PDA

View Full Version : Как да го преодолея?!

puhi14
09-10-2008, 17:46
Такамм....ето я поредната сълзлива история...
Много харесвах едно момче,казах му го,ноо той ми каза,че си пада по друго момиче. С течение на времето той си промени мнението.Е,поне според мен...И така станхаме гаджета,всичко беше идеално,а аз-на върха на щастието. :grin: Оказа се,е направих огроооомна грешка!Той започна отново да флиртува с нея и аз фактически се раздразних,работата ми си стори доста съмнителна... :? И след време след всички любовни глезотийки от тяхна страна,момичето,което той харесва му каза,че тя изпитва същото към него.Скъсахме.Но дори и сега...няколко месеца по-късно аз продължавам да го обичам така сило и не мога да го преодолея... :-# :cry: Когато ги видя двама-УАААААА,полудяваммм! :booooomb: Как да направя така,че всичко да отмине най-накрая?!

BaiToq
09-10-2008, 17:47
Застреляй ги и двамата.

anichkaaaa
09-10-2008, 17:48
Ами просто спираш да мислиш за него .. знам че не е лесно .. ама при положение че той е бахти идиота .. просто не си заслужава .. чесно да ти кажа си мисля, че те е използвал колкото да не е сам, докато успее да зариби оная .. :?

MP
09-10-2008, 17:49
Трябва да получиш амнезия :-o

Lysit0
09-10-2008, 17:51
Явно не те е обичал.Помъчи се да го преодолееш.Излиэай повече с приятели,ходи на shoping,на купони ....итн......И общо взето това ще те посъветвам.Също можеш да си намериш ново гадже.

Whyniser
09-10-2008, 18:03
Ами просто спираш да мислиш за него .. знам че не е лесно .. ама при положение че той е бахти идиота .. просто не си заслужава .. чесно да ти кажа си мисля, че те е използвал колкото да не е сам, докато успее да зариби оная .. :?
Да предложа ли и тук план? :razz:

anichkaaaa
09-10-2008, 18:05
ооо дааа давай давай :D:D Определено ще й помогне :grin:

BaiToq
09-10-2008, 18:08
ооо дааа давай давай :D:D Определено ще й помогне :grin:
Не флиртувай с него!!!
Нараняваш душата ми :(

anichkaaaa
09-10-2008, 18:11
връщам си го :D :evil:

BaiToq
09-10-2008, 18:13
връщам си го :D :evil:
Жестока си... :(

А по темата...нови идеи не ми идват.

JoeBanana
09-10-2008, 18:17
стани ми гадже* http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif

*само, ако си красива !

zaraaa
09-10-2008, 19:08
Всичко е до воля, ако искаш и си казваш, че трябва да го забравиш, ще го направиш, било то рано или късно, защото понякога, за да забравиш даден човек е нужно малко повече време от седмица, две или месец - два....така, че воля, упоротост, не се вкарвай във филми! Успех :):):) :-)