View Full Version : Много съм объркана, помагайте.
slanceto1122
09-09-2008, 09:23
Zdraveite... amiiii ve4e 2 tema puskam po tozi vapros samo 4e ne6tata se uslojniha zna4i zapo4vam otna4alo zapoznah se s edno mom4e ne6tata potragnaha bqhme zaedno okolo 3-4 meseca 2 puti sme kasalli i sme se sabirali ama tretiq pat mai be6e fatalen ili pone taka si mislq ve4e mesec i ne6to otkakto sme skasali i prodaljavame da se obi4ame oba4eee toi mi povtarq 4e iska da go zabravq da si namerq drug da bada 6tastliva i kazva 4e toi 6te e 6tastliv samo kogato az go zabraq iii 4ak togava toi 6tql da spre da me obi4a abe mn e slojno kazvam go nakratko predi 2-3 dena go bloknah v skype zashtoto re6ih 4e 6te e nai dobre i za dvama ni toi da me zabrai kakto i az nego daje go izlagah 4e sam go zabravila ama toi ne mi povqrva i posle si priznah 4e naistina ne e taka iii sega nali blokirah go noo toi prodaljava da me tyrsi po minaliq den mi e pisal saob6tenie po skype na edna fr da mi go predade i mi kazva 4e az vinagi 6te bada nomer 1 v sarceto mu sled men nqma da ima druga ili ako 6te ima nqma da q obi4a i 6te e s neq samo za da ne e sam na sledva6tiq den mi se obadi po GSM i az mu kazah samo edno alo i toi kato zapo4na mili4ka pone ti mi badi 6tastliva nameri si drug az 6te prodalja da te obi4am no nqma da sme zaedno za6toto ni6to nqma da e kakto predi i ti kazvam o6te vednaj zapomni mi dumite zbogom za vinagi az nito go potarsih ni6to a dneees mi e pisal SMS obi4am te lpisvash mi boli me kogato ne si do men no ne moga da si pozvolq otnovo da te naranq zbogom za vinagi badi mi 6tastliva pone ti okazva se 4e negovoto zbogom e samo do utre 8-) nooo kakto i da e mn sam obarkana pomagaite kakvo da pravq? ako go zabravq naistina toio 6te bade li 6tastliv kakto kazva? da go tarsq li? nz nz nz mnogooooo sam obarkana davaite saveti :? :? :? P.S. pi6a na latineca zashtoto kompa mi e bagnat izvinqvam se....
т.7
коалка
а бе тук има и нащо друго май май....той те обича а иска да го забравиш...не ми се вярва има още нещо ама и аз нз кво е :( дай ни още подробности за преди това в смисъл времето можду 2-роро и 3 тото късане нещо по така станало ли е :-o :( :(
SmiLee .. ))
09-09-2008, 09:34
Само не разбирам щом ти е казал да си намериш нов , който да те обича , защо той продължава да ти пише СМС , да предава съобщения по приятелката ти .. Според мен той иска да е с теб и неможе да те забрави .. Все пак съобщенията са от рода '' Обичам тее.. Липсваш ми и т.н. '' Това някак си не ми прилича много на сбогуване .. Поне аз така си мисля 8-) .. Успех :-)
Моят съвет е да поговорите и да го питаш защо иска да го забравиш.Но според мен не трябва да го забравяш,опитай се да направиш така,че пак да тръгнете.
slanceto1122
09-09-2008, 09:42
Amiii 2 pat kat skasahme bqhme best friends izlizahme 4esto sam 4e bez celuvki i pregradki lafehme si iii edna ve4er se sabrahme tam edna kompaniq az se napih iii se tupnahme na edin prak to4no pred nas i toi legna az varhu nego iiii az mu predlojih da se sabarem i toi prie... 8-) 8-) 8-) to piqniq 4ovek vsichko prai i taka se sabrahme sled tva be6e si4ko ok okolo 2 sedmici i toi po4na da se darji gadno 6toto iskashe az da go zareja da ne me narani pak i bla bla az taka i taka ne go zarqzah i edna ve4er .... bez da iskam dadoh nika mu na edin fr i toi go navi da me zareje i takaaa 3 pat skasahme
sasha_90
09-09-2008, 09:44
Знаеш ли какво означава "."?Май,не.
По темата:Казвал ли ти е,защо иска да го забравиш,въпреки,че те обича?
Обича те,а иска да го забравиш :?
Моят съвет е да поговорите и да го питаш защо иска да го забравиш.Но според мен не трябва да го забравяш,опитай се да направиш така,че пак да тръгнете.
+1
mir4eto93
09-09-2008, 10:24
Тоя пич май иска да му се молиш да се съберете пак, поне така си мисля, иначе щеше да те остави да го забравиш, а той само ти напомня колко е "специален"... :( най- вероятмо иска да му се молиш, за да си вдигне самочувствието :-o
Тоя 100% се гаври с теб иска да те накара да ти е гадно не му се връзвай ,а ако е искрен то е много отчаян пич с ниска самооценка и в двата варианта чантата ,парцалките и да хваща пътя 8)
slanceto1122
09-09-2008, 11:37
ami edva li se gavri 6toto mn pati e plakal pred men kakto i az ... :cry:
_sheherezada_
09-09-2008, 16:55
по думите ти разбирам, че момчето те обича много и изглежда си заслужава.Потърси го изяснете се може би се държи така защото не иска да те наранява,може би има нещо, което не ти е казал.Във всеки случай поговори с него и ако ти също го обичаш накарай го да разбере че щастието ти е с него
ReBEELdE
09-09-2008, 18:27
q se saberete 4e kakvoto takova...kat skasate pak 6te pi6i6 tuka tema i taka...kragovrata na jivota :-) :-) :-) :lol: