PDA

View Full Version : Ужсно се ядосвам:@:@:@:@:@

SunShinePearl
09-07-2008, 21:40
ей сега баща ми ме ядоса до краен предел :x :x :x :x :x :x :x :x първо не ме пуска на 12-ти тая седмица в Хасково,трябвало да съм на 60 години противо пожарна служба д-град е ок,сългасих се и да не искам :x
после му викам утре излизам и той кога ще се прибереш и аз ми 9и30 щото сега да не го ядосвам като кажа 10и30 щото ще почнат едни лекции,щото той иначе ме пускаше до толкова ама сега нали се стъмнява по рано и да си спестя конското му казах 9и30 и той като изцепи 8и30 в къщи ейййййййййййййййййй значи :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x остава ми една седмица спокойствие и той няма да ме остави на мира!!!
Сега ще кажете че той определя нещата и така ще е докато живеем под един покрив и т.н,ама хора все пак тва си е моя живот бе значи и да ми е баща закво не ме остави на мира поне последната седмица :x :x :x :x :x и най-накрая ми вика и 8и30 гледай да не си в къщи и кво като не съм :-x :-x :-x :-x :-x :-x пак си знае че и да ми забрани да излезна ще излезна!!!!!!!!нз и аз защо я пиша темата ама трябваше да си излея гнева!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TheGirlNextDoor
09-07-2008, 21:51
йееее и аз мразя моя .... даже мн по шибан и номера ми прави :-x :x :-x :-x :-x

SunShinePearl
09-07-2008, 21:58
ми аз не го мразя даже мн си го обичам ама така като прави ме изкарва извън нерви значи :-x :-x :-x

Jumbie483
09-07-2008, 22:11
Моя не ми прави такива проблеми, но пък за сметка на това ме нерви страшно много с други изцепки :-x Ама си го търпя, сега какво да правя, тати си ми е 8-) :D Ще го търпя и тази година, другата заминавам даалеч от тук :-P :P

ValzZi
09-08-2008, 04:29
моя тати е супер тати :grin:
дава ми всичко и ако кажа татеееее случайно си харесах....и той пита колко струва.... :razz:
а и винаги хода с него за дънки защото ги избира супер..яки :-P

Crissy [*]
09-08-2008, 04:56
дава ми всичко и ако кажа татеееее случайно си харесах....и той пита колко струва.... :razz:

И мойто тати е много добър .. Голям кеф пада майка ми като не ми позволи и аз като се раззвъня (не живее с нас) на тате да се оплаквам и той ме пуска или ми дава квото не ми се позволява :Д . Иначе майка ми е по-такава .. обаче сега сигурно защото е последна седмица,а и си е доста топло поне в София и аз по цял ден вкъщи си седа и накрая между 6 и 7 следобяд се изнеса докъм 10 часа и никой не ми го прави на проблем че се стъмва към 8 вече :D

sasha_90
09-08-2008, 06:25
И на мен са ми правили такива "проблеми".А сега когато съм на 18-май вече не.Нормално е баща ти да прави така-на 12 години си,всичко може да ти се случи(дано не ти се случват лоши неща).Навън ненормални колкото си искаш.

krisiiiiito
09-08-2008, 09:20
даа родителите ми понякога ме изкарват извън нерви :-x .. но има и такива кризисни моменти :)

SunShinePearl
09-08-2008, 09:33
на 12 години си,
na 14 sum :D

rehab
09-08-2008, 10:10
на 12 години си,

Ееееее нормално е да не те пуска до много късно :) Човека се притеснява за теб.

marilyn
09-08-2008, 10:53
О, моя е по- зле. Не ме пускат повече от 9 часа, а сега като се стъмва по -рано искат (и майка ми де) да съм си у нас най- късно до 8.30. А приятелките ми се сърдят че едва ли не ги зарязвам и не искам да съм с тях (което ест не е вярно ама тях ги пускат и до 10 и половина). А съм на почти 16! И аз мн им се дразня ама те ми казват че съм в тяхната къща и трябва да се съобразявам. Ебаси и ужаса. Но авторката- споко, има и по-зле от твоя случай! Айде успех ;)

AceXe
09-08-2008, 12:22
Ти си момиче... Не си момче, а момиче. Нормално е да имаш такива ограничения. Сега ти е гадно, но се радвай, защото ако цял живот нямаше никакво ограничение и по цели нощи висеше навън се замисли дали сега щеше да си същия човек.

kPuCkA
09-08-2008, 17:56
Ох леле...да ви имам проблемите. Аз баща ми го виждам един път на няколко месеца, вие ссте се завайка ли че не ви позволяват еди си кво...скоро ще си живеете собствен живот и ще си правите каквото искате, сега сте длъжни да се съобразявате, а и ти на 14 години каква отговорност можеш да носиш за себе си?!

sasha_90
09-08-2008, 18:18
на 12 години си,
Опа,извинявам се.

marilyn
09-08-2008, 18:47
Ти си момиче... Не си момче, а момиче. Нормално е да имаш такива ограничения. Сега ти е гадно, но се радвай, защото ако цял живот нямаше никакво ограничение и по цели нощи висеше навън се замисли дали сега щеше да си същия човек.

Е, айде като е момиче да не излиза никъде и да си седи по цял ден вкъщи...

SunShinePearl
09-08-2008, 21:14
Кой е казал че по цели нощи искам навън???искам просто малко повече свобода и аз мога да се защитавам според мен...не съм от хилавите :-D

:)))~ **
09-08-2008, 21:46
Спокойно и аз съм така,на 14 съм.Вече съм до 20:30.И то точно баща ми ги прави проблемите с вечерния час.Поговори с него малко,не вярвам да е чак толкова строг и да не те разбере...Аз например преди няколко дни така говорих с него и ми разреши до 23:30 за една вечер де. :-D Днес пък бях до 21:30 навън... А колкото до другите мнения-е добре бе хора за кво винаги така разсъждавате и казвате,че на тия години е нормално да я ограничават,че е момиче,че е опсано...Хубаво,съгласна съм с това.Но момичето не иска цяла нощ да скита бе,не виждате ли,че е иска поне до 21:30 да е навън?!Бахти и проблема направихте...Кво като е на 14,да не е на 5?!И не мисля,че е чак толкова зле да не преценява сама кое е опасно и да не може да се предпази... :?

ScaRLett*
09-09-2008, 10:05
Абе честно да ти кажа,когато бях на 14 даже 13 ме пускаха до 11:30,ама на мене не ми стигаше ненаситната хаймана :D :D

deni15
09-11-2008, 10:39
Аз за часа нямам абсолютно никакъв проблем..а до баща ми той по тая тема няма мнение :grin: и майка ми е тъй..проблема е ,че тя поястоянно ме разпитва с кой съм била :shock:

CuteBaby
09-11-2008, 22:37
И моя тати е такъв и много си го обичкам..и мама я обичам,но с нея се караме а тати си ме слушаа.Моя тати ми досажда само когато кажа,че ще се прибера през ноща или ще ходя на дискотека и той почва:"ама звинни ми да дойда да те взема" и т.н. и 1 час си се обясняваме един на друг :D

LadyDy
09-12-2008, 08:49
на 12 години си,

Като станеш майка, ако искаш си пускай детето до сутринта навън, после си търпи последствията!
Прав е баща ти, няма да те пуска, малка си!