View Full Version : stydent i y4eni4ka v razli4ni gradove - YJAS!
Zdraveite! 6te vi razkaja istoriqta mi s moq pr i vi molq ako nqkoi moje da mi dade nqkakav savet - DA GO NAPRAVI! Ami taka: edna moq say4eni4ka (koqto mi e i edna ot nai-dobrite pr) me zapozna s nein pr ot seloto, v koeto predi e jivqla! I vaob6te ne mi e i minavalo prez ym, 4e mejdy nas moje da ima ne6to dokato edna ve4er ne mi se obadi ot tela na pr mi i vsi4ko zapo4na... zanimavaxme se izvestno vreme, no ne e imalo ni6to mejdy nas, bqx zabravila savsem za nego (no qvno toi ne be6e), dokato tova lqto ne otidox na gosti na seloto na moqta pr (ot kadeto e i tova mom4e)! Izlizaxme zaedno i t.n. i edna ot ve4erite stana tova, koeto trqbva6e da stane dosta otdavna mejdy nas - toi mi prizna, 4e ot dosta vreme me xaresva i tragnaxme... Problema e v tova, 4e prekaraxme nqkolko xybavi dni zaedno, no doide vreme da se pribera vka6ti! Kakto se se6tate se poqvi problem s 4estotata na na6ite sre6ti! Vijdame se vednaj sedmi4no, koeto ne e mn, no ne e i malko! Na 15-ti septemvri zapo4vam y4ili6te v Svi6tov, a toi e stydent parva godina v Ryse - tova e 100km razstoqnie i sre6tite ni 6te stanat o6te po-rqdki! Re6ixme, 4e nqma da se razdelqme i 6te dadem 6ans na vrazkata ni, no nz dali 6te se poly4i... nz dali vrazkata ni 6te izdarji na razstoqnieto, vse pak e prekaleno "prqsna" - 2 meseca... nz dali moje y4eni4ka i stydent v razli4ni gradove da se zadarjat zaedno! SPORED VAS IMAME LI 6ANS?
Вие добре сте решили да не се разделяте,но нали знаеш че от тези връзки от разстояние боли много .... недей да влагаш много надежди.Все пак връзката ви е само от 2 месеца. :?
anichkaaaa
09-10-2008, 20:46
Амии .. НЕ ! :-D 2 месеца не са много време .. но от друга страна .. нз .. прегледай някои от останалите 93853978582347 теми за връзките от разстояние :)
От една страна,връзка с разcтояние,няма да е никаква връзка.Но пък от друга,ако се обичате истински и това няма да ви спре.Аз бил ви посъветвала да се задържите,и да видите как ще се развият нещата.
sexa_na_kompleksa
09-11-2008, 05:36
Може пък и да се получат нещата - ако чувствата ви са достатъчно силни и си имате доверие... Но да знаеш, че наистина е много трудно.
Zdraveite! 6te vi razkaja istoriqta mi s moq pr i vi molq ako nqkoi moje da mi dade nqkakav savet - DA GO NAPRAVI! Ami taka: edna moq say4eni4ka (koqto mi e i edna ot nai-dobrite pr) me zapozna s nein pr ot seloto, v koeto predi e jivqla! I vaob6te ne mi e i minavalo prez ym, 4e mejdy nas moje da ima ne6to dokato edna ve4er ne mi se obadi ot tela na pr mi i vsi4ko zapo4na... zanimavaxme se izvestno vreme, no ne e imalo ni6to mejdy nas, bqx zabravila savsem za nego (no qvno toi ne be6e), dokato tova lqto ne otidox na gosti na seloto na moqta pr (ot kadeto e i tova mom4e)! Izlizaxme zaedno i t.n. i edna ot ve4erite stana tova, koeto trqbva6e da stane dosta otdavna mejdy nas - toi mi prizna, 4e ot dosta vreme me xaresva i tragnaxme... Problema e v tova, 4e prekaraxme nqkolko xybavi dni zaedno, no doide vreme da se pribera vka6ti! Kakto se se6tate se poqvi problem s 4estotata na na6ite sre6ti! Vijdame se vednaj sedmi4no, koeto ne e mn, no ne e i malko! Na 15-ti septemvri zapo4vam y4ili6te v Svi6tov, a toi e stydent parva godina v Ryse - tova e 100km razstoqnie i sre6tite ni 6te stanat o6te po-rqdki! Re6ixme, 4e nqma da se razdelqme i 6te dadem 6ans na vrazkata ni, no nz dali 6te se poly4i... nz dali vrazkata ni 6te izdarji na razstoqnieto, vse pak e prekaleno "prqsna" - 2 meseca... nz dali moje y4eni4ka i stydent v razli4ni gradove da se zadarjat zaedno! SPORED VAS IMAME LI 6ANS?
По-добре играй Еврошанс 8-)
Добре е, че сте решили да запазите връзката си :) Ако наистина се обичате и си вярвате достатъчно, според мен проблем няма да има, макар, че любовта от разтояние Боли! :):):) Успех ви пожелавам и на двамата :-) :-) :-)
Ммм с всеки изминал ден падат критериите за понятието връзка. Виждали сте се всяка седмица в продължение на 2 месеца, по мои изчисления около 10 пъти, учите в различни градове, той е студент, а ти ученичка, сега остава да кажеш, че си на 14-15 и нещата се подреждат. :D От друга страна, нищо не е невъзможно, следователно времето ще покаже. :)
ResPekT333
09-11-2008, 08:50
Амии .. НЕ ! :-D 2 месеца не са много време .. но от друга страна .. нз .. прегледай някои от останалите 93853978582347 теми за връзките от разстояние :)
+1
Blagodarq vi za otgovorite!
P.S. Na 18god sam, a toi na 20! Ne smqtam, 4e tova lape6ka istoriq, ako tova imate predvid :))
ДИС ИС МАДНЕСССССССССССССССССССС ССССССС!
:razz: :razz:
Сеа по темата: 2 МЕСЕЦА МАЛКО ЛИ СА? За 2 месеца моеш толкова неща да свършиш... Аз ако имах връзка в която нищо хубаво не се е случило ще си искам 2-та месеца обратно.... :grin:
ImmortalForever
09-11-2008, 12:28
Ммм мисля че нямате..И използвай търсачка подяволите...
sasha_90
09-11-2008, 12:32
Не вярвам в такива връзки!
GotTheLife
09-11-2008, 13:36
връзка от разстояние---->bullshit
sami4ka_f
09-11-2008, 16:38
ako ima doverie i ako naistina se obi4ate silno 6te se spravite s tova 4e nqkolko kilometra vi delqt!az i moq priqtel sme ve4e taka godina toi y4i v plovdiv a az taq godina 6te bada stydenka v moq grad!vrazkata ni prodalja nezavisimo ot raztoqnieto!i nie se vijdame edin pat v meseca no ponqkoga i mn pove4e!ako iskate tova da prodalji vqrvai mi 6te yspeete!kasmet ti pojelavam i gore glavata 6te se spravite!