View Full Version : Как се обезскосмявате отдолу?!
Ми аз го правех с самобръсначка и нямаше никакъв проблем,но тази я забутах някаде и от скоро използвам нова.Обаче работата стана сериозна..цялата ми п*тка стана червена на червени точки(пъпки или незнам кво е) и даже се порязах на няколко места и сега ме е страх да продължа да бръсна надолу :D :D Косъмчетата са толкова малки,че направо не мога да ги махам .Та искам да ви питам как се обезкосмявате вие..да ми предложите някакви по-добри начини?!
Peteto633
09-11-2008, 16:39
probvai s kola maska
mir4eto93
09-11-2008, 17:03
probvai s kola maska
+1 или с епилатор :)
splendour
09-11-2008, 17:16
pinseta ako ima6 zdravi nervi
Swinkenhoffer
09-11-2008, 17:19
Аз ходя на козметик... горещо препоръчвам. 8-)
MiracleMaker
09-11-2008, 17:30
mn qki kozmeti4ki ima :) ama te pove4eto proceduri sa za momi4eta 8-) :( ? a ako si mom4e.... s krem depilator stava li ? i po to4no vzeh si 1 "elea" stava li za "navsqkade" :P
Ами аз днеска си махнах малко за първи път с пинцета. :shock:
Нищо особено не е болката-болка като болка. 8-)
Трай бабо за хубост.
Еми аз от както ми порастнаха косъмчета там, си ги махам с епилатора... :) Както и навсякъде другаде, където имам окосмяване, което не ми е нужно. :P А като се замисля 8-) никога през живота си не съм се бръснала :shock: 8-) 8-) 8-)
cHooOpiHka___
09-12-2008, 08:53
kozmetik...
sweetsunshine
09-12-2008, 10:04
А става ли със лентички?Слагаш и дърпаш.Ако да с какви и обяснете ПОДРОБНО!!! 8-)
ти ако имаш косми по кура е доста притеснително ;)
j_adore2
09-12-2008, 11:03
ти ако имаш косми по кура е доста притеснително ;)
:D
MiracleMaker
09-12-2008, 23:19
az li ?? mi to4no PO KURA nqmam ama .. po princip staa trudno sys samobrasna4ka .. moje bi sam neopiten ahaha trq si namerq nqkoi devoi4e da mi pomogne 8-)
az li ?? mi to4no PO "мъжкия полов орган" nqmam ama .. po princip staa trudno sys samobrasna4ka .. moje bi sam neopiten ahaha trq si namerq nqkoi devoi4e da mi pomogne 8-)земи ти го клъцне :?
oофф и аз мисля вече на козметик да ходя щото ми писна с тея самобрасначки,епилатори,и тем подобни-докато се направиш и те поникнали мама им :o имам чувството че ако стоя и ги гледам ще видя как ръстът :shock: :razz:
Най-добре при козметичка. В началото ползвах епилатор и полудях. Сега отивам, плащам, правят ми кола маската и си заминавам. Без да се цапам, без да хабя нерви, че даже имам и с кой да си говоря :-D
Сега се замислям за фотоепилация, но още не съм изчела достатъчно, за да се реша :?
pepelq6kaaa
09-13-2008, 13:18
dobre de tezi koito hodite na kozmetik ne vili e sram da se sabli4ate pred drug :oops:
beautiful_f
09-13-2008, 13:24
Аз ходя на козметик... горещо препоръчвам. 8-)
+1 :)
dobre de tezi koito hodite na kozmetik ne vili e sram da se sabli4ate pred drug :oops:
Мен лично не ме е, защото при същата козметичка съм си правила много други процедури - вежди, кола маска на други части от тялото, пилинг и т.н. :)
Зависи от козметичката дали ще си смутена. Има такива, които умеят да предразполагат клиентите си. Първоначалният срам минава някъде към средата на кола маската или на второто, третото ходене. :)
borislavka
09-21-2008, 03:41
Мен понеже ме е срам да ходя на козметик и се мъча самичка вкъщи с кола маска и ако остане нещо го довършвам с пинцетка. Но е много яко като си направя V прическа. Мъжете полудяват :oops:
ох как издържате, аз със епилатор умирам от болка, самобръсначката е гадна, не съм пробвала с кола маска, защото ме е страх,че ще боли повече и от епилатор, искам сама в нас, щото ме е срам да ходя на козметичка. Знам че това и е работата и всеки ден гледа едно и също, ама смущавам се, не мога.
ох как издържате, аз със епилатор умирам от болка, самобръсначката е гадна, не съм пробвала с кола маска, защото ме е страх,че ще боли повече и от епилатор, искам сама в нас, щото ме е срам да ходя на козметичка. Знам че това и е работата и всеки ден гледа едно и също, ама смущавам се, не мога.
Габи, болката при кола маската е еднократна, защото издърпва всичките ли поне повечето косми. Мен от епилатор също ме боли, а и нямам нерви за него. Но ако до сега изобщо не си се правила с кола маска никъде по тялото по-добре направи първо друг участък докато свикнеш и тогава премини към интимните части. :)
Има един друг плюс при козметичката. Всички като отидат се стягат, пак ги е страх, но не го показват толкова. А и като й се каже, че е за първи път е доста по-внимателна. :)
TheGirlNextDoor
09-21-2008, 09:39
на колко години отидохте за 1 път на козметик (за интимните части)
TheGirlNextDoor
09-21-2008, 11:16
Аз бях на 15 мисля. :-o
а преди тва с кво?
ПП:сори за тъпите въпроси ама нали за това е този форум..като не знаеш нещо да попиташ някой,който вероятно знае :-|
Pepincetyy
09-21-2008, 12:56
Със самобръсначка или епилатор.
sladoled
09-21-2008, 13:02
с течна кола маска е най-лесно и безпроблемно според мен.
harabelka
09-21-2008, 13:46
az da popitam
kato otidete na kozmetichka samo gashtite li si svalqte ili skrivat li vi nqkade ot drugite klienti? :-D
shokoladka_
09-21-2008, 13:54
Еми ако не те е срам наи добрия вариянт е да отидеш на козметик една фр беше и каза че мн я боляло но зависи.... :p
LiLGrizzly
09-21-2008, 14:01
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az da popitam
kato otidete na kozmetichka samo gashtite li si svalqte ili skrivat li vi nqkade ot drugite klienti? :-D
Хахх, скриват те. Те клиентите не чакат вътре в залата, в която ти правят процедурите, а пред вратата. Ти като ходиш на лекар другите пациенти гледат ли? :oops: :-D
snejana67
09-22-2008, 10:20
:) на козметик е най-добре :grin: :grin:
sladkъ_mackъ
09-22-2008, 12:29
А трябва ли да е специален козметик?? Обикновени дето скубат вежди може ли при тях да си напраиш кола??
foreverr
09-22-2008, 15:01
Ами аз преди си ги махах в продължение на 1-2 години със бръснача, но ми втръсна постоянно да съм набола и започнах да използвам кола маска.Много рядко и с бръснача минавам, ама рядко.Иначе ти препоръчвам кола маска да си направиш :) .Ако мн те е страх да си направиш сам/сама иди на козметик ако имаш пари.Аз бих искала да ходя накозметик, но съм малка и нямам парички за такива работи :)
mishmula
09-22-2008, 16:03
Ходя на кола- маска. Повече никога няма да се бръсна :(
mishmula
09-22-2008, 16:06
Ами аз преди си ги махах в продължение на 1-2 години със бръснача, но ми втръсна постоянно да съм набола и започнах да използвам кола маска.Много рядко и с бръснача минавам, ама рядко.Иначе ти препоръчвам кола маска да си направиш :) .Ако мн те е страх да си направиш сам/сама иди на козметик ако имаш пари.Аз бих искала да ходя накозметик, но съм малка и нямам парички за такива работи :)
На мен ми струва 7лв. Като се замислиш, не са изобщо много, при положение, че ги даваш 1път в месеца. Откъдето и да го погледнеш си заслужава.
foreverr
09-22-2008, 16:43
На мен ми струва 7лв. Като се замислиш, не са изобщо много, при положение, че ги даваш 1път в месеца. Откъдето и да го погледнеш си заслужава.Aбе заслужава си, ама мен първо ме е срам, второ ме е страх някой друг да ме скубе ии трето мама няма да ми даде пари при положение, че зне, че мога и сама.Трябва сама да ги събирам тези пари, а аз въобще не съм превържаник на сабирането на пари :-D пък и то кинтите за кафе едва ми стигат така, че..... :D
mishmula
09-22-2008, 18:00
1- Няма от какво да ме е срам, нали и тя е жена (козметичката)
2- Не можеш да сравняваш нейния опит с това сама да се "скубеш"
3- По тази логика, защо да пиеш кафе по заведенията, като можеш и у вас да си го направиш?!
4- Ако не ми стигаха парите, нямаше да изляза 1 път примерно, за да си начешам езика с глупости, а щях да си спестя и да изглеждам и чувствам добре!
Arr0gAnT
09-23-2008, 14:41
Не ми се прави нова тема та за тва да питам тука - колко дълги тряя да са косъмчтата че да ги дръпне колата преди десетина дена ги махнах с крем депилатоар и са се чуда ако отида на козметик дали ше стане или тря да изчакам още...
