View Full Version : priqteli li?
angelcheeee_93
09-08-2008, 14:06
uik
Прекалено много им угаждаш на твоите ''приятелки''.Почни да ги режеш,когато искат нещо да направиш,казвай им ,като те викнат,че неможеш и си имаш работа.Или седни и поговори с тях,защо се държат така с теб,имаш право да им искаш това обяснение.
Щом мислиш, че правят такива неща заради това, че "правиш всичко за тях" - еми спри да правиш "всичко за тях".
sladur4etyYy
09-08-2008, 15:17
нау4и се да казваш ''не'', за да оценят, когато казваш ''да'' :wink:
krisiiiiito
09-08-2008, 16:00
познато ми е.. просто те използват
защото явно си наивна каквато бях и аз
ноо просто вече не се поддавам .. научих се да казвам НЕ .. и ти трябва да го направиш ;! какво като ще ти се разсърдят ти трябва да имаш собствено мнение и да можеш да казваш Не
Isabelle
09-08-2008, 17:26
+1
Каза го по-добре от мен. Човек оценява нещо чак когато го изгуби. Покажи, че си човек, а не слугиня/момиче за разкарване/уж приятелка... Както искаш го наричай :)
sasha_90
09-08-2008, 18:25
Женско приятелство няма!Вече виждам си се уверила.
kuklichka_bg
09-08-2008, 21:44
nz ve4e kakvo da pravq.priqtelkite mi postapvat mn gadno sprqmo men.az pravq vs za tqh ,a te sqka6 me otbqgvat..nz kakvo da si mislq.v4era sa se sabrali a men ne mi kazaha ni6to i az im se nasardih.dnes mi zvannaha da izlezem po-kasno no az kazah 4e imam rabota,za6toto naistina e taka.predstoi mi da hodq na diskoteka,za da vidq gadjeto,no kak da slezna s takiva priqtelki ,koito vseki moment mogat da me zaebat...te kazaha 4e 6te sleznem zaedno,no ve4e neznam.sega 6te kajete da si namerq novii priqtelki,no ne e tolkova lesno i ne mislq ,4e problema e v men.mojebu za6tooto tolkova im ugajdam i te ve4e.....kakto i da e.samo ,4e v dne6no vreme ne vseki moje da ti e priqtel,az go osaznah tova.iskah prosto da spodelq,koito iska moje da dade komentar ili nqkakav savet.blagodarq predvaritelno na vsi4ki.samo molq vi bez glupavi zabelejki i kritiki,hi4 ne mi e do tova v momenta :-# i ne6to flex type ne mi e v red i kirilicata savsem mi se izgubi.|
of i az tei samo kot te kajat i v4era se qdosah i si zmainah prosto si tragnah i ve4e nqma da im varq sled gaza pisna mi tui ne sa fr ! PO DOBRE SAMA OT KOLKOTO ZLE PRIDRUJAVANa!
Приятели са хората, с които имаш общи интереси и които ще ти помогнат, когато им се обадиш без да увъртат и без да се разколебаят за момент даже.
Засега имаш "банда момичета"с които явно излизате заедно( да минава времето) от които трябва да отсееш хората , които наистина заслужават вниманието ти, ще се научиш с времето...
verdjitO
11-02-2008, 08:07
И на мене тфа ми са случва мн често, защото не хайманосвам с тях по цял ден и цяла нощ :D
dani_kaulitz
11-02-2008, 11:11
Всички "приятели" са използвачи. :)
Женско приятелство няма!Вече виждам си се уверила.
+1 ;-)
krisence
11-03-2008, 13:47
+1
+2
pOleNcEtOy
11-03-2008, 17:28
И аз бях така преди около месец ам им казах.Абе я си гледайте работата.За малко са зарязахме после поговорихме и се опрайхме ама на никой не пожелавам да му се случва това.Просто имам чувството че нямам на кого да се упра имам една много вярна приятелка.Която може да направи сичко за мен та ми е най-добрата!Другите не че ги мразя но просто понякога нз ко ми стаа.Такаче поговорете и им казвай "не"
hanovete
11-03-2008, 18:02
хората са го казали:интереса клати феса...и съжелявам че чак сега съм го осъзнал...истинските приятели се познават в тежки моменти,а аз ги намерих тези приятели,въпреки че не ги забелязвах чак толкова много :)