Влез

View Full Version : Малко помощ..

_the_girl_
09-09-2008, 11:19
Преди време бях споменала,че баща ми има рег в гепи ме... Сега с моя приятел искаме да изнесем у тях,обаче баща ми не се съгласява...Дали да не кажа на баща ми,че ако не ми разрешава все още ще кажа на всички,че има такава регистрация...удачно ли е според вас.. :-o

ValzZi
09-09-2008, 12:10
хаха
ща изнудваш баща си а?! :D аз съм за....обаче тфа кфо ще промени според теб?!дали ще го постави в такава позиция каквато ти искаш или не?! :)

mArMaLaDkA
09-09-2008, 12:51
"ГепиМе" беше сайт,където намираш секс-партньор до 24часа,нещо такова,нали ?Възможно е да търси секс,тоест да изневерява на майка ти.Но това са си техни проблеми и аз мисля,че не е било редно да му се ровиш в нещата.Къде има и къде няма регистрация,това не е твоя работа.Не му нарушавай личното пространство.С майка ти ще си разрешат проблема.Ако е мъж на място,въобще няма да се влияе от манипулациите ти и даже ще си изпросиш едно дълго наказание и разваляне на отношенията ви,като разбере че си бъркала в личните му неща.

_the_girl_
09-09-2008, 13:00
хаха
ща изнудваш баща си а?! :D аз съм за....обаче тфа кфо ще промени според теб?!дали ще го постави в такава позиция каквато ти искаш или не?! :)
От моя полза ще е... Той мн се мъчи да го прикрие,но аз открих...И не само в геп ме а и в хот.бг или нещо такова беше.. Иначе поста пред мен-да права си,че има право на лично пространство и т.н,но мъж на 40 години... :? Както и да е мисля да опитам,няма какво да загубя..

mArMaLaDkA
09-09-2008, 13:12
И какво като е на 40 години ?! Живота му е спрял,така ли ? Трябва да има бирено коремче,да нагъва кебапчета и кюфтета и да се налива като смок?! :-o Тъпа логика.Явно нещо между майка ти и него не върви и се е регистрирал в някакъв сайт-било то за нещо повече или за да се срещне с нови хора.Хиляди лапетии на по 12-13 имат по 20 регистрации във всички сайтове,защо не и хора на по 40-50 да нямат ?Съветвам те,да не го манипулираш така.Детинско е.А ако и той почне да ти бърка в нещата ? Кой знае какви неща ще открие.Намирала съм всякакви чатове на баща ми със някаква кифла.Мислех да кажа на майка ми,беше ми хрумнало да му кажа,че няма право да ми забранява нищо след като е такъв лицемер.Осъзнах,че нещата са си между нея и него,той не ми бърка в чатовете,аз какво право имам.И досега той е човека,с който най-много споделям,който ми е давал прекрасни съвети и си имаме доверието и уважението.Подмятала съм му,че и той е имал изневери(понеже се съмняваше в майка ми),той отричаше.Не му казах,че знам.Мен не ме касае.Пак ти казвам има хиляди други начини да накараш баща ти да те пусне да живееш при гаджето.Но да го изнудваш-това е най-тъпия начин.Пък и зависи ти на колко си и гаджето ти на колко е.

nefchi_bs
09-09-2008, 21:07
Хаха :D :D ...Според мен е доста подло да го изнудваш...Все пак и той е човек и може да прави каквото си иска...Наистина както казах по-горе има други начини с които можеш да го накараш да те пусне :)

ValzZi
09-09-2008, 21:12
ауеее ако ще изнудваш Големия Шеф по добре да е за нещо повече от спане/премстване....или квото е там у някоя френдка///

Дай тука крупни суми..коли...виж за жените той ще те ореди от някой сайт пъкк.... :D :D :D :D
ок?!

Seducti0n
09-10-2008, 00:34
Хаха, шегата на страна, ама сайтчето си го бива-секви индивиди има вътре! 8-)
А сега към темата-според мен ще постъпиш тъпо, но ти си знаеш най-добре как да действаш.
А иначе, както и аз, така и много други хора си правят регове в подобни сайтове от чисто любопитсво.Голям смях пада, когато някакви загорели чичковци, започнат да се свалят, дори без да има снимка/не че наличието на такава е гаранция за почтеността на човека отсреща/ :wink: