PDA

View Full Version : Запознахме се на купон, но той си има приятелка?

only_for_you
09-09-2008, 23:48
Zdraveite :) imam malko problem4e :( hodih na edno kupon4e i tam se zapoznah s edno mom4e:) toi po4na da flirtuva s men i se celuvahme cqla no6t kogato si tragvah toi me pomoli da go namerq v skype :) i drug pat mi se e slu4valo da se celuvam s mom4eta na kuponi no nikoga ne sam si padala tolkova mn po tqh znam 4e si e bilo samo za ve4erta:) kakto i da e namerih go pisahme si vsi4ko be6e ok dori i na kafe izlizahme i togava pak me celuna taka minaha nqkolko dena i az razbrah 4e toi si ima priqtelka s koqto e ot 8 meseca :( razgovarqh s nego za tova i go popitah za6to go e napravil sled kato si ima priqtelka? otgovorat be6e 4e sam bila adski sladka i toi ne se e starpql i za tova me e celunal :( dosta tapi4ko ako pitate men,no...... :( sega nemoga da spra da mislq za nego i kakvo da pravq kato e zaet :( govorih s edin negov priqtel i toi kaza 4e nqma na4in za6toto ima seriozna vrazka:(no za6to togava toi prodalji da me tarsi,4e dori i izlizahme? pomognete s nqkoe drugo savet4e :) blagodarq predvaritelno :)

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka

s3xy
09-10-2008, 00:06
уф мн кофти ситуация :( незнам доколко е редно това което ще те посъветвам, но се сещам само за това вмомента - кажи на "сериозната" му приятелка какво е направил и виж какво ще стане, се пак тя има право да знае когато гаджето й й изневерява... :( та ако се разделят ще сте заедно, ако останат заедно ще трябва да го забравиш :( надявам се всичко да е ок и да сте заедно, но наистина е мналко подъл така да лъже приятелката си

only_for_you
09-10-2008, 00:12
уф мн кофти ситуация :( незнам доколко е редно това което ще те посъветвам, но се сещам само за това вмомента - кажи на "сериозната" му приятелка какво е направил и виж какво ще стане, се пак тя има право да знае когато гаджето й й изневерява... :( та ако се разделят ще сте заедно, ако останат заедно ще трябва да го забравиш :( надявам се всичко да е ок и да сте заедно, но наистина е мналко подъл така да лъже приятелката си
taka si e i az osaznavam tova,no ako i kaja 4e toi i e izneveril s men ne vqrvam toi da bade s men :( nikoga ne sam se 4uvstvala taka v smisal ot parvata sre6ta da go jelaq tolkova mn :(a i be6e adski mil s men onazi ve4er :) bqhme kato nqkakvi mani4ki de4ica za6toto mi be6e donesal 6okolad i mi dava6e par4encata v ustata :) i samo kato se setq za tova i kak me dokosva6 napravo se raztapqm a ot druga strana kato znam 4e e obvarzan taka de se kaje adski mn se natajavam:( No ti blagodarq mn 4e si pro4ela kakvo sam napisala i 4e se opitva6 da mi pomogne6 :)

Blab
09-10-2008, 00:17
i drug pat mi se e slu4valo da se celuvam s mom4eta na kuponi
върни се към заниманието си;]

s3xy
09-10-2008, 00:17
^ ами според мен ако той не може да ти устои и като те види и той да се разтапя срещайте се още известно време и туко-виж е предпочел теб пред другата си приятелка, и такива неща се случват :) поговори с него, кажи му как се чувстваш, мн помага един такъв разговор в точната ситуация :) мн успех

only_for_you
09-10-2008, 00:27
^ ами според мен ако той не може да ти устои и като те види и той да се разтапя срещайте се още известно време и туко-виж е предпочел теб пред другата си приятелка, и такива неща се случват :) поговори с него, кажи му как се чувстваш, мн помага един такъв разговор в точната ситуация :) мн успех
mai 6te opitam tova :) blagodarq o6te vednaj :)

BaiToq
09-10-2008, 05:52
i drug pat mi se e slu4valo da se celuvam s mom4eta na kuponi
върни се към заниманието си;]
:razz: :razz: :razz:

HardlyAwakened
09-10-2008, 06:08
Ей, тоя алкохол ще ви съсипе .. :?

