Влез

View Full Version : Помогнете ми Plss .. =(

SmiLee .. ))
09-09-2008, 10:32
Историята е дълга , измъчва ме мноого и ще съм изключително благодарна на тези които помогнат :(

преди 1 година ( миналото лято ) една моя мн добра приятелка ме запозна с едно момче ( Да го наречем А` ).. В началото не го харесвах , а той се искаше да се видим някой път + мойта приятелка .. Аз се нее нямам време .. та времето мина почнахме даскало ( не сме от едно училище ) .. Тази година малко преди да свършим училище бях излезнала с притятелки , едната от тях го познава и излезнахме една компания .. и той беше там 8-) .. Беше се променил много , ноо заваля дъжд а и се беше стъмнило , та се разотидохме всички .. Та ние с него си имахме skypе , но не си пишехме преди .. И след като се видяхме отново запомнахме да си пишем много често .. Аз бях скъсала с гаджето си , а той тогава си имаше приятелка .. Лошото е , че аз бях хлътнала по него :oops: .. След седмица някъде той скъса с гаджето си .. След още една седмича тази приятелка , която го познава започна да ме пита дали го харесвам , какво мисля за него аз я питах се Защо , а тя продължаваше да си пита .. С момчето тръгнахме , беше много сладко когато ми предложи .. Та всичко вървеше добре , докато не отидох на лагер .. А` не беше там , защото е от друго училище .. На този лагер беше момчето , към което съм изпитвала най - силни чувства и това не се е променила , няма и да се промени :( .. Малко за него : не съм ходила с него , Той преди ме е харесвал , аз това не го знаех , защото се държеше много зле с мен и си мислих , че ме мрази .. Беше ми мнг трудно , реших да продължа живота си и тръгнах с едно момче ( оказа се най - добрия му приятел ) и оттогава пък въобще не ми говори и се държи още по - студено .. Това , че ме е харесвал не го знаех и го разбрах чак на лагера , иначе щях да говоря с него .. Та на лагера се държеше мното добре с мен бяхме една компания , излизахме всеки ден вечерта на плажа , напивахме се , абе обичайното за един лагер с голяма компания :D .. един ден пийнахме пак .. когато тръгвахме към хотела той ме хвана за ръка и вървяхме така .. по едно време се и целувахме и то пред всички от лагера , май дореи и пред госпожите .. аз не се усетих кога стана всичко :shock: .. По едно време лежахме на едно легло и се натискахме .. Аз обаче явно тогава съм се съвзела малко , казах че ми се спи и отидох в стаята ми .. Там още нямаше никой всички бяха из хотела или навън .. Стоях и гледах 5 минути в стената за да осъзная какво направих .. Точно тогава се почука мислих , че ще е някоя моя приятелка , но беше той .. Дойде да ми каже лека нощ и ме целуна пак както никогй друг :cry: .. Наистина много го обичах цяла година бях хлътнала по него ако знаех по - рано , че и той чувсва нещо към мен ](*,) .. На другия ден му обясних че си имам гадже и явно за втори път му разбих сърцето .. Намяше как да крия приятелките ми питат как е А` и тем подобни и той ще се осъзнае .. предпочетох да му кажа .. Тръгнахме си пристигнах и на другия ден отидох да вида А` .. Той беше по - различен .. Вече минаха 2 седмици откакто си дойдох , а той с всеки ден се отчуждява все повече .. Дали някой му е казал за мен на лагера .. Но знам че няма приятелките да ме предадат .. Макар че едната харесваши А` а е харесвала и момчето от лагера .. и може да е издрънкала .. или пък той си е намерил нова .. Вече незнам стоя и гледам как любовта си отива нищо нимога да направя .. От няколко дена и в скупе не ми пише :cry: :cry: :cry: .. Сигурно всички ще кажете , че аз съм виновна че съм била на лагера с момчето .. Но разберете много го обичах и когато ме целуне чувствах нещо .. Вече не мога да се върна при него не искам да стане нещо и да му разбия за трери път сърцето .. а той и едва ли ще иска .. с него се държим като приятели излизаме с общата компания рядко .. и така ПОмогнеге моля ви :cry: :cry: ..

sexa_na_kompleksa
09-09-2008, 10:59
Изясни си кого искаш - приятелят ти, с когото явно сте пред скъсване... или момчето от лагера. От разказа ти разбирам, че изпитваш по-силни чувства към другото момче, затова те съветвам да задвижиш нещата с него - излезте само двамата, обясни му как се чувстваш и виж той как ще реагира. Пък ако искаш да останеш със сегашния ти приятел - поговори с него и го попитай какво се е променило, защо се държи различно с теб.

MaMkaMy
09-09-2008, 11:01
уау, наистина дълга история.та ти си му изневерила на момчето с което ходиш А'. нормално е да се отдръпне от тебе,тези неща се усещат когато обичаш някого.по-добре си признай пред него сама какво си направила, за да не разбира сам от други, че тогава ще стане още по-лошо.па той може да се впечатли от смелостта ти и да ти прости и да сте си заедно както преди ;) касмет.

Prophecy
09-09-2008, 11:11
мм пас .. :?

