PDA

View Full Version : Моля вии ! Помогнете !

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 15:05
Знам ,че има 8909099 такива теми , но искам да ви питам конкретно нещо.
На 14 година съм ще правя 15 ( та както и да е ) .От година и половина си изправям косата , вечее си имам 3 преси една за изправяне една ( понеже имам такива щръкнали 8-) ) За тях преса ,защото като си правя косата с лак и остава после по пресата, и една за къдраво . Та имах кичури ..руси , розови .. И забелявам , че косата ми почва да пада вече . Спрях се одавна с кичурите , но не мога да не я изправям , защото е толкова къдрава , много се увреди :neutral: и няма как да не я изправям . Освен това сега почваме даскало , дори не искам да си го помислям - да не го права. ! #-o И най - доло къде е косата :D вече е 4 5 сантима , почва да се къса все повече . Утре мисля да хода по аптеките да си търса нешо , защото ми трябва спешна помощ. Страх ме е да не остана без коса ( и това може да стане ) Но искам да ми предложите и домашни маски ,който да си права , да я подхранват , да спре да се къса , защото не искам да остана без коса. От 1 седмица съм в някакъв ужас. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ! :booooomb:

LadyCarameL
09-11-2008, 15:14
Слагаш кристали преди да почнеш с пресата,а може също да си купуш Тривитаминол.. 8-)

sheilsis
09-11-2008, 15:20
това с кристалите сам чувала че помага :) а LittLe{}BuNnY какво е тривитаминол

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 15:22
Кристали почнах с тях от скоро , има ефркт , а това Тривитаминол какво е ? 8-) Чувала съм маска със свинска мас и витамин А ( май имаше и още нещо , но не съм сигурна какво ) . Та казват ми ,че помага . Някой пробвал ли я е ? А това лекарство не е ли за разтеж на косата ? 8-)

Gnidi4ka
09-11-2008, 15:48
kristalite sa pulna tupotiq otiva6 pri nqkoi svesten frisior te imat vuzstanovqva6ti maski i t.n. toi/tq 6te ti kaja kvo da pravi6

LadyCarameL
09-11-2008, 15:55
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=91202&highlight=%D2%F0%E8%E2%E8%F2%E0%EC%E8%ED%EE%EB
;p

RiseGirl
09-11-2008, 16:09
Кристалите само прикриват проблема,без да го решават.
Посъветвай се най-добре с козметик, за да не си патиш още повече. :)

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 16:13
Мерси ще си го купа .. ще видим кво ще стане ! :D 10x ( suuunnn )))

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 16:17
Посъветвай се най-добре с козметик, за да не си патиш още повече.

Съветвала съм се с фризьори и са ми казвали да ползвам маска за коса на Гарниер и т.н. :?

girl91
09-11-2008, 16:20
Изправяй си косата по 1-2 пъти на ден и като станеш на 20 вече няма да имаш коса :-D

Още като си започнала да се изправяш е трябвало да подхранваш косата с различни продукти - маски, кристали.
Взимай се в ръце преди да ти е окапала цялата коса.

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 16:38
Охх.. Надявам се се като почна да използвам маски за коса и т.н. да се оправи ще гледам я изправям само когато излизам , но когато съм на училище , не мога да си помислям да не я изправям .. :(

GbSy
09-11-2008, 16:57
Купи си някакви подхранващи маски и спри с пресата и третирането на коса.
Една съученичка се прави с преса от детската градина, във втори клас си направи руси кичури (повтаряни неколкократно през годините), в четвърти клас освен руси, си направи и светло кестеняви, после пак повтори русите, в шести клас се боядиса черна, сега през лятото се е боядисала с червен отенък, сега пак ще се боядисва черна с лилави краища. Изправя си косата всеки ден и имам съмнение, че си е удължила косата. Мислиш ли, че това момиче се жали за косата си? НЕ! А мислиш ли, че това момиче ще има коса след няколко години (да отбележа, че е на 13)? Едва ли! Давам този пример на теб и на другите момичета, които третират косите си безпощадно, за да се замислят!
Така че - пощади косата си - сигурна съм, че си е хубава и така!

