Влез

View Full Version : баща ми ме мрази

metallica_f
09-11-2008, 10:33
На 20 г съм
Майка ми и баща ми са разведени от 12 години
и през цялото това време той веднъж не ми се е обаждал нито на рожден ден,Коледа или друг празник просто за да ми честити и да разбере как съм.Спомням си даже преди няколко години аз вървя на тротоара и на същия тротоар върви и той обаче срещу мен и като ме видя и обърна посоката сама и сама да не се видим
А тази година завърших и ме приеха а той спря да праща издръжка по 70 лв на месец и маика ми му се обади да му каже че съм студентка и трябва да праща издръжка а тя му се обажда и тя му казва "Женя е приеха студентка" а той каза "Е И" ?!
според вас тва нормално ли е такава реакция и защо не му пика на баща ми за мен
Не че на мен ми пука за него .Той ми е като напълно чужд човек неприятно ми е даже да се сещам за него ..

Voodo_doll
09-11-2008, 10:51
сещам се за подобен случай (вуйна ми и братовчедите ми) ...определено смятам че такова поведение НЕ е нормално...просто спри да мислиш за него, колкото и гадно да звучи. Той е човекъ който след години ще съжалява че детето му го мрази и той единствен е виновен за това

И междудругото, честито че са те приели :-)

GbSy
09-11-2008, 11:00
Ами да ти кажа, аз съм в същото положение, баща ми най-накрая го осъдихем за издръжка тая година, но с триста зора, след шест години, в който нищичко не е направил за мен. Всичко, което съм видяла от него са празни обещания. Да ми се обади колкото да пита как съм? Не, разбира се. За рожден ден? Неее! Какво да ти кажа, не зная какво чувства той към мен, но знам какво чувствам, или по-точно не чувствам към него... Не чувствам нищо към него, не го мразя, може би го обичам по някакъв мой си начин, но не мога да определя точно какво е чувството. Ще ти дам съвет - приеми го, заживей с мисълта, че него го няма до теб, трудно е, но се опитай да разбереш, че така е по-добре за теб! И бъди щастлива, с много успехи в следването! Напред и нагоре! :)

ScaRLett*
09-11-2008, 12:12
Разбирам,и те подкрепям напълно!Моята баба е отгледала две дъщери съвсем сама,и ми е напълно ясно какво и е на майка ти,както и на теб.За баща ти ще кажа,че е пълен боклук който не си заслужава! Дано това ти помогне в живота,и станеш по-силна.Много успехи ти пожелавам занапред!

gothic_angel
09-11-2008, 13:14
Напълно те разбирам.При мен е същото

TheCookie
09-11-2008, 18:02
Не че те мрази..явно не иска да има много общо с вас..и да си спомня за миналото..или не знам...но да те мрази...не вярвам да си му сторила нещо чак толкова жестоко за да те мрази... :)

TheCookie
09-11-2008, 18:04
Извинявай че пропуснах честито че са те приели.. :-) :-) :-) :-)

Boyd
09-11-2008, 18:48
Първо браво на теб, че си студентка вече. Второ щом майка ти е предпочела да се раздели с него значи така е било по-добре и за теб. Сама виждаш, че не се интересува нито от теб, нито от майка ти. Третото остава да е да не ти пука и на теб, защото в противен случай е лошо. Не очаквай нищо вече от негова страна, за да не ти е тъжно.

zaraaa
09-11-2008, 22:57
Първо браво на теб, че си студентка вече. Второ щом майка ти е предпочела да се раздели с него значи така е било по-добре и за теб. Сама виждаш, че не се интересува нито от теб, нито от майка ти. Третото остава да е да не ти пука и на теб, защото в противен случай е лошо. Не очаквай нищо вече от негова страна, за да не ти е тъжно.

И аз съм на същото мнение :) Честито и от мен, за това, че са те приели :):):)

Krasencety
09-12-2008, 09:53

+1 и честито че са те приели! :-) :grin: :)

Lysit0
09-12-2008, 10:24
Спри да мислиш за него,като казваш,че въопще не ти пука за него.Той след време ще ти се обади,аз съм сигурна,но тогава ще е късно.