
Love0nlyMyself
09-08-2008, 19:26
:shock: :shock: как ще им давате бе !! не трябва така .. тва си е чисто изнасилване .. :shock: :(
AwwwSugar
09-08-2008, 21:14
Ми естествено че му давам да ме опипва,а и на него му е яко.Ебати,то щом няма химия и не те хване поне веднъж за дупето или така нататък,и щом не правите секс...айде за секса ти решаваш ама не виждам абсолютно нищо лошо да те барне за задника
+++++++++++
Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е гадже,на него почти всичко бих му позволила.
Ето моя вариант: Опипва ме и защо да му забранявам след като ми е готино,на него почти всичко бих му заповядал.
Rebirthing
09-08-2008, 23:34
Да, ама ти май си на 12 годинки щом задаваш такива въпроси, и ако си на толкова по-добре не пипай и на давай да те питат 8-)
samoubiika
09-09-2008, 09:53
...Защото едва ли на първата среща ще я хванеш за задника и ще й помачкаш циците за "здрасти"...
:razz: :razz: :razz: до болка си права ;д
Боби_пенис 96
09-09-2008, 09:54
ела ме барни за уяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяя :oops:
Shakazou
09-09-2008, 10:22
Разбирасе че се опипваме що за въпрос.. :D
абе вие луди ли сте :shock: как може да им давате :x тфа е нечувано тр да минете под съд :-x ако някой се опита да те докосне тр веднага да му забиете някой шамар .. на какво са ви учили мама и тати ве :o :-x тоя/тая дето е пуснала темата е сиг някое дете 10- адски тъпо :razz: :lol: :D
pateto16
09-09-2008, 10:45
много ясно че му давам :) :)
plam4eto93
09-09-2008, 12:37
Aue ne se pritesnqvay. Nqma da pravite seks. No vse pak ti trqbva da si priceni6 kolko go haresva6 i kolko ste seriozni. Ako se go haresva6 mu davay da te opipva.
love'sux..
09-09-2008, 12:40
pfffffff moito postoqnno go pravi :D :D
Незнам дали темата ми е в точния раздел , но искам да попитам момичатата дали като се целуват с гаджетата си , те се опитват да ги опипват... Така де да ги хваштат за дупето и тн... Аз не правя секс с гаджето ми такаче не сме имали такива отношения... И не че не ми е приятно просто не мисля,че е радно.. Говореи с няколко приятелки и те казаха че не дават на техните гаджета да ги опипват...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*моля без критики и обиди,знам ,че темта ми и глупава, но все пак ... :oops:
С бившето ми гадже и да се целуваме и без да се целуваме му давах... все пак ми е гадже... не е некой непознат на улицата... :)