View Full Version : Да си девствена и да си на 16 ....
ne_sam_malka
09-08-2008, 15:19
тва лято всичките ми пр се ебаха с гаджетата си .. от всички само аз си останах малко момиченце ... от една страна се гордея с това щото ноу малко момичета на 16 се още не са се ебали с някои .. но се пак пр като почнат да говорят за секс и ми става тапо и се чуствам се 1 не сам им нужна вече ... искам да ви питам мислите ли е срамно да си на 16 и да си детсвена ... и време ли ми е вече да порасна ?!
nicolepcd
09-08-2008, 15:23
Мне, не е срамно това, че си на 16 и си "ДЕТСВЕНА".. срамно е, че си на 16 и нещо си отсъствала от часовете по български... :?
еми ....ако още продължаваш с това държание и тези тъпи въпроси кога да правиш секс по-добре си смени името на ника....
Мне, не е срамно това, че си на 16 и си "ДЕТСВЕНА".. срамно е, че си на 16 и нещо си отсъствала от часовете по български... :?
\:D/
FreeSpirit
09-08-2008, 15:24
Първо не се пише "детсвена" ами "девствена"!!!
И споко е, имаш мн време пред себе си :)
Това че приятелките ти вече са правили секс, не означава че ти трябва да се хванеш с 1-я срещнат и да се на**еш ;)
slun4ice_90
09-08-2008, 15:26
Мила, това,че си девствена хич няма нищо общо с това да порастнеш.. :? Има много теми такива..Прочети!Не се срамувай,че все още не си го правила.Изчакай още някоя година и,когато вече го искаш истински го направи с походящия човек. :-) Разбери това не е повод за срам или нещо подобно.Успех!
FreeSpirit
09-08-2008, 15:29
А да още нещо, не се чувствай излишна, ами прочети малко интересни темички из нета и им покажи колко по-запозната си тях.Ако се чувстват по зрели, покажи им че не знаят елементарните неща ;)
Също така ги накарай да се замислят дали се ч***т с гаджетата си или правят любов(защото повярвай има разлика)
Успех :-)
Хич не е срамно то ...
Аз съм на 17 и не съм правил секс !
Както и да го погледна ми се повръща :shock:
момичетата на моята възръст едвам
излизам с тях смисъл ... не се дават лесно
а тия малките курвета на 12-13 ми се
предлагат сами :shock:
Направо ми се доповръща :shock:
Браво, че си девствена ;)
Тааа за всичко си има време ;)
секса ще ти омръзне бързо ...
трябва да има и любов ;)
тогава тръпката е много по-различна :)
Civilizationruller
09-08-2008, 15:41
Ей го друго 20.... "ДЕТСВЕНА"
по темата... не е срамно гордей се!
sextazy_baby
09-08-2008, 15:43
Глупости,направи го тогава,когато ти решиш че си готова за това,а не защото така трябва
BeYourSelf
09-08-2008, 15:46
Мила, това,че си девствена хич няма нищо общо с това да порастнеш.. :? Има много теми такива..Прочети!Не се срамувай,че все още не си го правила.Изчакай още някоя година и,когато вече го искаш истински го направи с походящия човек. :-) Разбери това не е повод за срам или нещо подобно.Успех!
абсолютно съм съгласна :) и само да ти кажа-радвай се,че не си като онея малките 12/13 одишни дет се ш***т с всеки срещтнат.:)и то не за друго ами да покажат само колко са отворени.изчакай подходящия момент ,ще дойде и твоето време спокс :)
Не е срамно.о- скоро е срамно,дето в България има самотни майки на твойта възраст и по- малки.Прави секс ,когато се почувстваш готова за това .
MostHated
09-08-2008, 15:47
неивжам нищо срамно в това, дори не бих скъсал с момиче, ако мисли че не е готова да прави секс...
i az sum na 16 i az sum devstfena :D mislq 4e tfa da se sramufash ot sebe si vuopshte ne e pravilno zashtoto ti sama si si izbrala da si devstfena! :P i da ne hoish da se e***
haterkata
09-08-2008, 16:06
такааам,аз смятам че подходящото име на темата за да бъде наистина шокираща и тревожна е следното: 'да си ХИПЕР ТЪПА и да си на 16' (:
Sapphire_Illusion
09-08-2008, 16:13
Девствена на 16 или курва на 13? Това е въпросът:V.