Sladkata___
09-23-2008, 14:48
като отидеш на козметик боли ли
mishmula
09-23-2008, 15:18
Мен ме "боля" само 1я път, но не е болка за умиране. В сревнение със гадния сърбеж и кожата като на таралеж след бръсненето, няма какво да се чудиш. При мен набождат след 15тия ден
Пинцета му е майката. 8-)
one_love
10-28-2008, 14:14
Аз си правя кола маска самичка ... Отнема ми същото време ако отида на козметик, а и вече съм се специализирала, тъй че нямам проблеми.
topla ili studena kola maska izpolzvash?
Koq e po dobre ot dvete?
flower4etyYyY
10-28-2008, 16:23
ми аз нямам косми отдолу и незнам защо.имам си цикъл но нямам косми как съава тоз номер и аз незнам :-o
kat4enceto
10-28-2008, 17:48
Добре де, защо при мен като си направя кола маската и започват да ми растът на 4-5 ден ....?
mishmula
10-29-2008, 16:17
Добре де, защо при мен като си направя кола маската и започват да ми растът на 4-5 ден ....?
Сигурна ли си, че ги махаш с корените, а не ги късаш само.
krisiiiiito
10-29-2008, 16:19
понеже ме е страх с всичко друго :lol: - депилатор му е майката :oops: 8-) 8-)
kat4enceto
10-29-2008, 16:50
Сигурна ли си, че ги махаш с корените, а не ги късаш само.
Да сигърна съм.... и аз за тва питам тука...
vvaann44eettoo
10-29-2008, 17:13
otidi na kozmetik
Neprikosnovena
10-29-2008, 19:10
Кола маска :oops: :wink: :)
YourFavoriteDrug
10-30-2008, 11:58
понеже ме е страх с всичко друго :lol: - депилатор му е майката :oops: 8-) 8-)
+1 :oops: :lol:
FucKtheSyStem
10-30-2008, 19:20
с пинсета :( голяма играчка е ама ме е страх на козметик :D
varnen4e
10-30-2008, 19:24
Самобръсначка.
sweatkiss
11-01-2008, 06:26
Az s epilator...E tva e jivot,ve4e daje ne me boli...Az ot 2 godini si gi maham s epilotar....
Joffynka
11-01-2008, 12:58
Аз си правя кола маска самичка ... Отнема ми същото време ако отида на козметик, а и вече съм се специализирала, тъй че нямам проблеми.
добре де как си правиш :-o
dorsichh
11-03-2008, 18:36
мии аз съм на 13..как да отида на козметик..не съм ли още малка??? и ся с кфо да ги махам самобрасначка? - няма ли после да имаш адски сърбиежи :-o и аз сори за тъпите въпроси но ся навлизам в нещата :D
ludoto_kotence
11-04-2008, 07:44
аз ходя на фотоепилация и вече нямам косъмчета! :grin:
ludoto_kotence
11-06-2008, 06:39
грешиш!космите не предпазват от нищо!те са само придатъци на кожата!
korkuluruya
03-03-2009, 13:54
mn qsno 4e za dolu edinstveno samobrasna4ka var6i rabota osven ako nese brasne6 1 pat v meseca :razz: kak na kosmi 1 mm 6e im slaga6 kremove i lenti4ki :D :D :D :D :booooomb: nqma dr na4in ama s porqzvaneto sie e gadno ama nema kak as sa6to s eporqzvam ama trqva dase vnimava :-D ili foto lazerna epilacia za postoqnno da iz4eznat
spongkata
03-03-2009, 18:20
a ot kade moga da si zakupq tazi technost za kolata maska? ot aptekata? i kolko struva g/d ?
intotheblue
03-03-2009, 18:23
С кола маска и крем-депилатор.
intotheblue
03-03-2009, 18:25
mn qki kozmeti4ki ima :) ama te pove4eto proceduri sa za momi4eta 8-) :( ? a ako si mom4e.... s krem depilator stava li ? i po to4no vzeh si 1 "elea" stava li za "navsqkade" :P
Да става и със самобрасначка става за вас,защото не сте толкова чуствителни. :D
spongkata
03-03-2009, 18:47
a ot kade moga da si zakupq tazi technost za kolata maska? ot aptekata? i kolko struva g/d ?
spongkata
03-03-2009, 18:48
i kakvo trqbva da kaja kato iskam da si go zakupq? edin krem za kola maska na "sara" ili kak se naricha izobshto?! :-o
abe q preporu4aite kozmetik i kajete ceni ala bala
spongkata
03-03-2009, 19:02
ok a kolko struva?
И аз ползвам течна кола маска и съм много доволна. Само че внимавайте като си слагате от нея - ако сложите прекалено дебел слой, става голямо мазало. Трябва да се намаже възможно най-тънко.
Преди бях пробвала с лентички и също се получаваше, но е доста по-скъпо и боли повече.
