View Full Version : Интересно ми е
MeTaL4eTo`f
09-10-2008, 12:50
Привет на всички :)
Нямам проблем просто ми е интересно може ли едно момиче да забременее,когато прави секс ... да речем 10мин без презерватив? Разбира се без момчето да свършва :)
Може да ви се стори глупав въпросът ми,но наистина ми е много любопитно :)
SpOrTs_GiRl
09-10-2008, 13:04
Ползвай презервативи и толкова.
Love0nlyMyself
09-10-2008, 13:05
и на мен НАИИСТИНА много ми е любопитно защо никой не използва търсачката :-o :-o :-o а а а какво ще кажете на вас любопитно ли ви е това :-o :-o :-o :-o :-o
mysterious93
09-10-2008, 13:06
и на мен НАИИСТИНА много ми е любопитно защо никой не използва търсачката :-o :-o :-o а а а какво ще кажете на вас любопитно ли ви е това :-o :-o :-o :-o :-o
:D :D :D
Black Tears
09-10-2008, 13:13
Явно не можете да отговорите на въпроса на момичето,не можете и мнение да дадете ...
По темата - по принцип не се забременява толкова лесно. На младите семейства им трябват много опити,за да си имат дете. Не може от 10 минутен секс,без момчето да свършва в момичето,да се появи бебе :)
Love0nlyMyself
09-10-2008, 13:16
Явно не можете да отговорите на въпроса на момичето,не можете и мнение да дадете ...
По темата - по принцип не се забременява толкова лесно. На младите семейства им трябват много опити,за да си имат дете. Не може от 10 минутен секс,без момчето да свършва в момичето,да се появи бебе :)
не можем да дадем мнение защото вече съм сиг че на почти всеки им е писнало да дават едни и същи мнения на едни и същи теми пускани по милиарди пъти ...
а колкото до отг грешиш , може да забременне момичето :) вероятноста е малка но все пак я има ;) и причината е точно заради предеакулационната течност ,която също съдържа сперматозоиди обаче в сравнително по малко количество от самата сперма
айде с здраве :) и много бебета ;-)
Mr_Crowley
09-10-2008, 13:19
Хахахахаха, баси въпроса - не може!!!! Ти си яко тъпо животно май, а?!? Що не пробваш, давай пък ние ще чакаме темата - закъснява ми, какво да правя,..... :smt021 :smt021 :smt021
емиии като ти е толкова интересно провай и ни кажи щото и ние незнаем :P
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 14:01
баси темата нали не е свършил как ще забременее бе :shock: то и ако без да свършва се забременяваше света да се е напълнил с дечорлига :D:D:D
Love0nlyMyself
09-10-2008, 14:15
Не говорете неподготвени . Разбира се че може ако момчето е било отделило предсеменна течност която съдържа сперматозоиди макар и не много на брой . Та може само да се молиш :?
и аз казах същото обаче кой да го прочете .... инече браво наистина че станахме вече 2 верни и здравомислещи мнения 8-) :)
Kaos_Urbano
09-10-2008, 16:05
Привет на всички :)
Нямам проблем просто ми е интересно може ли едно момиче да забременее,когато прави секс ... да речем 10мин без презерватив? Разбира се без момчето да свършва :)
Може да ви се стори глупав въпросът ми,но наистина ми е много любопитно :)
Въпроса ти е изключително малоумен.Как ще забременееш без момчето да е свършило??
Бахти лапетата,не ви ли писна с олигофренско тъпите теми и еднаквите въпроси,на който получавате еднакви отговори..
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 16:21
Не говорете неподготвени . Разбира се че може ако момчето е било отделило предсеменна течност която съдържа сперматозоиди макар и не много на брой . Та може само да се молиш :? :shock: сериозно ли?
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 16:25
не можем да дадем мнение защото вече съм сиг че на почти всеки им е писнало да дават едни и същи мнения на едни и същи теми пускани по милиарди пъти ...
а колкото до отг грешиш , може да забременне момичето :) вероятноста е малка но все пак я има ;) и причината е точно заради предеакулационната течност ,която също съдържа сперматозоиди обаче в сравнително по малко количество от самата сперма
Мда, макар изследвания на специалисти да сочат, че в предеякулационната течност да няма сперматозоиди....