Приятелката ми беше девствена до 17, аз до 18. Не ни беше особен проблем:V
Love0nlyMyself
09-08-2008, 16:44
АПЛОДИСМЕТНИ
за поредния човек който се влиае от чуждите мнения
apf ni sa boi 4akai to4niq 4ovek ;) :) ne e nujno da gi slushash :P jivei si detinskite godini ;) :) :P
HardlyAwakened
09-08-2008, 16:55
хаха, добре казано !
ell_ownz
09-08-2008, 17:01
ne vijdam kak seksa shte ti pomogne da porasnesh... tfa si e do psihika
Хич не е срамно то ...
трябва да има и любов ;)
ти да не си гей,бе :shock: :shock: :shock:
Love0nlyMyself
09-08-2008, 17:05
Хич не е срамно то ...
трябва да има и любов ;)
ти да не си гей,бе :shock: :shock: :shock:
СЕКСА НИКОГА НЕ ОМРЪЗВА !!!
.. l0nely
09-08-2008, 17:28
и кое да му е срамното?! ..и аз съм на 16 и съм девствена ..и изобщо не ме е срам, просто още не съм срещнала човека ;)
omfg !!!! Нормално е ест ... обаче това, че нз че се пише "девствена" си е тъпо ! 8-) 8-) 8-)
6okolad4e
09-08-2008, 17:50
:shock: ne ne e sramno ili lo6o ... kogato si gotova i go iska6 togava i 6te go napravi6 :)
`SunFlower`
09-08-2008, 18:06
ем що да е странно...аз съм на 17 и половина.... и съм деВСтвена и изобщо не се комплексирам и самодерпесирам от факта :Д ще го направя,когато поискам,може да е скоро,може и да е доста далеч в бъдещето-не ми пука:)
ne_sam_malka
09-08-2008, 19:03
misIiI ZA mneniqta a za tva 4e obarkax dumata priznavam si tapa gre6ka :( :D:D:D :D :D :D :D
vij sega sladur4e:) az li4no mn ti se kefq , 4e si se zapazila mila i nevinna do sega mn se kefq na takiva momi4eta. ako iska6 da pravi6 sex i si gotova napravi go no ne go pravi samo za da neizglejda6 sme6na pred priqtelite ti, povqrvai mi posle 6et sajalqva6 neka 1 ti pad da e s 4ovek s kogoto nastina iska6 da pravi6 sex:) taka 4e poslu6ai me:) i mn bih iskal da se zapoznaq s teb ako moje
ne_sam_malka
09-08-2008, 19:51
vij sega sladur4e:) az li4no mn ti se kefq , 4e si se zapazila mila i nevinna do sega mn se kefq na takiva momi4eta. ako iska6 da pravi6 sex i si gotova napravi go no ne go pravi samo za da neizglejda6 sme6na pred priqtelite ti, povqrvai mi posle 6et sajalqva6 neka 1 ti pad da e s 4ovek s kogoto nastina iska6 da pravi6 sex:) taka 4e poslu6ai me:) i mn bih iskal da se zapoznaq s teb ako moje
np ;] da se zapoznaem samo dai skype na li4no i gotovo i noy misIi ZA xubaviq komentar
sweet_baby_cool
09-08-2008, 20:06
Ако търсиш нещо от което да се срамуваш то е, че си на 16 и не можеш да пишеш на български. Ако се лигавиш с начина, по който се изразяваш, ни заблуждаваш, че си леко неграмотна. :) :) :)
тва лято всичките ми пр се ебаха с гаджетата си
Леле кви са тия хора.
ами виж сега и аз съм на 16 и съм девствена :) не ме е срам даже никак :) хич не съм мила и невинна правила съм мн неща но съм девстена и се радвам за това :grin: така че не се срамувай гордей се :-P
Мии земи иди на час по Бг или просто препрочитай преди да постваш - има едно копче "преглед" точно до "прати" ;) А по темата ти - не мисля, че е срамно даже напротив по-добре, че още си девствена,; малко останаха запазените момичета.. И колежките ти са мн прави по-горе, че има ОГРОМНА разлика м/у секс и порастване.. Поговори с твои жрустнички или родителите си - няма нищо срамно в това.