View Full Version : Може ли да е останала сперма?
Zdraveite.S priqtelqt mi za edna ve4er pravihme sex 3 pati prez 30 min. svar6va6e otvan.Sled vseki pat toi se mie6e razbira se.Vaprosa mi e dali e vazmojno po kanal4etata da ostava sperma makar 4e sam 4uvala 4e 20 min sled sex pak moje da povtarqme bez problem.NADQVAM SE DA IMA KOMPETENTNI PO MOQ VAPROS.MERSI :)
blackfate
09-08-2008, 05:02
Естествено че винаги има риск. В каналчетата остава сперма да, дори и да се е измил... ако не се е е изпикал - да има шанс.! Научете се бе, ПРЕЗЕРВАТИВИ!!! БЕЗ ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТЕ СЕКС НЕ ПРАВЕТЕ
И прекъснатия полов акт не е достатъчно надежден
merilin1
09-08-2008, 05:06
:shock: катооо ще се паникьосвате постоянно заквооо изобщо праите секс бе хораааа ??? :-o :-o :-o :-o другия път преди да пуснеш такава тема се запитай на ум "а дали другия път да не го премисля тоя вариант преди да го праим без кондом лиии освеен... ? " относно въпроса - не!
безотговорни хора...
sladkata_bebz
09-08-2008, 07:30
Естествено че винаги има риск. В каналчетата остава сперма да, дори и да се е измил... ако не се е е изпикал - да има шанс.! Научете се бе, ПРЕЗЕРВАТИВИ!!! БЕЗ ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТЕ СЕКС НЕ ПРАВЕТЕ
Оххх значи за какво ги правят изобщо тези презервативи?Освен за предпазване???!!
Love0nlyMyself
09-08-2008, 07:32
Оххх значи за какво ги правят изобщо тези презервативи?Освен за предпазване???!!
еми някой хора ен го разбират
Не е възможно ! Първо когато изсъхне спермата сперматозоидите умират,а водата ги унищожава моментално.... така че и при двата случая недей да се косиш :-)
а водата ги унищожава моментално....
ахахахаахаххаха...
Т,ва беше върха...Ти к'во мислиш,че има в спермата - бензин ли!?!
То че ще е останало останало ... ама те ще са измрели сперматозоидите 8-) 8-) 8-)
BladeDancer
09-08-2008, 19:35
УБИЙЦИ !!
Как може да убивате сперматозоидите ??? Не ви ли е срам бе хора ??
Те са бъдещи бебета :-D
SpOrTs_GiRl
09-08-2008, 22:32
ИЗПОЛЗВАИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ!