View Full Version : съвет за едно момиче..
el11nino
09-11-2008, 10:52
zna4i tva e moq problem ,xaresva mi edno momi4e vijdali sme se otblizo ama az sega sam dosta dale4e ot neq iskam da stanem gajeta ama iskam parvo da sme fr i da i spe4elq doverieto no kogato si pi6a s neq v skype me e strax kogato si pi6em da ne se izloja daje mislq 4e ve4e uspqx edin pat ,predlojete nqkaav na4in za da moga da i spe4elq doverieto ?ili predlojete momi4eta nqkoq tema ili ne6to specialno da i kaja koeto se xaresva na vsi4ki momi4eta za da me vidi pove4e priatelski ?
(i nedeie mi kazva ne6to ot sorta bade sebe se i vsi4ko 6te stane 6toto kato si pi6a s neq sarceto mi 6te se prasne ,pritesnen sam i ne znam ko da i kaja ) please HELP
уау по-кротко,момко!защо да не бъдеш себе си?тя няма да тръгне с някакъв герой,за който се представяш!момичето ще ти има вяра,ако се държиш истински,спокойно,ако се държиш с нея приятелски,бъдеш искрен...впрочем на колко си години :-o
fenkatakrisi952
09-11-2008, 11:10
Бъди себеси и ще видиш,че тя ще го оцени =P~ :smt023
anichkaaaa
09-11-2008, 11:12
напълно съм съгласна ... Няма по добъчр начин да спечелиш един човек от това да бъдеш себе си .. Ако не си себе си ..рискуваш тя да се влюби в един образ , измислен от теб , а не в теб самия .. И когато си с нея.. трябва да играеш роля .. така, че наистина Just BU ... :D :-D
напълно съм съгласна ... Няма по добъчр начин да спечелиш един човек от това да бъдеш себе си .. Ако не си себе си ..рискуваш тя да се влюби в един образ , измислен от теб , а не в теб самия .. И когато си с нея.. трябва да играеш роля .. така, че наистина Just BU ... :D :-D
+1 Напълно подкрепям \:D/
Lacey_66
09-11-2008, 11:27
+1 Съгласна :-) :-D
el11nino
09-11-2008, 11:29
kogato si pi6a s neq ne moga da bada sebe si ,pritesnqvam se kvo 6te kaja i me e strax da ne sgre6a s ne6to i vtoro kato si lafq s neq sarceto mi 6te se prasne potq se i prosto kogato si pi6a s neq vinago sam pritesnen i ne moga da bada sebe si
sasha_90
09-11-2008, 11:33
Колкото и банално да звучи,най-добре е да бъдеш себе си.Така дори и да не станете гаджета,поне ще е сигурна,че си искрен и може да разчита на теб.
love'sux..
09-11-2008, 12:00
Mmmm da budi sebesi i suhto taka budi mnogo vnimatelen s neq i mila sushto taka :) :-)
tarataika
09-11-2008, 12:05
:( Нали искаш да я спечелиш? Еми БЪДИ СЕБЕ СИ!!! Да не би да искаш да се правиш на нещо, което не си и след това като се срещнете, тя да се разочарова, понеже си й създал нереална представа за себе си? Предполагам,че отговорът е не. В такъв случай пак ще я отблъснеш.Ако мацката не те харесва, какъвто си, нейн проблем е и само тя губи! Така че се отпусни и разбери, че няма какво толкова да губиш. Светът не свършва с това, че не си тръгнал с нея.
аз лично в началото сякаш имам достатъчно доверие на едно момче за да се получи нещо но започне ли да се издънва и да се прави на такъв какъвто не е доверието ми става мн по-малко..според мен най-добре ще е да се държиш с нея както ти дойде в момента..разговорът би трябвало сам да потръгне..само не се прави на голямата работа за да я впечатлиш,обикновенно става точно обратното ;) и в крайна сметка ако ви е писано да сте заедно няма за какво да се притесняваш,ако не има много момичета :)
sextazy_baby
09-11-2008, 15:57
Бъди естествен
`SunShine`
09-11-2008, 16:02
BU! :smt023
Съгласна съм.
zna4i tva e moq problem ,xaresva mi edno momi4e vijdali sme se otblizo ama az sega sam dosta dale4e ot neq iskam da stanem gajeta ama iskam parvo da sme fr i da i spe4elq doverieto no kogato si pi6a s neq v skype me e strax kogato si pi6em da ne se izloja daje mislq 4e ve4e uspqx edin pat ,predlojete nqkaav na4in za da moga da i spe4elq doverieto ?ili predlojete momi4eta nqkoq tema ili ne6to specialno da i kaja koeto se xaresva na vsi4ki momi4eta za da me vidi pove4e priatelski ?
(i nedeie mi kazva ne6to ot sorta bade sebe se i vsi4ko 6te stane 6toto kato si pi6a s neq sarceto mi 6te se prasne ,pritesnen sam i ne znam ko da i kaja ) please HELP
Пий бета-блокери.
sladur4etyYy
09-11-2008, 18:15
az puk 6e ti kaja 4e 6tom si takuv spek edva li 6e q spe4eli6 ako ne uspee6 da se otpusne6 :? pii uspokoitelni :D
poznavash li q smisal znaesh li tq kvi mom4eta haresva i ako znaesh se opitai da se darjish taka no vse pak po skype moje da si sqkuv ama na jivo..??? a ako ne q poznavash prosto budi sebe si ______ samo taka shte razberesh dai tq haresva hora kato teb ili ne
lonely_girl92
09-20-2008, 20:13
+1 :) :) :)
Whyniser
09-20-2008, 20:18
Айде още един отзад :oops: 8-)
+1 :)
Притеснен си, когато си пишеш в нея по скайп? Ако я видиш сигурно ще колабираш.
НЯМА да се получи. Face it.
Кажи и кой е Зе Соарес,да знае 8)
Както казаха по-горе - бъди себе си, няма нищо по хубаво от това :) Нека види истинската ти същност :)
dreaml1nd_
09-20-2008, 21:41
Ти пък сега от много внимаване накрая ще загинеш ;)
Просто бъди себе си ... според теб къде е ползата от т'ва да се правиш на някой друг??
А и ... опознай я по-добре..бавно, но сигурно :)
1во земи пиши на БГ
2ро бъди себе си
3то сагласяваи се с нещата който ти говори, когато иска нещо го прави (поне в началото после не постоянно че напаст ще стане :lol: ) когато е тъжна я подкрепяй развесели я или поне опитаи ;) не говори зад гърба и и такива работи :) така според мен може да спечелиш доверието на едно момиче ;) 8)
russianmafiaboss
10-07-2008, 23:12
излез на улицата
почвай да поздравяваш с едно ЗДРАСТИ - всяка срещната жена - 30 пъти на ден, 3 дни - след това няма да ти пука скайпа