View Full Version : Защо се държи така ?? ;(
Ами .. в момента се движа в една прекрасна компания .. сички са много мили с мене .. ( всички са момчета , а аз съм единствено момиче ) много се кефя когато съм при тях , споделям си всичко .. и когато искам нещо , винаги са насреща :grin: .. абе с две думи задружна компания и точно за това съм при тях , не като повечето само да се газарят един на друг и като повечето копмпании с момичета .. "я виж кава хубава чантичка си купих" "виж ми новите чехли " .. точно за това се кефя , че съм при момчета .. сичко беше добре , докато един ден не се изтърсих пред едното момче че го харесвам , харесвах го от 2-3 месеца и му казах защото повече неможех да крия .. задушавах се общо взето .. и това момче .. след като разбра почна да се ебава с мене много гадно и никога преди не се беше ебавал така .. бъзикаше ме неща ,, даже един ден ми написа че ме харесва , аз замалко не му се вързах и той каза "забрей целия чат е гавра" :shock: .. почнал да настройва някои от момчетата .. а аз искам поне да си върнем приятелството .. опитах се да му обясня криво ляво .. че не ми харесва как се държи , а той само се излигави и нищо не каза .. :-o
Честно ви казвам ше се побъркам ,защо се държи така нямам намерение да се карам с него щото се пак сме от една компания и тряа сме честни един към друг .. :(
Antonio Montana
09-08-2008, 19:25
Абе и на 20 да е, акъла му и на 7 годишен не е. Оставяй го, не си заслужава.
anichkaaaa
09-08-2008, 19:26
Ами да обикновенно момченца на по 12 се държат така :D Като не знаят как да покaжат чувствата си ... :-D
Имаше едно момченце в 3ти клас като бях което секи ден ме удряше с тетрадката си по главата и после се оказа че ме харесва :D
Поговори с него,обаче на четири очи.Питай го защо се държи така с теб,и се изяснете.Този наистина нещо му хлопа.Поне можеше най-учтиво да ти каже,че не те харесва или нещо от сорта.
Поговори с него,обаче на четири очи.Питай го защо се държи така с теб,и се изяснете.Този наистина нещо му хлопа.Поне можеше най-учтиво да ти каже,че не те харесва или нещо от сорта.
Той може да го каже, обаче на нас момчетата ни е малко трудно да си изразим чуствата и за това ги прекриваме правейки това което момичетата не харесват.да ги ебаваме лошо, да ги удрят някои... да ги обиждат и всичко подобно, но идва време когато се осъзнаваме сами и при мене лично това дойде когато видях отстрани как изглеждам... ужасих се :) и от тогава нямам такива проблеми.
xxxSnowflakexxx
09-08-2008, 19:34
Ами да обикновенно момченца на по 12 се държат така :D Като не знаят как да покaжат чувствата си ... :-D
Имаше едно момченце в 3ти клас като бях което секи ден ме удряше с тетрадката си по главата и после се оказа че ме харесва :D
Whyniser
09-08-2008, 19:36
Пък на мен миналата година едно момиче си призна,че ме харесва.Как разбрах ли? Еми докато аз съм на междучасие и съм оставил тетрадката отзад се появиха много загадъчни неща (няма да кажа тъй като съм срамежлив :oops: 8-) )
MaLkaTa_LaDy
09-08-2008, 19:37
Не схващам какво харесваш в него, като е такъв кретен. Забрави го, такива момчета нямат оправия.
Не схващам какво харесваш в него, като е такъв кретен. Забрави го, такива момчета нямат оправия.
Тъй е .. обаче в някои случаи харесвам момчета без да знам защо .. него просто си го харесвам .. като гадже .. а другите като приятели .. а не бих казала че е най-големия красавец .. :-o
Той може да го каже, обаче на нас момчетата ни е малко трудно да си изразим чуствата и за това ги прекриваме правейки това което момичетата не харесват.да ги ебаваме лошо, да ги удрят някои... да ги обиждат и всичко подобно, но идва време когато се осъзнаваме сами и при мене лично това дойде когато видях отстрани как изглеждам... ужасих се :) и от тогава нямам такива проблеми.
Ей, MaMkaMy,евалата,че си се погледнал от страни и си се променил.
Повечето момчета нямат тази смелост :)
Seducti0n
09-08-2008, 19:47
Хаха, е няма такъв индивид... 8-)
Постъпката му е крайно инфантилна, но явно и самия момък е още зелен-зелен, та не може да си даде сметка колко смешна е реакцията му и последвалата промяна в отношението му спрямо теб.
Вместо да се ядосваш заради някакъв малоумен мухльо се кефи на останалата част от компанията и пълен игнор за оборотния смешник!
Да се научи как да се държи и тогава да се прави на готин, ама че работа... :?
Може той да си е помислил,че се бъзикаш с него,може и той да те харесва,а може да не му дреме просто.
slanceto1122
09-08-2008, 21:25
Наи добре поговорете на 4 о4и :grin: :-)
unicorn_f
09-08-2008, 21:31
хаха позната история СПРИ да го харесваш преди да е станало късно :wink:
Хаха, е няма такъв индивид... 8-)
Постъпката му е крайно инфантилна, но явно и самия момък е още зелен-зелен, та не може да си даде сметка колко смешна е реакцията му и последвалата промяна в отношението му спрямо теб.
Вместо да се ядосваш заради някакъв малоумен мухльо се кефи на останалата част от компанията и пълен игнор за оборотния смешник!
Да се научи как да се държи и тогава да се прави на готин, ама че работа... :?
Кратко точно и ясно!!!!
sextazy_baby
09-08-2008, 22:11
Ами не се занимавай повече с него и толкова,да си мисли каквото си иска