Влез

View Full Version : Как се поддържа връзка от разстояние?

AnTo
09-07-2008, 22:51
Здравейте ... намерих много теми за това "съществува или не връзка от разстояние", но не и как се поддържа. Та за това питам ...

Ситуацията е следната ... аз съм в България, гаджето в Англия ... и си идва на ... 2-3-4 месеца ... мдам ... неприятно.

Лошото е че ... и 2мата имаме забързано и заето ежедневие и ... се чуваме(и виждаме) всяка вечер, но всеки е изморен и т.н.. Не че нещо се оплаквам ... но някой друг съвет няма да е излишен ... ако на някой му идва нещо на идея ... да се чувства свободен да пише :) Мерси предварително ...

hahavteen
09-07-2008, 22:56
Мн упоритост и търпени ти трябват.
Ето ти сайт с полезни идеи и съвети (надвам се да знаеш инглиш)
http://www.lovingyou.com/content/advice/ldr/

MaMkaMy
09-07-2008, 23:17
в мафията даже влизам, само ти да си доволна,
не ме плаши и пандиза, любовта е птица волна.
Така,че труд и постоянство е рецептата.

Jumbie483
09-08-2008, 02:38
И ние с моето момче сме така разделени. Той е в Германия, аз съм си тук. И се виждаме само зимната ваканция на една седмица - макс и лятната за един месец горе-долу. Иначе всеки ден по gsm, камерата в скайп, пращаме си съобщения и т.н :-s Трудно е наистина, но любовта няма граници ;)

BaiToq
09-08-2008, 05:20
Не се поддържа.

Madness
09-08-2008, 06:18
Леле..аз изобщо не бих се опитвала да поддържам нищо.На 3-4 месеца?3-4 пъти в годината се виждате...айде 5 да са...ебати..

sasha_90
09-08-2008, 06:20
Не се поддържа.
+
Не вярвам във връзките от разстояние.

MoonAngel
09-08-2008, 06:38
Не се поддържа. Това не е пълноценна връзка.

miss_asi
09-08-2008, 06:40
Много е трудно поне според мен.Защото едно е да се виждате почти всеки ден друго да се виждате през половин година или няколко месеца.Дори до говорите с часове по телефона или по скайпа не е същото.Но щом двама души се обичат много могат да преминат през почти всичко за да са заедно.Най-важното е да си имат взаимно доверие и да не се съмняват в чувствата на другия! :)

slun4ice_90
09-08-2008, 08:50
Не се поддържа.
+
Не вярвам във връзките от разстояние. Аз съм враг номер 1 на такива "връзки"... :?

ilsi_
09-08-2008, 10:13
Тези връзки просто НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ! :? Няма смисъл просто .. аз не виждам как може да издържите толкова време сами .. ся се чудя кво ще правя 35 дена без мОйту милу :smt022 Пък за вас кат гледам 4-5 месеца не са голям проблем ! Леле вий сте се побъркали .. тва според мен не е връзка вашето ! :?

plmn
09-08-2008, 10:20
Не вярвам във връзките от разстояние.

Erica
09-08-2008, 10:43
Рецептата е да си сигурен,че това е човекът с който искаш да бъдеш...

AnTo
09-08-2008, 10:46
оф ... четете бе хора !! Въпроса ми е как се поддържа връзка от разстояние, не може ли да съществува такава ... така че който може да даде съвет ще съм му мн благодарен, който не може - не му искам мнението !

PS: мерси мн на slun4ice за бързия и смислен отговор

GreenFairy
09-08-2008, 11:06
Поддържа се трудно и с много доверие меджу двама ви. Ако го няма доверието всичко е загубено.

InnchetO
09-08-2008, 12:43
ами и моя въпрос е такъв .. при положение ,че се виждаме за няма и 3 месеца на година .. :(

Difanet0
09-08-2008, 12:48
връзката от разтояние не е връзка ...макар че и аз имам такава но не е пълноценна е ние не сме на чак такова разстояние 200 км но пак е нещо чуваме се всеки ден виждаме се 1 път в месеца за по 1-2 дена ... но не е достатъчно...за да имаме една добра връзка

Whyniser
09-08-2008, 13:09
не си струва да се поддържа :( истината боли
Как да не си струва бе. Нека праща кисело мляко на баба кафяво :grin: , вафли Боровец,лютеница,мусака,бо ,леща т.н. и така ще го обичам тоз човек , че таз любов ще е по-голяма и от латиноамериканските сериали :lol:

FreeSpirit
09-08-2008, 14:24
доверие и истински чувства :)
И на мен ми престои да поддържам такава връзка и се надявам да преодолея разстоянието :)
Щом се обичате, ще победите всичко :)

Boyd
09-08-2008, 14:41
Според мен такова нещо не може да съществува. Няма как да не го виждаш почти и да имате връзка..

zizita_88
09-08-2008, 16:40
за мен лично това е много трудно.пробвах. не че ми пречеше липсата на секс, не съм си и помисляла да му изневерявам. просто тои ми липсваше и това разтояние ме убиваше.повече беше страданието отколкото хубавите мигове

class
09-08-2008, 16:51
Първо искам да кажа че аз съм представител от "Силния пол"

Аз и моето момиче в момента ще направим 3 месеца , тя е от Пловдив , а аз от София.

Хмм не мога да ти дам съвет как да я поддържаш , просто мога да ти напиша какво ние правим... То е просто , гледаме да се виждаме поне по 1 път на седмица ( това са събота или неделя , защото аз работя през останалото време). Правим това което ни харесва , но най- вече се прегръщаме ... Говорим си всеки ден , през тези месеци не сме пропускали ден в който да не си кажем "здравей". Наслаждаваме се на това което имаме .

На мен лично не ми харесва че е толкова далеч от мен , но не страдам от факта , а не мисля колко ми липсва , а се наслаждавам всеки път когато се видим.

Лично аз я изненадах 1 път и няма да го забравя изражението и усмивката която озари лицето и ( забелязвам я всеки път когато ме види ... :) ) , но тази беше като че ли малко по-красива ;)

УСПЕХ!

ELiTyYy
09-08-2008, 17:16
доверие и истински чувства :)
И на мен ми престои да поддържам такава връзка и се надявам да преодолея разстоянието :)
Щом се обичате, ще победите всичко :)

уф...и на мен ми предстой нещо такова...
страшно много си допаднах с едно момче,което е от Плевен...
е бях там за седмица и ден два...
странно как ,но за толкова малко осъзнах,че ...това е моя човек... :(
Щом го видяяя...нещо става вътре в мен... :smt049 ..знаеш как е.. :s
...И дано успея да запазя връзката ни..макар и малко трудно да ми се вижда....
Ще се виждаме в седмицата ...за 1-2 дена... Плевен- Русе... Русе-Плевен..
ух ;( ....
и така до Коледа...ще отида пак там..поне имам роднини при който да стоя повечко...

pepita87
09-23-2008, 17:29
Рецептата е да си сигурен,че това е човекът с който искаш да бъдеш...

+1

GotTheLife
09-23-2008, 17:38
гадно е тва ама и аз търпя :)

pepita87
09-23-2008, 17:44
Не се поддържа.
+
Не вярвам във връзките от разстояние. Аз съм враг номер 1 на такива "връзки"... :?

Еййй,компетентните!Аз от 2 години поддържам такава връзка и съм готова да я поддържам,защото именно това е човека,с който искам да съм!Вярно е...изисква огромни усилия...но не е невъзможно да ги направиш!!!А как се поддържа такава връзка е много относително и индивидуално!При нас "рецептата"е адски компромиси и доверие,защото адски се ревнуваме.Преди,когато седнехме вечер в скайп-а,си изкарвах всичките нерви на него,които са ме натоварили и са ми се събрали...което рушеше всичко...с времето се научих колкото и да не съм в настроение да не му го показвам,да му давам това от което има нужда,а именно след дългия работен ден,да седне пред компа и там да го чака едно усмихнато създание,което ежеминутно да му показва колко много го обича!Не спирай да и го показваш и казваш,с разни малки изненади и жестове от твоя страна поддържай искрата жива....И с една дума за мен рецептата е една-да си сигурен,че именно това е човека,с който искаш да си...и чуствата ви да са взаимни!Успех от мене,не се предавай...понякога писва и си задаваш въпросите нали наистина си заслужава чакането,но ако си сигурен,че тя е човека,определено си заслужава да я чакаш!!!

