View Full Version : да го накарам да съжалява...
samoubiika
09-09-2008, 18:58
след като 'официалната' му приятелка ми съобщи,че съм приключила в отношенията си с него,спрях да го обичам...просто изведнъж...незнам как точно стана...чувствата ми се изпариха с думите и "може ли да те помоля да не притесняваш ******* повече"...станах няква безчувствена.нито 1 сълза не капна от окото ми и единственото,което почувствах бе омраза...силна омраза и желание за отмъщение...
не съм толкова зла,както звуча,но ужасно много искам да му покажа какво е загубил :roll:
Превод в ефир,ако може... :-o :shock:
Еми мила....безразличието е едно от най- гадните отмъщения....и най- много боли,м/гото :) Айде сама помисли как да действаш ;)
bladeTBG
09-09-2008, 19:07
:shock: :shock: :shock: нещо нищо не схванах
До къде стигна света... момичета да молят момичета, да оставят момчета... :x
Lacey_66
09-09-2008, 19:14
след като 'официалната' му приятелка ми съобщи,че съм приключила в отношенията си с него,спрях да го обичам...просто изведнъж...незнам как точно стана...чувствата ми се изпариха с думите и "може ли да те помоля да не притесняваш ******* повече"...станах няква безчувствена.нито 1 сълза не капна от окото ми и единственото,което почувствах бе омраза...силна омраза и желание за отмъщение...
не съм толкова зла,както звуча,но ужасно много искам да му покажа какво е загубил :roll:
:-D Ами като про4етох последното изречение .... и все едно аз го казах... напълно разбирам какво искаш ... но за съжаление .. и аз незнам... как би могла да му покажеш какво е изгубил... :? и на мене много ми се иска да го покажа тва на някой ... но все още незнам как :? :( :( :(
LaDy_DaQnA
09-09-2008, 19:15
хъх мойто отмъщение беше по-ефикасно с 20 мутрафнчета отивами при ниго дето беше с 3-4 хърби и да види той кого ш прай на глупачка :o :razz: мнее не е ял бой просто го унижих пред приятелите ми и пред неговите пъъъ мойте прятели в случая са 1 от най известните в града :P
ReBEELdE
09-09-2008, 19:16
До авторката -губиш си времето 8) 8) :-o :) :)
xxxSnowflakexxx
09-09-2008, 19:48
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
xxxSnowflakexxx
samoubiika
09-09-2008, 20:01
до sexy_baby11 разбрах,че си губя времето,ако целта ти беше да ми го втълпиш :D
а как бих искала всичко да беше идеално...защо живота на хората не е като живота на хората по сериалите :? перфектната половинка,перфектната любов...всичко е толкова перфектно...
bladeTBG не си мисли,че аз разбирам нещастния си живот...сложно е за обяснение...на практика ми каза да го оставя намира,чрез друг човек...това имах в предвид.
tuzaro еех мамка му...точното доказателство колко са се изменили хората през 21ви век :? яд ме хвана,че той не намери смелост да ми го каже в очите,ами да ми праща 'приятелката' си да ме разкарва по заобиколния път ;д
Люси мерси за съвета...мисля че прекалено много го обичах и немога да съм напълно безразлична...дори в момента да не чувствам нищо си внушавам,че не трябва да е така... :D и аз съм едно говедоо :razz:
това е,което иам да казвам...ако ви хрумне някое брутално убийство-насреща съм,можете да ми споделите...мислех си да го надупча с дървена лъжица :D
sextazy_baby
09-09-2008, 20:02
Наистина си губиш времето,майната му на тоя мухльо,гледай себе си
Ами аз незнам..това което направих аз, от моя страна не беше отмъщение..но така го прие бившата ми половинка.
Промених се..и не за да му докажа "какво е изпуснал" защото това са самодоволни глупости..а за да се почувствам по-добре..
Говорим за коренна промяна..от душевно до физическо състояние.. (даже цвета на косата си смених :oops: )Като се замисля..все още говоря с него, но се правя..че някак си не ми е интересно..удивително е как при загуба на внимание мъжете се мъчат да си го възвърнат.. :)
Така, че съветът ми е..не му отмъщавай..омразата е глупаво нещо..все пак си обичала тоя човек..каквото и да е станало, колкото и кофти да е било..не трябва да приключва по този начин.
Подари му безразличие..това е Наказание..а да отмъщаваш..ако някой ти убие домашния любимец..тогава се отмъщава 8-) :razz:
Whyniser
09-09-2008, 20:14
а как бих искала всичко да беше идеално...защо живота на хората не е като живота на хората по сериалите :? перфектната половинка,перфектната любов...всичко е толкова перфектно...
bladeTBG не си мисли,че аз разбирам нещастния си живот...сложно е за обяснение...на практика ми каза да го оставя намира,чрез друг човек...това имах в предвид.
tuzaro еех мамка му...точното доказателство колко са се изменили хората през 21ви век :? яд ме хвана,че той не намери смелост да ми го каже в очите,ами да ми праща 'приятелката' си да ме разкарва по заобиколния път ;д
Люси мерси за съвета...мисля че прекалено много го обичах и немога да съм напълно безразлична...дори в момента да не чувствам нищо си внушавам,че не трябва да е така... :D и аз съм едно говедоо :razz:
това е,което иам да казвам...ако ви хрумне някое брутално убийство-насреща съм,можете да ми споделите...мислех си да го надупча с дървена лъжица :D
Значи моя план свърши работа на Аничка.Тук пак ще свърши работа,но сменяме тактиката.
