View Full Version : Ужсно се ядосвам:@:@:@:@:@
SunShinePearl
09-07-2008, 21:40
ей сега баща ми ме ядоса до краен предел :x :x :x :x :x :x :x :x първо не ме пуска на 12-ти тая седмица в Хасково,трябвало да съм на 60 години противо пожарна служба д-град е ок,сългасих се и да не искам :x
после му викам утре излизам и той кога ще се прибереш и аз ми 9и30 щото сега да не го ядосвам като кажа 10и30 щото ще почнат едни лекции,щото той иначе ме пускаше до толкова ама сега нали се стъмнява по рано и да си спестя конското му казах 9и30 и той като изцепи 8и30 в къщи ейййййййййййййййййй значи :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x остава ми една седмица спокойствие и той няма да ме остави на мира!!!
Сега ще кажете че той определя нещата и така ще е докато живеем под един покрив и т.н,ама хора все пак тва си е моя живот бе значи и да ми е баща закво не ме остави на мира поне последната седмица :x :x :x :x :x и най-накрая ми вика и 8и30 гледай да не си в къщи и кво като не съм :-x :-x :-x :-x :-x :-x пак си знае че и да ми забрани да излезна ще излезна!!!!!!!!нз и аз защо я пиша темата ама трябваше да си излея гнева!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TheGirlNextDoor
09-07-2008, 21:51
йееее и аз мразя моя .... даже мн по шибан и номера ми прави :-x :x :-x :-x :-x
SunShinePearl
09-07-2008, 21:58
ми аз не го мразя даже мн си го обичам ама така като прави ме изкарва извън нерви значи :-x :-x :-x
Jumbie483
09-07-2008, 22:11
Моя не ми прави такива проблеми, но пък за сметка на това ме нерви страшно много с други изцепки :-x Ама си го търпя, сега какво да правя, тати си ми е 8-) :D Ще го търпя и тази година, другата заминавам даалеч от тук :-P :P
моя тати е супер тати :grin:
дава ми всичко и ако кажа татеееее случайно си харесах....и той пита колко струва.... :razz:
а и винаги хода с него за дънки защото ги избира супер..яки :-P
Crissy [*]
09-08-2008, 04:56
дава ми всичко и ако кажа татеееее случайно си харесах....и той пита колко струва.... :razz:
И мойто тати е много добър .. Голям кеф пада майка ми като не ми позволи и аз като се раззвъня (не живее с нас) на тате да се оплаквам и той ме пуска или ми дава квото не ми се позволява :Д . Иначе майка ми е по-такава .. обаче сега сигурно защото е последна седмица,а и си е доста топло поне в София и аз по цял ден вкъщи си седа и накрая между 6 и 7 следобяд се изнеса докъм 10 часа и никой не ми го прави на проблем че се стъмва към 8 вече :D
sasha_90
09-08-2008, 06:25
И на мен са ми правили такива "проблеми".А сега когато съм на 18-май вече не.Нормално е баща ти да прави така-на 12 години си,всичко може да ти се случи(дано не ти се случват лоши неща).Навън ненормални колкото си искаш.
krisiiiiito
09-08-2008, 09:20
даа родителите ми понякога ме изкарват извън нерви :-x .. но има и такива кризисни моменти :)
SunShinePearl
09-08-2008, 09:33
на 12 години си,
na 14 sum :D
на 12 години си,
Ееееее нормално е да не те пуска до много късно :) Човека се притеснява за теб.
О, моя е по- зле. Не ме пускат повече от 9 часа, а сега като се стъмва по -рано искат (и майка ми де) да съм си у нас най- късно до 8.30. А приятелките ми се сърдят че едва ли не ги зарязвам и не искам да съм с тях (което ест не е вярно ама тях ги пускат и до 10 и половина). А съм на почти 16! И аз мн им се дразня ама те ми казват че съм в тяхната къща и трябва да се съобразявам. Ебаси и ужаса. Но авторката- споко, има и по-зле от твоя случай! Айде успех ;)
Ти си момиче... Не си момче, а момиче. Нормално е да имаш такива ограничения. Сега ти е гадно, но се радвай, защото ако цял живот нямаше никакво ограничение и по цели нощи висеше навън се замисли дали сега щеше да си същия човек.
Ох леле...да ви имам проблемите. Аз баща ми го виждам един път на няколко месеца, вие ссте се завайка ли че не ви позволяват еди си кво...скоро ще си живеете собствен живот и ще си правите каквото искате, сега сте длъжни да се съобразявате, а и ти на 14 години каква отговорност можеш да носиш за себе си?!
sasha_90
09-08-2008, 18:18
на 12 години си,
Опа,извинявам се.
Ти си момиче... Не си момче, а момиче. Нормално е да имаш такива ограничения. Сега ти е гадно, но се радвай, защото ако цял живот нямаше никакво ограничение и по цели нощи висеше навън се замисли дали сега щеше да си същия човек.
Е, айде като е момиче да не излиза никъде и да си седи по цял ден вкъщи...
SunShinePearl
09-08-2008, 21:14
Кой е казал че по цели нощи искам навън???искам просто малко повече свобода и аз мога да се защитавам според мен...не съм от хилавите :-D
:)))~ **
09-08-2008, 21:46
Спокойно и аз съм така,на 14 съм.Вече съм до 20:30.И то точно баща ми ги прави проблемите с вечерния час.Поговори с него малко,не вярвам да е чак толкова строг и да не те разбере...Аз например преди няколко дни така говорих с него и ми разреши до 23:30 за една вечер де. :-D Днес пък бях до 21:30 навън... А колкото до другите мнения-е добре бе хора за кво винаги така разсъждавате и казвате,че на тия години е нормално да я ограничават,че е момиче,че е опсано...Хубаво,съгласна съм с това.Но момичето не иска цяла нощ да скита бе,не виждате ли,че е иска поне до 21:30 да е навън?!Бахти и проблема направихте...Кво като е на 14,да не е на 5?!И не мисля,че е чак толкова зле да не преценява сама кое е опасно и да не може да се предпази... :?
ScaRLett*
09-09-2008, 10:05
Абе честно да ти кажа,когато бях на 14 даже 13 ме пускаха до 11:30,ама на мене не ми стигаше ненаситната хаймана :D :D
Аз за часа нямам абсолютно никакъв проблем..а до баща ми той по тая тема няма мнение :grin: и майка ми е тъй..проблема е ,че тя поястоянно ме разпитва с кой съм била :shock:
CuteBaby
09-11-2008, 22:37
И моя тати е такъв и много си го обичкам..и мама я обичам,но с нея се караме а тати си ме слушаа.Моя тати ми досажда само когато кажа,че ще се прибера през ноща или ще ходя на дискотека и той почва:"ама звинни ми да дойда да те взема" и т.н. и 1 час си се обясняваме един на друг :D
на 12 години си,
Като станеш майка, ако искаш си пускай детето до сутринта навън, после си търпи последствията!
Прав е баща ти, няма да те пуска, малка си!