View Full Version : Каза ми, че има нещо към мен...!?
Имам голяма дилема, значи едно момиче(бифша приятелка на един мой фр.) Снощи ми каза, че има нещо към мен...и ме пита аз какво чуствам...а-у. Момичето е стабилно, не е някоя курва, но ми се струва странно да тръгна с нея(все пак преди е ходила с мой приятел). Кофти се получава, знам го. Защото така моята бифша приятелка тръгна с един мой приятел и на мен ми е малко кофти като ги гледам...Та казал съм и че днес ще говорим, и се чудя какво да и кажа. Вие как смятате? Какво да правя?
Зависи от приятеля ти,зависи и от момичето. Моят съвет е да тръгнеш с нея щом е стабилна по твои думи,но пък и помисли за приятеля си .. дали все още я харесва .. Човешките взаимоотношения са сложни. Факт. Но така или иначе надали ще ни послушаш,а ще действаш каквото сърцето или главата ти каже. ;D Успех,какъвто и избор да направиш. :)
sexa_na_kompleksa
09-09-2008, 06:51
На твое място първо бих поговорила с момчето и след това с момичето.
sh3_1s_7h3_0n3
09-09-2008, 06:53
Ако ти нямаш нищо към нея, не си усложнявай живота. ;)
bladeTBG
09-09-2008, 07:37
Поговори с приятеля си дали още има някакви чувства към нея и дали няма нищо против да си станете гаджета (ако я харесваш де)
devil_feel_f
09-09-2008, 07:37
Първо говори с приятеля си и му обясни, че тя те харесва и ти нея - също.Дано те разбере и ви остави да бъдете щастливи!
Първо говори с приятеля си и му обясни, че тя те харесва и ти нея - също.Дано те разбере и ви остави да бъдете щастливи! :) +1 :oops: :oops: принципно няма причина да се противи ама се пак.... :-P :-P успех 8)
съмнявам се, че ако приятеля ти е в такава ситуация ще се поколебае и ще се замисли :) ако наистина ти много е добър приятел няма да има значение с кого си важното е да си щастлив :)
аз бях в таква ситуация харесвах приятеля на бившото си гадже.. разделихме се и ние се ''взехме'' хаха бяхме заедно около година и половина и те не си промениха отношенията един към друг все още са си супер приятели и могат да разчитат един на друг дори от него ми се е налаго да искам съвети и той никога не ми е отказвал
успех :grin:
Ако ти я харесваш,мисля че няма никакъв проблем,все пак с приятелят ти всичко е минало
GregoryHouse
09-09-2008, 08:09
ТИ ретардед ли си или си на 14-15? Няма кфо да питаш които да било ти си свободен тя е свободнаследващото ти действие щом я харесваш е ясно...
bladeTBG
09-09-2008, 08:11
ТИ ретардед ли си или си на 14-15? Няма кфо да питаш които да било ти си свободен тя е свободнаследващото ти действие щом я харесваш е ясно...
прав е
Ако и ти имаш чувства към нея,и признай и тръгнете.В това няма нищо лошо. :)
Lacey_66
09-09-2008, 08:44
На твое място първо бих поговорила с момчето и след това с момичето.
+1 :-) :) 8)
sextazy_baby
09-09-2008, 09:17
Ако ти харесва момичето действай веднага!
Ако имаш чувства към нея, не виждам какво те спира - бъди с Нея! Това с приятелят ти е минало, всеки един от тях двамата е продължил по свой собствен път :)
sasha_90
09-09-2008, 10:12
Кажи и това,което чувстваш.Приятелят ти няма да се разсърди,ако тръгнете(освен ако все още не я харесва).
zimaite see :grin: :grin: :grin:
Ако държиш на приятеля си и знаеш,че той все още я харесва, не се занимавай с нея. Но приятеля ти може да излезне пич и да ти каже да ходите щом искате :) първо прецени сам дали той изпитва нещо към нея и ако не, питай него дали има нещо против.
Ми, не е нужно да се съобразяваш с някой, ама все пак ти е приятел и може да му стане кофти от това, че бившето му гадже да е с теб...Според мен трябва да поговориш с него.Ако няма нищо към нея - не би трябвало да има проблем.
_FaShIoN_
09-09-2008, 11:05
Поговори с приятеля си и го попитай дали има нещо против...ако няма...давай...още повече и щом моми4ето е стабилно... :)
Мисля, че ако приятеля ти ти е истински приятел няма да има нищо против :)
-=kok1=-
09-09-2008, 14:47
братле имах подобен случай с едно момиче което ходеше с най-добрия ми приятел и ми каза "че ме обича :shock: " Говорих с него той ми каза че не той а тя избира с кой да бъде...
така че успех.. а да и be cool 8) :D :-) :oops:
Хахаха явно е скъсала с него да тръгне с теб......Баси батака чесно...
Хубаво момиче е, но мен не ме кефи...Така, че няма какво да си усложнявам живота както написа някой.