Влез

View Full Version : Как да си говоря с нея и как да предложа на някое момиче?

iwhswgrs
09-08-2008, 09:26
Значи до ся не съм имал гадже и искам да ви попитам нещо ...харесва едно момиче от моя клас обаче не съм си общувал много с нея и не знам как да го направя примерно мога по скайп ама нз какво да и пиша и искам да попитам как примерно да предложа на някое момиче да станем гаджета ... ??/

Моля за сериозни коментари!!!

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

sasha_90
09-08-2008, 09:31
Не бързай да й предлагаш,та вие дори не общувате много.Първо,започни да й обръщаш внимание по-често.В един клас сте и това може да е добро начало.Когато станете по-близки тогаво може да й предложиш.

iwhswgrs
09-08-2008, 09:33
Значи аз съм на 16 и излизам с приатели ходим и естествено се събираме не само момчета но и момичета смисл аз не съм някав грозен и не съм някав задръстен но не мога да разбера защо не мога да си намеря гадже...

Crazytu
09-08-2008, 09:34
Постарай се да се сближиш с нея,покани я да излезете няколко пъти заедно и след време й признай,че я харесваш.

anichkaaaa
09-08-2008, 09:38
Значи аз съм на 16 и излизам с приатели ходим и естествено се събираме не само момчета но и момичета смисл аз не съм някав грозен и не съм някав задръстен но не мога да разбера защо не мога да си намеря гадже...
Може би проосто трябва да имаш търпение .. :) Още си на 16 все пак :) А колкото до момичето наистина не бързай .. Първо я опознай малко :) Знайш ли може би пък да не е чак толкова яка :D

iwhswgrs
09-08-2008, 09:46
абе че е яка яка е смисл знам го значи доста често сме били заедно смисл такъв не само с нея ама не сме си говорили толкова много само двамата ... аз не мога да разбера като бях в 8-и клас тогава в началото за 1 незначителна услуга тя ме разцелува(смисл по бузите) при положение че това беше в началото на годината и не ме позваше хич щот се пак нов клас и т.н. и това нз може да е значело нещо .. нз ..а тя си е мн яка смисл хубава и не е няква надута ..

krisiiiiito
09-08-2008, 10:02
първо - 5839849328 еднакви теми
второ- толкова ли не ти е дошло на акълаа да я поканиш на среща .. да се опознаете по-добре и след известно време да я попиташ за това което искаш

Lysit0
09-08-2008, 10:08
Покани я на среща,купи и нещо плюшено,или кутия бонбони в сърце...това ще я зарадва.Кажи и,че я харесваш. :)

AFT
09-08-2008, 10:44
Покани я на среща,купи и нещо плюшено,или кутия бонбони в сърце...това ще я зарадва.Кажи и,че я харесваш. :)

И после изчакай да си изповръща червата от лиготия. Аз бих си помислила, че е неосъзнат гей. :Д

iwhswgrs
09-08-2008, 11:54
да де ама преди да я поканя трябва повече да съм общувал с нея а това нз как точно да стане...

Crazytu
09-08-2008, 12:02
Нали сте в един клас ... заговаряй я от време на време ... все ще има нещо за което да си говорите ... сходни интереси

iwhswgrs
09-08-2008, 12:02
да де ама на какви теми ... да няма в даскало за учене да и говоря..

Crazytu
09-08-2008, 12:17
Все ще имате нещо за какво да си говорите ... Питай някоя нейна фр от какво се интересува.То теми има много: музика,филми и т.н.
Направи й някой друг комплимент за облекло,прическа

BaiToq
09-08-2008, 16:24
Говориш с уста.
Ако можеш с крака,още по-добре.
А за предлагането и казваш.
"Бейби,искаш ли да ходим?"
и я гледаш тъпо.
Ако ти зашие шамар,тогава и викаш:
"А ма,пача,не искаш ли да идем
до магазина за домати???".
И така.