SmiLee .. ))
09-09-2008, 11:16
благодаря изключително много на тези които ми помогнаха дори и за това , че ме уважихте и прочетохте темата .. и наистина и много сложно на мен живота ми винаги е прецакан и винаги ще се сручи нещо такова , когато всичко е хубаво .. Благодаря още веднъж :-)

c0oLcaT
09-09-2008, 11:36
уау, наистина дълга история.та ти си му изневерила на момчето с което ходиш А'. нормално е да се отдръпне от тебе,тези неща се усещат когато обичаш някого.по-добре си признай пред него сама какво си направила, за да не разбира сам от други, че тогава ще стане още по-лошо.па той може да се впечатли от смелостта ти и да ти прости и да сте си заедно както преди ;) касмет.
+1 Късмет!

sasha_90
09-09-2008, 11:38
За каква любов ми говориш,след като си му изневерила,при първата удобна възможност?Т.е. на лагера,колко удобно-с "бившата" или може би,все още действаща любов...

sasha_90
09-09-2008, 11:41
Не искам да отчайвам авторката,но тя му е изневерила.Може и да й прости,но изневярата не се забравя така лесно.В повечето случаи тя остава като белег.Което означава,че дори и да продължат връзката си,изобщо няма да е както преди!

SmiLee .. ))
09-09-2008, 11:48
Знам , че съм виновна .. Никога не бих направила това с който и да е , дори да е най - големия красавец или да съм много пияна .. Просто към това момче имам слабост .. Последния път , когато го целунах вечерта знаех , че ще е запоследно и веднага щом затвори вратата сълзите ми потекоха .. Знам ,че е глешка моля ви не ме обвинявайте достатъчно ми е това което преживявам сега :cry: .. Просто ви моля за съвет :(

Lysit0
09-09-2008, 12:00
Трябва в такъв момент да послушаш сърцето си.Тръгни с този ,който обичаш повече.но се изясни,и му кажи ,че си му изневерила,може и да ти прости и да тръгнете пак,може и да не ти прости.Но ти си длъжна да му кажеш истината,за да не разбере от някой друг,защото тогава ще стане по- кофти ситуацията,а и теб ще ти е още по - кофти.

cHooOpiHka___
09-09-2008, 12:22
ako na men mi napravat takova ne6to.. ne b1h prostila...no ti moje6 da proba6 kato mu priznae6.. po-dobre 6e e da go razbere ot teb samata...

cinderella_gugutka
09-09-2008, 13:32
еми ако бях на твое място щях да направя вси4ко възможно да тръгна с оня от лагера :)

SmiLee .. ))
09-10-2008, 09:08
Трябва в такъв момент да послушаш сърцето си.Тръгни с този ,който обичаш повече.но се изясни,и му кажи ,че си му изневерила,може и да ти прости и да тръгнете пак,може и да не ти прости.Но ти си длъжна да му кажеш истината,за да не разбере от някой друг,защото тогава ще стане по- кофти ситуацията,а и теб ще ти е още по - кофти.

Ние още ходим не сме късали :D .. Пооправих се със сегашния си приятел не съм му казвала за изневярата защото ме е страх да не ме зареже :( .. и благодаря отново за съветите :-)

anichkaaaa
09-10-2008, 09:10

Ние още ходим не сме късали :D .. Пооправих се със сегашния си приятел не съм му казвала за изневярата защото ме е страх да не ме зареже :( .. и благодаря отново за съветите :-)

Ам добре ама ... ако разбере от някъде другаде .. не мислиш ли че ще му е адски по кофти .. отколкото ако му го кажеш ти ? :?

Lysit0
09-10-2008, 09:34
Кажи му,че си згрешила,и си целунала друг,но няма да се повтори.

FlashMX
09-10-2008, 09:39
Мн подробно си описала сичко че чак си представих че сам там... :) Та по темата -> Еми на лагер си е савсем нормално. Ти не си ли се замислила мъжкото представителство кво прави там... Аз преди години като ходих на Пленер имах си сериозна приятелка ама на пленера заграбвах колкото се може повече момичета 8-) . Не вярвам да се сърди за точно тази причина ...

Boyd
09-10-2008, 09:48
Според мен ти не знаеш какво искаш, ама въобще не ти е ясно. Не може да ходиш с един, който "обичаш", да ходиш на лагер и да видиш друг, който "обичаш" и после да ревеш - е не става. Според мен към никой нямаш никакви чувства, а само симпатии. Реши с кой искаш да си и като не ти е ясно к'во ще ти измисли главата не давай напразни надежди на момчетата - и те имат чувства.

Crazytu
09-10-2008, 10:00
Първо реши към кой имаш истински чувства и ако обичаш наистина приятеля си му признай истината,кажи му че си допуснала грешка на лагера и че това повече няма да се повтори.Защото ако разбере от някой др,ще му е много тежко.

ReBEELdE
09-10-2008, 10:17
Първо реши към кой имаш истински чувства и ако обичаш наистина приятеля си му признай истината,кажи му че си допуснала грешка на лагера и че това повече няма да се повтори.Защото ако разбере от някой др,ще му е много тежко.

napalno sam saglasna ...golqm film sa e polu4il.....lo6oto e 4e mom4eto ot lagera e otnovo s razbito sarce ...vqrno 4e vinata e izcqlo tvoq i ne e trqbvalo da go pravi6 no storenoto storeno :( :( :( :(

play_life
09-10-2008, 13:10
не давай напразни надежди на момчетата - и те имат чувства.

+1 :)

незнам к'о да кажа.. немога да ти дам съвет щот к'вото и да напрайш сегашното гадже тоест A` си го загубила за другия незнам.. ама пиийнала си добре.. натискали сте се :shock: ИМАШ СИ ПРИЯТЕЛ.. трябва да си му вярна тоз от лагера излиза че ви е развалил връзката или пък ти щот не си се осъзнала незнам ама по добре казвай на A` и виш к'во ше стане .. ай Успех 8)