Еми прави малко номерца.Ще ти трябва един снайпер.Като излезне ти бъди на 200 м примерно от тях на някоя сграда.Земи си няколко момичета като наблюдатели на различни сгради,земи радиостанции.Като го видиш им докладвай на тях с кодовото име: "Отмъстлива Тутурутка" . Маркирате едно място с X там оставяш едно момиче да се запознае с него (ама трябва да е Барби,фешънка,Руса или Черна каква предпочита) . Обаждаш му се и му казваш : " Get A Life,Bitch " :lol:
Значи моя план свърши работа на Аничка.Тук пак ще свърши работа,но сменяме тактиката.
Еми прави малко номерца.Ще ти трябва един снайпер.Като излезне ти бъди на 200 м примерно от тях на някоя сграда.Земи си няколко момичета като наблюдатели на различни сгради,земи радиостанции.Като го видиш им докладвай на тях с кодовото име: "Отмъстлива Тутурутка" . Маркирате едно място с X там оставяш едно момиче да се запознае с него (ама трябва да е Барби,фешънка,Руса или Черна каква предпочита) . Обаждаш му се и му казваш : " Get A Life,Bitch " :lol:
:lol: :lol: :lol:
punkrock
09-09-2008, 20:28
Няма какво да доказваш.
Ти сама искаш да докажеш на себе си че си добра, но явно за него не си. Няма смисъл да се опитваш.
Той каквото ще загуби, нека си го губи, на теб какво ти пука.
В случая нали не губиш ти ???
Еми кво се ядосваш тогаз ? :)
anichkaaaa
09-09-2008, 20:38
Ооо да аз гарантирам , че плановете на ™G-Baby™ вършат работа :grin: :D :-) :-)
HardlyAwakened
09-10-2008, 06:17
Ще разбере след време, не се занимавай ..както времето лекува всичко така и наказва :)
'] kakto nikoga predi ']
09-10-2008, 06:25
най-добре не се занимавай със страхливец,който не може да си каже нещата в очите ... от личен опит ти казвам,не си струва-само хабиш време,енергия,нерви... продължавай си живота на пук на него,пък да видим новата му приятелка до кога ше е ..поредната ;] а и след като тя се е съгласила да скъса с тебе от негово име / как прозвуча / прави си изводите какви са и двамата-единия няма смелост и моли жена да му свърши работата,а другата-за мене си няма самоуважението :]
а тва,че не си плакала и т.н. -просто е било голямо разочарование,може би още не си го осъзнала напълно и мислиш само как да му го върнеш . :]
samoubiika
09-10-2008, 07:42
oooo...хора...разказахте ми играта ;д снайпера е велика идея...ти си гении :-) :razz:
всъщност като се замисля,промяната ше бъде за мое добро...но просто исках да разбере,какво е загубил :o
а иначе със сестра му сме големи приятелки :smt048
да си глеа раутата,нещастника прост :o
secretdream
09-10-2008, 07:47
Няма да можеш да го нараниш,защото е безчувствен кретен!
Един ден и той ще изпадне в същата ситуация,тогава ще разбере как те е накарал да се чувстваш.
Бъди силна,бъди безразлична и гледай напред. Ще намериш човек,който ще те оцени и заслужава!
pandelka
09-10-2008, 07:59
Изобщо не се инт от него,като го виждаш го подминавай все едно не е там.Покажи му че ти е станал безразличен и да знаеш,от това ще го заболи най-много?!
sasha_90
09-10-2008, 08:03
Бъди безразлична към него.
Lysander
09-10-2008, 09:00
хъх мойто отмъщение беше по-ефикасно с 20 мутрафнчета отивами при ниго дето беше с 3-4 хърби и да види той кого ш прай на глупачка :o :razz: мнее не е ял бой просто го унижих пред приятелите ми и пред неговите пъъъ мойте прятели в случая са 1 от най известните в града :P
Ти май нещо много генгста-бейби го раздаваш :shock:
LaDy_DaQnA
09-10-2008, 10:06
Ти май нещо много генгста-бейби го раздаваш :shock:
:razz: :razz: :razz: :razz: аз съм въплъцение на доброто бе... не случайно в скайп съм . ۵*AnĜeL wiŤH deViĽs souŁ*۵. :twisted: :twisted:
Dqvolitata
09-10-2008, 11:24
ooooooooooooo kak nqma da znai6 jenskata olest :D tctctctct iska6 tova koety nemoje6 da ima6 :D:D ot tova vsqko momi4e strada :D
Whyniser
09-10-2008, 14:15
oooo...хора...разказахте ми играта ;д снайпера е велика идея...ти си гении :-) :razz:
всъщност като се замисля,промяната ше бъде за мое добро...но просто исках да разбере,какво е загубил :o
а иначе със сестра му сме големи приятелки :smt048
да си глеа раутата,нещастника прост :o
Моля,моля . Това идея от филма Wanted. :D . Иначе хиляди варианти, ама на ЛС иначе много спойл 8) . А за гении не знам.Трябва да питаш Аничка :oops: :D :-)
t0nit0yy
09-10-2008, 14:43
prosto badi bezrazli4na,neka vidi 4e mu e se taq s nego ili bez nego pak si si ti..i ne se pravi a badi bezrazli4na.naistina 6tom ne ti puka prosto zabravi 4e si go poznavala..dostata4no 6te mu e da gleda bezrazli4ieto..nqma smisal da stava6 brutalna :)