View Full Version : Даите идейки как да сваля момчето от съседния вход бе
jobnogadje
09-09-2008, 17:14
:-D Такам скоро се преместихме с наще в нов блок и на излизане от входа забелязах,че в съседния вход живее едно доста симпатично,стройно и готино момче,абе с една дума сладур.Забелязах,че като се засечем пред блока или на път за магазина или в него,ме заглежда от горе до долу но до там вече близо месец,не започва нито разговор нито нищо,а аз някак си не съм свикнала да съм първа.Ще се радвам,ако някой от по изобретателните в свалките дадат някоя свежа идея с която да започна някакъв флирт,не искам да му се натискам или нещо от сорта просто не съм такава въпреки че мн хора са ми казвали,че съм надарена и мога да побъркам когото си поискам.Такам чакам ви ..... :grin:
Bellatrix
09-09-2008, 17:23
Пиши в любов. Там ще ти отговорят.
Иначе, блъсни се по погрешка в него или пък накупи много неща и тежки и го помоли да ти помногне с носенето :D
jobnogadje
09-09-2008, 17:40
Иначе, блъсни се по погрешка в него или пък накупи много неща и тежки и го помоли да ти помногне с носенето :D
Няма ли да изглеждам малко тъпо като се блъсна в него ? Какво да правя после как да се извинявам?Ще стане баси случая :D
mArMaLaDkA
09-09-2008, 17:46
Измети във и пред входа му.
Bellatrix
09-09-2008, 17:47
Няма ли да изглеждам малко тъпо като се блъсна в него ? Какво да правя после как да се извинявам?Ще стане баси случая :D
Емиии...
Ти лекичко се блъсваш в него и правиш така, че да изглежда все 1 той е виновен. Той почва да се извинява. Ти: Няма проблем, аз съм голям заплес :Д Той: И все пак извинявай, ти: Аз съм (името) а ти кой си? И тн и тн и тн.
jobnogadje
09-09-2008, 17:51
Измети във и пред входа му. Ей сега яхвам метлата :D:D:D направо ме уби,чесно
mArMaLaDkA
09-09-2008, 17:54
Така ше те 'ареса,'щото ше види,че си много работна. Пък той за отплата след тебе ше измие и ей го на-ще се запознаете покрай метлите,парцалите и почистващите препарати.
jobnogadje
09-09-2008, 17:58
Така ше те 'ареса,'щото ше види,че си много работна. Пък той за отплата след тебе ше измие и ей го на-ще се запознаете покрай метлите,парцалите и почистващите препарати.
Хах като го гледам само колко изтупан ходи,как се подържа не вярвам да се захване с препарати и тем подобни
Just_House
09-09-2008, 18:08
Тва че се подържа не значи, че не може да си обуе анцунга и да изчисти входа в който живее :)
ReBEELdE
09-09-2008, 18:22
Измети във и пред входа му. Ей сега яхвам метлата :D:D:D направо ме уби,чесно
me too :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
mArMaLaDkA
09-09-2008, 18:23
Абе ти ли си бе съседке? Щото сериозно имам една нова съседка дето бая ме заглежда :shock:
От къде си?
Eей,деца,най-сетне се намерихте. 8-)
най-лесно човек се сваля с тухла четворка.....
pitan4icata
09-09-2008, 18:32
samo okolo bloka li go vijda6 ili i na dr mesta ,za6toto ko go vidi6 nqkade drugade moje da kaje6 ' o izv ti mai jivee6 do nas iska6 li si praim kompanq po pytq..'' ili ne6to ot sorta...ili ako ima profil nqkade v neta... da kaje6 4e ti e poznat ,da ne bi da jivee do vas.. nqkvi takiva ..
nai dobre badi sebe si ,pyk ako si tarpeliva nqkoi den moje ti izleze kasmeta ,kogato nai malko o4akva6
jobnogadje
09-09-2008, 19:02
Абе ти ли си бе съседке? Щото сериозно имам една нова съседка дето бая ме заглежда :shock:
От къде си? Не съм от Ямбол :)
pateto16
09-09-2008, 19:03
mi prosto mu kaji nova sam bi li imal neshto protiv da se razhodim 4e moje sama ako sam da se zagubq :P :D :D :D :D
Mirsko_kon4e
09-09-2008, 23:07
Ами .. а как да го свалиш..подкоси го.. ;)
marlboro276
09-10-2008, 20:54
С тухла 4-ка
П.С.
И горните 2 предложения стават :P
Ритни го по пищялите :smt027 javascript:emoticon(':smt027')
javascript:emoticon(':smt027') :D
мии ако искаш да го свалиш като минеш покрай него го удари с нещо тежко 8) гарантирам ще падне в краката ти :D
Еми причакай го като излиза или се прибира и от там с една тухла по главата и е твой :D :lol: