View Full Version : Да предположим...
anichkaaaa
09-11-2008, 08:45
Мммм тъй като в момента темата за края на света е актуална .. И се замислих .. Какво е последното нещо, което бихте искали да направите, ако утре е краят на света ? :-D :-D
ResPekT333
09-11-2008, 08:48
Бих искала да благодаря на моите приятели,роднини,близки...з всичко което са направили за мен и подкрепата,която са ми дали в трудните моменти...и да им кажа,че ги обичам..!!
Последно кръгче с мотора.....
nicolepcd
09-11-2008, 08:55
Ще си изхарча парите от примата :D и всички, дето ги има вкъщи... Ще ида и ще обиждам хората, дето ме дразнят... Ще си кажа какво мисля, ще си купя най-вкусните неща за ядене... ще продам всичко от нас, за да си купя квото искам... и ... :razz: ще се моля на следващия ден наистина да е краят на Света, защото иначеее... :razz: :razz: :razz:
Ще кажа на някой хора това,което винаги съм искала да им кажа :o ... И ще вдигна някой купон за последно :grin:
ioancheto
09-11-2008, 09:00
да оберя магазин за дрехи и да спя с едно момче... от моя град 8-)
Аз ще ям ям ям...като запоследно! Без да ми пука дали ше напълнея..нали ше се мре на другия ден 8-) 8-) 8-)
t0nit0yy
09-11-2008, 09:06
Мммм тъй като в момента темата за края на света е актуална .. И се замислих .. Какво е последното нещо, което бихте искали да направите, ако утре е краят на света ? :-D :-D
da pregurna JENA SI t.e. tebe :lol: :-)
anichkaaaa
09-11-2008, 09:07
аййй жена мииии :-) :-) :-)
t0nit0yy
09-11-2008, 09:18
аййй жена мииии :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :smt007 :-) :-) :-)
да спя с едно момче... от моя град 8-)
А ако не ти пусне ? :lol:
anichkaaaa
09-11-2008, 09:21
ще го изнасили бе .. кво й пука нали ще е края на света :D:D
Хмммм по тая логика края на света е хубаво нещо.. Ох леле тогава аз кво ше направяяя.... ще падне голямо изнасилване :grin: :grin: :razz:
Whyniser
09-11-2008, 09:37
Ще оправим света.Тъй като Аничка стана Богиня ще оправи "света" 8-) :-P :lol:
ioancheto
Хмммм по тая логика края на света е хубаво нещо.. Ох леле тогава аз кво ше направяяя.... ще падне голямо изнасилване :grin: :grin: :razz:
хаха няма да ми пусне ли... каде ше иде...само да го хвана на тясно и няма измъкване :lol: :lol:
CucAgMuH
Интересно. Предполагам ще се кача на покрива на блока, ще си провеся краката в нищото, ще си пуша на воля, ще чопля семки и ще се наслаждавам на края на света...
anichkaaaa
09-11-2008, 09:42
Ще оправим света.Тъй като Аничка стана Богиня ще оправи "света" 8-) :-P :lol:
Абе ... ще сме екип с тебе :D ти ще ми помагаш... налииии :oops:
хаха няма да ми пусне ли... каде ше иде...само да го хвана на тясно и няма измъкване :lol: :lol:
Изнасили и мене тогава :grin: :grin:
ioancheto
09-11-2008, 10:06
..
ioancheto
09-11-2008, 10:08
KAWASAKI™ Нямаш проблем...само да дойде края на света 8-) 8-)
И тогава ще се превърна в серийна изнасилвачка :lol: :lol:
jujulinkaa
09-11-2008, 10:10
Аз ще ям ям ям...като запоследно! Без да ми пука дали ше напълнея..нали ше се мре на другия ден 8-) 8-) 8-)
+1 :D
KAWASAKI™ Нямаш проблем...само да дойде края на света 8-) 8-)
И тогава ще се превърна в серийна изнасилвачка :lol: :lol:
Вече го чакам тоя край с нетърпение.... :grin: :D
Аз бих осъществил мечтите си без да ми пука, че съм непълнолетен. :) Искам да усещам адреналина на макс и да видя всичките си приятели на които държа супер много като за последно.
алкохол,секс и пари :) ...
8)
sexy_baby_originale
09-11-2008, 11:01
С гаджето ми ще оберем банка и ще избягаме в пустинята Гоби.Там ще пропием парите и ще си направим бебе(като за последно)... :razz: :razz: :grin: :razz: :razz:
fenkatakrisi952
09-11-2008, 11:04
Да кажа на едно момче,че наистина го обичам :D
miss_asi
09-11-2008, 11:06
Ми ... ще кажа на всичко колко мноу ги обичам! :-) :D Ще си купя от любимия сладолед и ще си го изям 8-) Е и бих пуснала на гаджето ми нали все пак е края на света не мисля да умра девствена :razz:
Vichko0o
09-11-2008, 11:23
Ако дойде края на света, бих гушнал авторката и бих и изпълнил всяка една нейна мечта :) Бих прекарал последните мигове с нея и само с нея :-) :-)
ioancheto
09-11-2008, 11:25
Ако дойде края на света, бих гушнал авторката и бих и изпълнил всяка една мечта :) Бих прекарал последните мигове с нея и само с нея :-) :-)
и тя това си мисли ;) хх
t0nit0yy
09-11-2008, 12:18
avtorkata e jenena ve4e okolo 20 4asaa... :lol: :lol: :lol:
anichkaaaa
09-11-2008, 12:18
avtorkata e jenena ve4e okolo 20 4asaa... :lol: :lol: :lol:
честита годишнинаааа :D:D:D
ами бих искала да ида някъде със моито момче и да прекараме настина последния си ден от живота ни като в рая :-D
DeepWithin
09-11-2008, 12:48
Щях да кажа на един човек, че много го обичам.Само кадето се опасявам да не ме помисли за луда защото не се познаваме и дано наистина да е краят на света, защото ще ме е срам като го вида. :D :D :D
love'sux..
09-11-2008, 12:55
miIiiIi.... :oops: da pravq sex..Nai mnogo me e strah da ne umra devstvena... :oops: :D
Няма да е утре,миличка,
не се притеснявай.
Това са глупости.
А ако е утре :D ,
то бих правил същото...
Нали помните историята
за китайците,които играли Ма-джонг.
anichkaaaa
09-11-2008, 17:11
Няма да е утре,миличка,
не се притеснявай.
Това са глупости.
А ако е утре :D ,
то бих правил същото...
Нали помните историята
за китайците,които играли Ма-джонг.
говоря хипотетично бе любооофф :D:D :-) :-)
Gnidi4ka
09-11-2008, 17:21
ti kak si predstavq6 kraq na sveta 6toto az ne6to ne moga :smt017