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 17:14
Е аз чак не съм така зле .. Правила съм си руси кичури , но не обичайните , малко по различни , но ми омръзнаха , и си сложих 3 кичура розви , и това беше , за сега само бритона съм му слагала повече видова боя ..
. Мога да кажа , че имам само русо на бритона , косата не ми е дълга , защото е мн истанена . Като я измия седи катоо .. Хем много бухнала , хем много къдрава :? Немога да не я изправям .. Влез в муцунки и напиши на търсачката Bill^Kaulitz. и ще ти излеза аз . Понеже тук не може да се пускат линкове . :shock: :(

tarataika
09-11-2008, 17:18
Аз не си изправям косата, въпреки че и мойта е доста чуплива и понякога доста й се дразня, но много мои фр го правят вс ден и се поинтересувах за някои продукти, които и аз ползвам - на Vichy има едни ампули, по пет лева е едната, но са много добри. Освен това можеш да изпробваш маска на косата със зехтин - много добре подхранва косата : Трябва да затоплиш зехтина, след това с четка си намазваш хубаво косата, завиваш с найлон и след това с стара кърпа (най-добре, че трудно се пере после), след това трябва да престои така около 30 минутки и после миеш. Само че според мен трябва комплексна грижа - препоръчвам ти и на Elseve за изтощена коса - една жълта опаковка е а маската от тая серия е страхотна. Също така и хумата подхранва много добре, можеш да пробваш и къна. Използвам всичките неща, които изброих и мога да те уверя в положителен ефект. Късмет с косата

Bill^Kaulitz.
09-11-2008, 17:45
Благодаря много ! :) :-) Ще се възполвамн от съветите ти , надявам се да имат ефект :smt001

padnalo_angel4e
09-11-2008, 19:42
Еми опитай поне да ограничиш използването на преса до минимум. Ето и една маска за коса с кисело мляко за еластичност - отделяш 150 г кисело мляко, намазваш с него косата и завиваш главата с хавлиена кърпа.
След 20 мин изплакни косата. Тази маска сам я пробвала и от опит мога да кажа, че действа добре. Купи си и подхранваща маска за силно изтощена коса-миосотис е добра, стимуланта на икаров също действа доста подхранващо на косата (поне при мен е така), посъветвай се със фризиорката ти за подходящт шампоан и балсам. Вземи си бадемово масло както те посъветваха по-нагоре. Това се сещам за сега ако се сетя за друго ще пиша. успех :P

Bill^Kaulitz.
09-12-2008, 11:42
Купих си това Тривитаминол , но пише , че е за инжектирване :? Може ли да го изполвам и върху косата си :-o

Bill^Kaulitz.
09-12-2008, 11:45
Еми опитай поне да ограничиш използването на преса до минимум. Ето и една маска за коса с кисело мляко за еластичност - отделяш 150 г кисело мляко, намазваш с него косата и завиваш главата с хавлиена кърпа.
След 20 мин изплакни косата. Тази маска сам я пробвала и от опит мога да кажа, че действа добре. Купи си и подхранваща маска за силно изтощена коса-миосотис е добра, стимуланта на икаров също действа доста подхранващо на косата (поне при мен е така), посъветвай се със фризиорката ти за подходящт шампоан и балсам. Вземи си бадемово масло както те посъветваха по-нагоре. Това се сещам за сега ако се сетя за друго ще пиша. успех
Правила съм си тази маска и е добра , но за накъсването не ми действа . :( Иначе мерси за съвета . Купих си и маска за истощена коса на Елсев , питах там продавачките и те ми предложиха тази , казаха ми ,че най - добре нея да ползвам :) Утре или други ден мисля да си купа ампули . Дано имат ефект ;с :)

padnalo_angel4e
09-13-2008, 14:07
да ампулите също сам ги ползвала само че отдавна и не помня каква марка бяха :( , но определено имаха някакъв ефект. А иначе за маската на елсев сам чувала добри отзиви. Елсев имат също и шампоан и балсам против накъсване и вършат добра работа (поне при мене). Фризиорката ми ме е съветвала ако имам суха и цъфтяща коса да нанасям съвсем малко количество от балсама или маската върху косата без да я отивам. :-P