PDA

View Full Version : Голяма самоувереност голямо нещо..

kvosekiorish
09-09-2008, 21:54
Такам..с приятеля ми ходим от около година,имали сме си доста проблеми за това време,аз бях изневерила той ми прости ,ама както и да е..та,загуби си всякакво доверие в мен,сещате се..та аз за да му докажа,че наистина го обичам и може да вярва в мен ,та к'во ми стана не знам..изтрих си всички момчета от скайп,почти с никое момче не поддържам контакти..тва както и да е,ама много самоуверен взе да става..оня ден седим в тях и на базик му казах "искаш ли да си тръгна ей сега?" и той вика "и да си тръгнеш ще се върнеш след малко"..нали всичко на базик,обаче като се замисля наистина е така :shock: днеска ми казва в скайп "обичам те",аз му казвам "и аз тебе" и той "е то е ясно" :shock: :shock: как да хвана да му смъкна тъпата самоувереност,много взе да си вярва :shock: :booooomb:

anichkaaaa
09-09-2008, 21:59
Ееее ми ти кво очакваш ?! Не поддържаш никакви контакти с други момчета, нямаш други момчета в скайп.. и всичко това заради него.. еми нормално е да ти кажа ... При положение , че си направила такова нещо заради него.. той просто няма как да не си помисли че ти едва ли не си вързана за него .. :-D

MaMkaMy
09-09-2008, 21:59
ми кат ти има доверие човека как няма да е самоуверен,нали ти точно това се мъчиш да му докажеш...

MP
09-09-2008, 22:00
Не той е изневерявал 8) А тези думи не са показател за самоуверенност,а просто е сигурен,че го обичаш.

kvosekiorish
09-09-2008, 22:01
е да,аз това се опитвах да му докажа до едно време,но както казаха по горе той вече си мисли че съм вързана за него и това лееееееекинко ме изнервя :)

anichkaaaa
09-09-2008, 22:03
е да,аз това се опитвах да му докажа до едно време,но както казаха по горе той вече си мисли че съм вързана за него и това лееееееекинко ме изнервя :)

ами аз ако бях на твое място това щеше мнооооогинко да ме изнерви :D

kvosekiorish
09-09-2008, 22:08
той хубаво е сигурен че го обичам,няма нищо лошо даже е много добре,обаче въпроса е че почна много да си позволява,да ме изкарва мен за всичко виновна..и аз тъпата овца да продължавам да ходя по гайдата,точно защото знае че каквото и да направи ще си затворя очите (нали,не за сериозни работи,за дреболиите),защото МНОГО ГО ОБИЧАМ :-o

MaMkaMy
09-09-2008, 22:09
Сега,аз като мъжко те съветвам да не правиш много резки и драстични промени,т.е. да му кажеш на майтап ся ще си тръгна и той като ти каже по-серт ти да го направиш и да не се върнеш, защото така ще го нараниш(малко или много) просто спори с него и го убеди в обратното на това, което той мисли.Успех.

malko_kalpazan4e
09-09-2008, 22:12
той хубаво е сигурен че го обичам,няма нищо лошо даже е много добре,обаче въпроса е че почна много да си позволява,да ме изкарва мен за всичко виновна..и аз тъпата овца да продължавам да ходя по гайдата,точно защото знае че каквото и да направи ще си затворя очите (нали,не за сериозни работи,за дреболиите),защото МНОГО ГО ОБИЧАМ :-o
Тва му е целта да му ходиш по гайдата, защото знае че го обичаш и може да си прави квото си иска!

sladur4etyYy
09-09-2008, 22:15
ами щом така се държи, по4ни и ти така да се държи6, сега си едва ли не негова собственост, не трябва отношението му да е такова , все пак си му гадже, не изтривалка

kvosekiorish
09-09-2008, 22:16
Тва му е целта да му ходиш по гайдата, защото знае че го обичаш и може да си прави квото си иска!
пределно ясно ми е ,за това пиша в тоя форум,да ми дадете съвет как да изляза от тая ситуация :booooomb:

MP
09-09-2008, 22:17
Прави като него.

kvosekiorish
09-09-2008, 22:22
и как предлагате да стане тва? както до сега във всеки спор аз съм кривата и се примирявам със всичко,така сега изведнъж да започна да споря и аз..и той ще си каже "е ся е малко сърдита,ама нищо след малко и е минало"..и като не ми мине ще има да си се инатим и няма да си говорим една година сигурно 8-)

MaMkaMy
09-09-2008, 22:24
Идете на брачен консултант, предполагам много ще ви помогне.

lolip0p
09-09-2008, 22:47
ами говорете и го питай защо се държи с тебе като със собственост.Питай го за такава ли те има? А на мене не ми се вярва да е такъв защото е сигурен в тебе.Кажи му че не маже да се вечно ти виновна и наистина някой път с трагни, не се върни, просто не го търси няколко дни ако не престане да се държи така.Ако те обича ще направи всичко за да си те върне още на другия ден.Ако не го направи,значи не те заслужава

no0dy
09-09-2008, 23:16
еми просто следващия път като кажеш че си тръгваш си тръгни да видиш как ше почне да ти звъни и да се притеснява къде си,от моя гледна точка го казвам не знам какво му е отношението,но аз бих направил така :)

