View Full Version : Майка ми се промени или поне така го чувствам...
Значи...родителите ми са разведени от много време и до сега само баща ми си имаше приятелка :D ноо наскоро и майка ми тръгна с един човек.Та...прблемът ми е,че тя обръща повече внимание на него...и имам чувството,че вече не ме обича.... :oops:
Редактирано от Цвети
7-ма точка
girl_in_black
09-11-2008, 09:45
Майка ти винаги ще те обича без значение дали го показва или не.
Sladuranka :)
09-12-2008, 14:16
това че е отделила малко внимание и за себе си
не значи че не те обича :?
Ivalinka
09-12-2008, 14:36
не бъди егоист!!радвай се,че майка ти е щастлива :)
Seducti0n
09-12-2008, 17:19
Чувството ти е неоправдано.
Не можеш да сравняваш обичта, която майка ти изпитва към теб, с тази към приятеля и.
Не бъди егоистче, дръж се като зряло момче и проумей факта, че майка ти има право на личен живот.
krisiiiiito
09-12-2008, 18:06
просто ревнуваш от приятеля на майка си .. нормално е но недей да се вманиачаваш чак толкова .. естествено че сега ще обръща внимание и на приятеля си ... спокойно тя винаги ще те обича много :)
girl_in_black права си майка ти не може да те обича по малко а и понякога го показва друг път не 8)
Майка ти те обича.Чувството ти е погрешно,защото обичта на майка ти никога няма да се промени и ще си остане ,никога няма да спре да те обича,независимо дали има приятел или няма.Не бива да се държиш като малко дете егоистче,което неможе да проумее,че майка му има право на личен жиот.Ако наистина обичаш и държиш на майка си,и искаш тя да е щастлива,остави я да си се обичат с приятелят си.Както знаеш има една поговрка, ''ако обичаш човека дай му свобода ,и той ако те обича ще се върне при теб''. ;)
TheCookie
09-20-2008, 17:55
Мила...щом майка ти отдавна е разведена с баща ти..и тя иска малко любов..някой мъж който да я обича..и настоящият и приятел я прави щастлива..това че отделя по-голяма част от вниманието си за него..това не значи че не те обича..всяка майка обича детето си..твоята също :) :) :) :) :) :)