HONDA
09-23-2008, 18:29
Не се поддържа.
+954
Моя приятел не е от моя град. И все пак... в България си е :grin: .

FiRe_LaDy
09-23-2008, 18:34
не си струва да се поддържа :( истината боли

+ 1 ... и от опит знам ... имах една такава връзка.Просто е губене на време и от двете страни и накрая нищо не излиза ...

glezan4e
09-23-2008, 18:39
Не се поддържа.
и аз не мога ...

_Pisanka_
09-23-2008, 19:24
Това, че вие не можете не означава, че е невъзможно. Аз също поддържам връзка от разстояние и мога да кажа, че тя е доста по-силна и пълноценна от голяма част от тези между хора, които се виждат всеки ден. Никой не може да ме убеди, че е безсмислено или безперспективно.
А по темата-такава връзка се поддържа с много постоянство, доверие, уважение и любов. И да ви звучи изтъркано-това е. 8)

Honey:)
09-23-2008, 19:37
Много е трудно поне според мен.Защото едно е да се виждате почти всеки ден друго да се виждате през половин година или няколко месеца.Дори до говорите с часове по телефона или по скайпа не е същото.Но щом двама души се обичат много могат да преминат през почти всичко за да са заедно.Най-важното е да си имат взаимно доверие и да не се съмняват в чувствата на другия! :)

:?

mitakkka
09-23-2008, 23:04
Пълна тъпотия-любов от разстояние-далече от очите далече от сърцето(и от всякакви други органи :razz: ) един живот живеем-дай сега да си губиим времето като се виждаме с гаджето в месеца по 3-4 пъти-ужас

PoisoNGirL
09-23-2008, 23:39
Ako bqh prochela temata predi vreme shtqh da sym na mnenie,che takova neshto e nevyzmojno.No dokato sam ne go izpitash ne mojesh da si siguren.Ot izvestno vreme sym s edno momche:toi uchi v edin grad,az v drug...jiveem v treti.Malko slojno stava,no se chuvame vseki den i se stremin da si doidem vyzmojno po-rano prez sedmicata.Interesnoto e,che i dvamata ni opredelqt kato hora,koito ne se zadyrjat dylgo s nqkoi...a sega mai si namerihme maistora i moje da izleze neshto.

Honey:)
09-24-2008, 08:12
НАй-вече ДОВЕРИЕ! То във всяка връзка това е адски важно,но в такава връзка това е много ВАЖНО! Иначе ако има любов всичко е възможно... Моята последна връзка започна така... Различни градове много километри,но чрез много труд и препиятдсвия бяхме заедн. Той идваше при мен аз при него докато в един момент не дойде да работи в София и бяхме 2 години заедно...както и да е.Честно казано в някои отношения връзката от разстояние е по-добра от тази другата!така се изгражда адски голямо доверие и чувствата в повечето случаи нарастват.ЗАтова имай му доверие казвай му че го обичаш и просто не се отказвай нали :)

de_bella
09-24-2008, 09:24
От личен опит мога да ти кажа,че каквито и чувства да има рано или късно ще се изпарят.

tarataika
09-24-2008, 09:26
трудно се поддържа, аз не съм имала, но познавам хора с такива връзки - и за двете страни е ужасно мъчително, в последствие се отчуждавате, всеки се променя и когато се срещнете, сте се отдалечили още повече един от друг. Не искам да звуча като песимист, просто изказвам мнение, може би не при всеки е така, ако има някой, който може да се похвали с такава дълга и здрава връзка, да казва