'] kakto nikoga predi ']
09-10-2008, 06:17
той да се разтапя срещайте се още известно време и туко-виж е предпочел теб пред другата си приятелка, и такива неща се случват
само че докато излизат така и той се държи толкова мило и сладко ,тя ше хлътва все повече ..
според мене сл път като се видите му кажи,че не ти е приятно да си "другата" и го попитай дали мисли да имате нещо сериозно или така ше си продължавате.ако е първото-супер,ако е второто-остави го докато е време,защото сега може да ти е трудно ,но после,като го харесваш още по-силно,ше ти е по-тежко ;]

anichkaaaa
09-10-2008, 06:23
ми взимаите се ко те боли че има приятелка

+1 :grin:

slunchiceto0
09-10-2008, 06:56
страшно кофти ситуация...амм тфа момче е постъпило доста мръснишки...1во че изневерил на приятелката си,при положение че нешата са сериозни и второ дал ти е напразни мечти и надежди...но ако наистина това момче толкова мн ти харесва и не спираш да мислиш за него ти трябва да се бориш за него! :) поговорете обясни му как стоят нещата и че за 1ви път някое момче от купон те завладява толкова силно :) успех;p

zelenooko_kote
09-10-2008, 07:02
Ами той щом си е позволил такива неща едва ли има чувства към приятелката си,но по тая логика...дали пък има и към тебе?
Може би просто се заиграва и с двете,не знам не съм голям експерт ама може да е това...
Съвет...ами или го забрави,илии...ако пък толкова го харесваш се опитак да си с него ама ХУБАВО ОБМИСЛИ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ защото е доста...сложничка :-D :-P

s3xy
09-10-2008, 07:08
oк, сички предложихте да говори с него и да го накара да избере едната, само че докато са излизали само няколко пъти мн ясно че той ще каже другата, затова се връщам на последното си мнение, сближете се достатъчно за да може той само след месец без съмнение да избере теб, ако не стане така е пълен болкук и кретен, подиграващ се с чувствата на момичетата и разкажи на всички за него :grin: успех

sextazy_baby
09-10-2008, 07:09
Да бе,то си личи колко е сериозно...като толкова те кефи няма да се отказваш,а и щом не ти е казал първия път че има приятелка то е ясно ;)

sexa_na_kompleksa
09-10-2008, 07:12
kakto nikoga predi ']]
според мене сл път като се видите му кажи,че не ти е приятно да си "другата" и го попитай дали мисли да имате нещо сериозно или така ше си продължавате

trayana
09-10-2008, 07:19
Ей, тоя алкохол ще ви съсипе .. :?+1

sasha_90
09-10-2008, 07:20
Играл си е с теб то е ясно.Дори сам си е признал,че си била сладка и не е искал да те изпуска.Така е като се даваш толкова лесно .....Следващия път не показвай колко си лесна,а се дръж на положение!Какво е това нещо-да се целуваш с човек,когото си виждала едва от няколко минути?

malko_kalpazan4e
09-10-2008, 12:22
според мен тоя търси нещо да ебне щото му е писнало от неговата 8-)

anichkaaaa
09-10-2008, 12:28
според мен тоя търси нещо да ебне щото му е писнало от неговата 8-)
напоследък само се съгласявам с тебе :D :D

tarataika
09-10-2008, 12:32
Не знам какво точно очакваш от тва момче. Ти сама виждаш какъв е, според теб дори и да се получи по някакво случайност м/у вас, каква ще бъде връзката ви? При първото срещнато сладко момиче, той ще те забрави....пълни глупости :(

MP
09-10-2008, 12:41
Мачкай конкуренцията :smt071 .

Obsession
09-10-2008, 13:03
Не знам какво точно очакваш от тва момче. Ти сама виждаш какъв е, според теб дори и да се получи по някакво случайност м/у вас, каква ще бъде връзката ви? При първото срещнато сладко момиче, той ще те забрави....пълни глупости :(

Точно. Предсатави си: зарязва сегашното си гадже и тръгва с теб. Но ти не си единствената сладка на Земята...

BaiToq
09-10-2008, 19:26
ми взимаите се ко те боли че има приятелка

+1 :grin:
Така лииии....аууу,че лоша си :-D 8-)

pepita87
09-11-2008, 17:24
Според мен,щом още не е приключил с другото момиче,все още иска да е с нея,може би сега връзката им преминава през труден етап...на твое място не бих предприемала никакви мерки,а бих изчакала...той да спре да се лута в пространството и да се "сети" какво иска!( междувременно не бих се заровила в сълзи,де)

pOiSoN_kIsS_94
09-11-2008, 18:31
Ако те обичаше досега да е скъсал с другата и да е с теб :? моя съвет е да си намериш друго гадже :)