Seducti0n
09-09-2008, 23:50
Хъх, ти след дъжд качулка...
Нали се сещаш, че въпросната самоувереност, се е натрупала в следствие на твоето държание.
Май прекалено рано си сложила картите на масата и така си му показала, че може да те има винаги, когато пожелае.И аз съм общо взето така, но полза няма.Защо ли?Защото момчетата, не оценяват искреността!
Можеш да опиташ да се дистанцираш от него в дадени моменти, не изцяло и да проследиш реакцията му.Важното е да му дадеш повод да се почувства уязвим и да се замисли над това, дали ти все още си неговото момиче, готово да се върне дори и с наранено сърце...

Lysit0
09-10-2008, 05:05
това му е целта ,да му ходиш по гайдата.Спри да му пишеш и да излизаш с него,примерно за седмица,да видиш дали така пак ще си мисли,убедена съм ,че не.

jghgh
09-10-2008, 06:23
Само няколко забележки имам към тебе, но съм на твоя страна. ;)
Значи на мен ми се струва малко нелепо да кажеш "Искаш ли ей сега да си тръгна?" ... Все едно го предизвикваш...

А от друга страна тва момче ти е простило изневяра - явно не знае какво значи думата "прошка"? :-o Отчасти е редно да се държи малко сопнато и т.н., ама не си му собственост.
Обясни му като пичка че няма право да се държи с теб така, иначе ще си заминаваш. Да не ти е прощавал в крайна сметка бе. Аз например изневери не прощавам при никакви обстоятелства. После изобщо няма да мога да седя с тоя човек и да го гледам. Прощавала съм само веднъж но на човек, с който бяхме заедно колкото да си забравим бившите. :D Както и да е..
Ти си се потрудила достатъчно, кажи му нещо от рода на "Извиних ти се вече еди-колко-си пъти, ти знаеш че те обичам много и че още съжалявам за изневярата, но не ми е приятно да се дъържиш с мен така - не съм ти собственост.."
Нещо от тоя род ;)
Отношенията ви трябва да са нормални, кво е тва нещо...
След като ти е простил, значи почвате отначало. :-o А ти вече си се постарала да му докажеш че го обичаш иче няма да повториш изневярата. Нататъка вече става "чесане на егото". Осъзнай го навреме да не прекалява!

sasha_90
09-10-2008, 07:31
Имаш късмет,че е още с теб.Аз на негово място не бих простила изневяра.

HardlyAwakened
09-10-2008, 07:43
Такам..с приятеля ми ходим от около година,имали сме си доста проблеми за това време,аз бях изневерила той ми прости ,ама както и да е..та,загуби си всякакво доверие в мен,сещате се..та аз за да му докажа,че наистина го обичам и може да вярва в мен ,та к'во ми стана не знам..изтрих си всички момчета от скайп,почти с никое момче не поддържам контакти..тва както и да е,ама много самоуверен взе да става..оня ден седим в тях и на базик му казах "искаш ли да си тръгна ей сега?" и той вика "и да си тръгнеш ще се върнеш след малко"..нали всичко на базик,обаче като се замисля наистина е така :shock: днеска ми казва в скайп "обичам те",аз му казвам "и аз тебе" и той "е то е ясно" :shock: :shock: как да хвана да му смъкна тъпата самоувереност,много взе да си вярва :shock: :booooomb:

Доверие се гради страшно дълго и трудно, а се погубва с най-малкото невнимание, така че душице ти сама си си виновна.Напълно го разбирам, изневерила си, той даже ти е и простил..какво повече искаш? ..ще търпиш и ще се доказваш, защото човешката глупост граници няма!

kvosekiorish
09-10-2008, 09:50
изневярата беше преди много време,той прости и всичко се забрави.така че не намесвайте изневярата :-o

I_hate_you_p
09-10-2008, 10:06
при мен нещата стоят по същия начин само че той ми изневери 3 пъти....и аз му простих...и съм била пълна глупачка....сега сме разделени и ми е по леко защото той всеки ден ми говореше тъпотии и ме дразнеше....както при теб..... :) няма да се спре скоро....според мен се отдръпни от него....да видиш как ще тича след теб..ако наистина те обича...ако не..шанс :-)

HardlyAwakened
09-10-2008, 10:28
изневярата беше преди много време,той прости и всичко се забрави.така че не намесвайте изневярата :-o

Нали каза че, преди не е било така..значи напълно правилно намесвам изневярата :razz:

sasha_90
09-10-2008, 10:33
Може и преди много време да е била,но не се забравя.Тя променя отношенията.Това,че ти е простил не означава,че е забравил!

HardlyAwakened
09-10-2008, 10:48
Може и преди много време да е била,но не се забравя.Тя променя отношенията.Това,че ти е простил не означава,че е забравил!

Напълно подкрепям!