View Full Version : Супер объркан
RoCkSpOt
09-09-2008, 18:37
Оххх знам,че всяка вечер ви занимавам с мойте проблеми,но се отчайвам.....Значи знам,че ме харесва....но харесва и него.....когато сме цялата група и тя нещо се заговори с него или стане на мене ми става адски гадно и отивам да се разхода няма 2 минути и тя ми звънка и ме пита къде си..... :shock: а си нямате напредстава как искам да е до мен да е с мен да я целувам и.... сичко....като си говора с нея ми е толкова хубаво просто.... всеки път когато искам да и кажа сичко в очи или той идва или тя се прибира и в тоя момент нещо е станало и аз немога да отида с нея или той отива....и вече съм решен да я питам дали иска да е с мен.... :cry: :cry: :cry:
Пак ли ти,бее...
Намери нещо по-различно от този форум!
ПОбъркан си :lol:
ReBEELdE
09-09-2008, 18:40
naredi sa na opa6kata i 4akai za bilet4e :P 8-) :D :lol: :lol:
Lacey_66
09-09-2008, 19:21
:shock: ами какво чакаш .... я бързо действай ... отиди при нея и кажи и всичко за тва как се 4усвтваш... казваш 4е си решил да и кажеш ами айде утре отиди .. ше 4акам после да разкажеш как е минало :D айде УспЕх .. !!! :-P
RoCkSpOt
09-09-2008, 19:24
:shock: ами какво чакаш .... я бързо действай ... отиди при нея и кажи и всичко за тва как се 4усвтваш... казваш 4е си решил да и кажеш ами айде утре отиди .. ше 4акам после да разкажеш как е минало :D айде УспЕх .. !!! :-P
Мерси за подкрепата :) Ще кажа какво е станало...
RoCkSpOt
09-09-2008, 19:25
съчуствам ти
Мерси :) може ли да те питам каква е тая снимка бе :shock: :-o
Lacey_66
09-09-2008, 19:26
:grin: Ще чакам :grin:
LaDy_DaQnA
09-09-2008, 19:28
:shock: +1
съчуствам ти
Мерси :) може ли да те питам каква е тая снимка бе :shock: :-oне го питай че още го боли :lol: :lol: иначе ти беше 15 годишен и си лафише с нея у скайп и тя ти беше казала че ше я зимаш от училище? нали още тогава ти казах да я питаш дали те харесва, не ма слушаш :-x
RoCkSpOt
09-09-2008, 19:30
съчуствам ти
Мерси :) може ли да те питам каква е тая снимка бе :shock: :-oне го питай че още го боли :lol: :lol: иначе ти беше 15 годишен и си лафише с нея у скайп и тя ти беше казала че ше я зимаш от училище? нали още тогава ти казах да я питаш дали те харесва, не ма слушаш :-x
Не искам по скипе да я питам.... искам да ми го каже в очите... да го вида в очите й....но просто неска нямаше как,
но утре....
RoCkSpOt
09-09-2008, 19:30
съчуствам ти
Не искам по скипе да я питам.... искам да ми го каже в очите... да го вида в очите й....но просто неска нямаше как,
но утре....
съчуствам ти
но утре....майна утре пак ше е така, ако не искаш по скайп и пиши смс, то тва не е нищо просто дали те харесва, ако много те е срам аз да я питам 8-)
RoCkSpOt
09-09-2008, 19:46
съчуствам ти
но утре....майна утре пак ше е така, ако не искаш по скайп и пиши смс, то тва не е нищо просто дали те харесва, ако много те е срам аз да я питам 8-)
Харесва ме искам да я питам дали иска да е с мене или с него... не искам да си играе с мене
Еми..влизам ти малко в положението, аз бях така с човека по който бях луднала..и една от приятелките ми.Е*аси тригълника беше, търпях доста време..но накрая му казах как се чувствам.Той пък каза, че положението го устройва.. ;) Замълчах, и продължих напред..и сега когато той ме иска, вече не ми е интересен..
Общо взето мисълта ми е..че докъто не си строшиш главата няма да разбереш колко боли.Кажи и..пък не е единствената..
Майна кажи и направо кифло ако искаш да ме разиграваш не си познала, или си с мене или с него, не си само ти на света, така че избирай имаш една водка времее 8)
sextazy_baby
09-09-2008, 19:58
Ще откачиш така бе пич,казвай й по-бързо
RoCkSpOt
09-09-2008, 20:37
Ще откачиш така бе пич,казвай й по-бързо
Верно е :-o
sasha_90
09-10-2008, 07:52
Не се занимавай с нея.
RoCkSpOt
09-10-2008, 18:49
Ами питах момичето...Аз: искаш да бъдеш с мен поне малко ? Тя: искам и то не малко..... Аз: ама и искаш и с него(онзи) нали ? Тя: еми нз в момента съм супер объркана .... И така,но като ми каза "искам и то не малко" напрао сърцето ми спря от кеф :grin: