Влез

View Full Version : Същият ли е като преди?

goldpantera
09-11-2008, 13:21
predi vreme hodeh s edno mom4e,be6e istinski djentalmen..darje6e se milo..
prave6e vsi4ko koeto e nujno za da mi dokaje 4e me obi4a,be6e 6tastliv kogato be6e s men..no za ne6tastie az ne vijdah ni6to ot tova za6toto za men toi be6e porednoto mom4e,ni6to pove4e ot drugite..za6toto mn mom4eta iskaha da sa s men..izma4vah se kato gledah drugite momi4eta kak imat 4uvstva do 4oveka do tqh..a az bqh hladna kam vseki..za tova re6ih da ne ma4a nikoi s tova moe darjanie i skasah s vaprosnoto mom4e i to ne edin pat a nqkolko..dalgo vreme toi me mole6e da se varna pri nego no za men togava nai dobroto re6enie be6e da ne se barkam v jivota na koito i da e za6toto vse go karah da strada i to nesaznatelno go praveh..doide vreme da si napravq ravnosmetka na vsqko edno ne6to koeto bqh preminala i osaznah 4e prez cqloto vreme s kolkoto i hora da se bqh zapoznala nito edin ne me obi4a6e pove4e ot onova mom4e koeto predi dava6e vsi4ko za men...no be6e ve4e kasno az go naranih jestoko predi i zaradi tova i az samata ne znaeh dali toi vse o6te ima 4uvstva kam men ili ne ..bqh napravila vsi4ko do momenta za da go otblasna..prez perioda i dvamata se probvahme da otkriem pothodq6tiq 4ovek do sebe si..no nito toi nito az ne uspqhme..nz dali toi e pak gotov da bade s men no az ne sam sa6tata ledena kralica koqto bqh..promenih se vatre6no..kolkoto bez4uvstvena bqh tolkova 4uvstvitelna stanah i ranima ot vsqkade..osaznah 4e iskam samo tova mom4e i 4e samo toi zaslujava da bade obi4an.. naistina go obi4am..no ve4e e dopusnata gre6kata ot men da skasam s nego ..toi se be6e izma4il mn ot tova i ve4e ne se potdava na tova da bade pak s men za da ne napravq sa6toto s nego..no nikoga ne bih povtorila tova ne6to..osobeno sega kogato gledam s drugi o4i na sveta, no imam 4uvstvoto 4e toi se promeni ne e sa6toto 4uvstveno mom4e ili e sa6tiq no prosto se pazi ot povtorno naranqvane..pls daite mi savet kak da postapq?..za6toto ve4e sam obarkana

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka

CuteBaby
09-11-2008, 13:25
Вижте се и поговорете..кажи му всичкото това което каза и на нас,кажи му как се чувстваши какво чувстваш,кажи му че съжеляваш за грешката която си направила.. Успех ;)

Crazytu
09-11-2008, 13:26
Покажи му,че си се променила и че имаш чувства към него ... Едва ли ще се е променил чак толкова,все пак те е обичал ...

VerryBerry
09-11-2008, 13:26
Следващия път пиши на кирилица,че не е лесно да се прочете темата.
Сега по същество:Имаш ли чувства към него за да се опитваш да го върнеш?Сигурна ли си че не го правиш повече заради него,отколкото за себе си?Убедена ли си че чувствата ти този път са истински?Ако да-тогава нищо не ти пречи да го потърсиш,ако обаче си не съвсем сигурна-по-добре остави момчето намира,той не е единствената половинка,която можеш да намериш на този свят :)

zaraaa
09-11-2008, 16:29
Вижте се и поговорете..кажи му всичкото това което каза и на нас,кажи му как се чувстваши какво чувстваш,кажи му че съжеляваш за грешката която си направила.. Успех ;)

+1569 :grin:

Lysit0
09-11-2008, 17:19
Вижте се,поговорете,обясни му,че много си грешала,и че си го обичала винаги,но не си го осъзнавала,което е така,а сега го обичаш по - силно от всякога.Надявам се,че ще ти прости и ще се съберете пак ;) късмет.

hanovete
09-11-2008, 17:58
едно ще кажа-след време всичко минава!Нали чак когато момчето ти покаже че не му пука за тебе тогава почва ти пука за него а?Е на такива хора такава майна бих им теглил.Той ти се е молил а ти си го отрязала как очакваш сега да реагира да хване те прегъща ли?!

Neftochimic
09-11-2008, 18:09

точно.... и ако го казваш от сърце, така както го чувстваш, ако той още избитва нещо към теб ще те разбере и пак ще сте си заедно . :)

BaiToq
09-11-2008, 19:03
3 пъти режи,1 път мери!

аааа,обратното май :grin:

Boyd
09-11-2008, 19:05
Ако му обясниш всичко точно така, както на нас може и да разбереш със сигурност дали той е същия. Моя съвет е да поговорите сериозно и да му кажеш как го чувстваш и дали има нещо от негова страна.

deiv
09-11-2008, 19:20
Случиано да се казваш теодора :D

fLame178
09-11-2008, 20:07
Минах през АБСОЛЮТНО същото. И аз реших,че щом съм осъзнала,че го обичам истински ще е редно да му кажа за това,което чувствам,а щом той е правил всичко това преди за мен,значи може да го направи отново,значи ме обича...Еми казах му.Той реагира така,все едно не му говоря,все едно ме няма.По действията му след това разбирах,че съм го наранила ужааааасно много,че го боли не по-малко от мен.А мен как ме болеше,нямам думи просто.Стигнах до извода,че ме мрази... Не знам... Но сега ми е по-лесно като знам че нямам шанс с него. Опитай! Дори да те отреже,както ти него,поне ще знаеш че няма какво да направиш! Знаеш ли аз колко много се чудех дали да кажа или не? Сега съм доволна,че разкрих чувствата си.Съветвам те да му кажеш всичко,което каза и на нас докато не е прекалено късно... Хайде,успех! :-)

boleznena_lubov
09-12-2008, 11:47
milaaa ebi mu maikata na kopeleto ne6tasnoo :@ 4e 6te ida az da go napravq ... kolko puti 6te mu dokazva6 4e si ve4e dr 4ovek na typanara typ ... q mu tegli edna i da se faka dea i 6ibanqka ... ne te zaslujava EBI MU MAIKATA

Gerrytooo_
09-12-2008, 18:57
ima 2 na4ina spored men.. da mu kaje6 vs tova koeto si napisala i ako stane ne6ty stane ... ni6ty ne gubi6 moje6 samo da spe4eli6.. 2 ro.. a zamislqla li si se 4e moje ti da si mu pomognala da stane takaf kakafto e sega.. dasi mu dala takav primer.. " o dobre da se darji6 hladno za da ne te naranqvat" .. spored men jivota e 1 i trqbva da se izjivee kakto trqbva sas vsi4ki hubavi i lo6i lubovni momenti.. (ne govorq da se opitfat narkotici i t.n. za ad se izjivee dobre jivota za6tooto ima po hubavi i palnocenni ne6ta ot tezi) :)

Whyniser
09-12-2008, 19:20
Ако му обясниш всичко точно така, както на нас може и да разбереш със сигурност дали той е същия. Моя съвет е да поговорите сериозно и да му кажеш как го чувстваш и дали има нещо от негова страна.
Напълно съгласен 8)