Love0nlyMyself
09-10-2008, 16:26
Мда, макар изследвания на специалисти да сочат, че в предеякулационната течност да няма сперматозоиди....
добре де как ще няма след като е имало случай на бременност ?!?!?!? без мъжа да е свършил в момичето ?!
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 16:36
Правили са секс два пъти, останала е сперма в канала първия път и са правили втори без презерватив и прееякулационната течност е избутала остатъците.
Love0nlyMyself
09-10-2008, 16:38
Правили са секс два пъти, останала е сперма в канала първия път и са правили втори без презерватив и прееякулационната течност е избутала остатъците.
мнее има случай и само от 1вия път ;)
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 16:43
Останала е сперма поради някаква друга причина. Имал е мокър сън предишната нощ и е имало остатъци в уретрата му, то в 1 капка има достатъчно сперма за малка държава... Или пък е свръхнадарен.... Статистиката сочи, че метода на отдръпване е ефективен в 96% от случаите, като повечето провали са при мъж, който се е изпуснал, или първият пример.
Love0nlyMyself
09-10-2008, 17:15
Останала е сперма поради някаква друга причина. Имал е мокър сън предишната нощ и е имало остатъци в уретрата му, то в 1 капка има достатъчно сперма за малка държава... Или пък е свръхнадарен.... Статистиката сочи, че метода на отдръпване е ефективен в 96% от случаите, като повечето провали са при мъж, който се е изпуснал, или първият пример.
дорбе де дори и да е имал мокър сън ,мъжа пикае ... а при пишкането се избутват сички сперматозоиди които възмоно са останали ...
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 17:25
Може да не е пил много и тази сутрин да не е пикал, преди да прави секс... Може да е пикал преди да легне и да са правили секс сутринта...
Sapphire_Illusion
09-10-2008, 17:51
Я кажи къде в десети клас биология казват, че има сперма в прееякулационната течност?
linoleum
09-10-2008, 18:15
тряя мноо се внимава :)))
щото личния ми опит показва, че всичко е възможно :(
Не говорете неподготвени . Разбира се че може ако момчето е било отделило предсеменна течност която съдържа сперматозоиди макар и не много на брой . Та може само да се молиш :?
и аз казах същото обаче кой да го прочете .... инече браво наистина че станахме вече 2 верни и здравомислещи мнения 8-) :)
напълно съгласна съм
напълно съгласна съм
Дам, предеякуалната течност съдържа макар и малко сперматозоиди и с малко повече късмет и здрав пижо стават гафовете..
xxxSnowflakexxx
09-10-2008, 19:28
Е като не е свършил от какво искаш да забременее .. от въздух може би?! :D Оф,че с глупости се занимавате . ..
vaseto0o
09-10-2008, 19:35
Като ви чета мненията направо :? ...
Принцеске, урината не избутва останалата сперма, в урината има вещество което убива сперматозоидите, но както и да е вие си занете
londonboy
09-12-2008, 13:31
Извинявай на колко си? :-o Да си чувала че за да се направят деца са нужни сперматозоиди а те каде са в спермата :o образовай са малко и тогава задавай тъпи въпроси.По темата неможеш да забременееш.
Я кажи къде в десети клас биология казват, че има сперма в прееякулационната течност?
Не знам кой ти го е споменал или къде си чела.., но си в доста голяма грешка.Има спермазадоиди.Този факт е известен доста преди ти да се родиш...Странно кои са учените, които цитираш...
ИМА малка вероятност от предекуационната те4ност (не знам дали правилно го написах) :-D
SK0RP10N
09-12-2008, 21:04
Да.Момчето отделя предеякулационна течност, която съдържа малък брой, но оплодителноспособни сперматозоиди
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-13-2008, 16:46
ми кат ти гледам мненията ти само в сайта седиш... не се учудвам че знаеш всички пуснати теми и се дразниш... :-D
sexy_baby_originale
09-13-2008, 18:00
Много ясно, че може! Ти да не би да си на 10 :?
Иване стига си писал тъпи теми бе :-x
Може може ама процента е малък.