KisSsSsSs
03-04-2009, 21:30
Кола маска в козметичен салон ;) Най-добрият начин :)
bebety007
03-04-2009, 21:49
kola maska :wink: az hodq ot dosta vreme moje bi ima 2/3 godini
козметик или пинсета иначе с браснача излизат от един фуликол по 3 :lol: и е по зле
poiuytre
03-07-2009, 12:38
препоръчвам лазерна епилация
3 процедури за 200 лева и после 3 години нямаш нито 1 косъм
Hysteric_Bitch
03-07-2009, 14:37
Значи отгоре с кола маска, а отдолу няма проблем с бръснача, защото болката иначе е непоносима.
Кола маската се прави 2 лъжици захар, 2 вода, малко лимонтозу на много слаб огън и много бъркане.
Mihailova
03-07-2009, 16:09
Ооо това , който казва за лазерна епилация или фотоепилация на нужни 3 ходения е глупаво. Всичко зависи от структурата и дебелината на косъма. На някои са им нужни 10 процедури , на други 20 , на трети 5 .
Аз ходя редовно на козметик за кола маска и съм страшно доволна.
varnen4e
03-07-2009, 17:32
Аз с кола маска или много рядко, ако е наложително със самобръсначка.
YouCantStopMe
03-07-2009, 17:34
Аз все още съм с крем депилатор.
111111111
03-07-2009, 19:24
Самобръсначка или ленти. На козметичка ще ме малко срам,тва и работата,ама все пак....
Чак сега видях, че сте ме питали. Купувам си течната на "Сара", слагам я в микровълновата за няколко секунди да се нагрее, изсипвам колкото ми е нужно в една купичка и мажа на нужното място. Не използвам лентичките от опаковката, ами един чаршаф (разделила съм си го на парчета). После почиствам мястото с тоалетно мляко Е, това е
amii s toq 4ar6av samo izbursvash li :? sori za glupaviq vupros..
Mihailova
03-07-2009, 21:10
Чак сега видях, че сте ме питали. Купувам си течната на "Сара", слагам я в микровълновата за няколко секунди да се нагрее, изсипвам колкото ми е нужно в една купичка и мажа на нужното място. Не използвам лентичките от опаковката, ами един чаршаф (разделила съм си го на парчета). После почиствам мястото с тоалетно мляко Е, това е
amii s toq 4ar6av samo izbursvash li :? sori za glupaviq vupros..
С чаршафа си скубе косъмчетата .
gLypChenCee
03-07-2009, 21:12
Аз с кола маска или много рядко, ако е наложително със самобръсначка.
+123456789..
Zehtinka
03-15-2009, 12:22
А с епилатор добра идея ли е :-o Все пак там е нежна кожата,абе май най-добре си е козметик :-o
А с епилатор добра идея ли е :-o Все пак там е нежна кожата,абе май най-добре си е козметик :-o
Ам там е нежна кожата като сама каза и си е най-добре на козметик ;-)
suitable
03-19-2009, 21:38
А за момчетата стана ли въпрос в тази тема, че не можах да намеря нищо ? С кола маска мисля, че ще е най-добре, но какво да направя с нежната кожа, която е под.. не тази, която е над.. ? Говоря за тази на чатала.. :oops:
LifeIsGood
03-19-2009, 21:45
На мен ме боли с епилатор и с кола маска. На козметичка не съм ходила за това, не че ме е срам просто ми е странно...Може да отида но ако отида ще е за лазерно епилиране. А, за сега ползвам бръснач....кожата ми го приема добре според 'прическата' която си правя. В смисъл- ако бръсна много нагоре ми стават червени точки и сърби но ако оставя малко отгоре като бритонче ;) и всичко е окей.
ThisIsMe
03-19-2009, 22:11
както трябва :D
moon_flower
03-20-2009, 21:00
Хора,относно епилатора...аз бях така досега обаче има един проблем.Започнаха да ми остават синки и не се махат...много е гадно така.Затова мисля да мина на кола маска обаче притеснението ми е от самата козметичка и най-вече от факта,че ще ги види тия синини :D На вас неудобно ли ще ви бъде от козметичката ако сте в такава ситуация? :(
psychopath
03-21-2009, 14:20
с нож за мазане, ако е по-гъста растителността- сърб.
ако положението е неконтролируемо- косачка/резачка lol (husqvarna>all)
cherinka
03-21-2009, 14:33
кола маска...
pinkbutterfly
03-21-2009, 16:28
епилатор.. :)
intotheblue
03-22-2009, 11:29
Eми значи аз ги махам с брасначка.Една синя,тя е дамска и е за нежна употреба.Има и такава розова на Жилет също е хубаво и неразранява триъгълника,ако мога така да го нарека.Ползвам също и крем-депилатор за нежни зони на Ален мак.На опаковката пише,че не е за интипна зона,но няма страшно стига да не попадне в областа на клиторчето и по-надолуп до вагината.Има и такъв ва Вийт,но е по скъп,а и този на Ален мак ми върши чудесна работа.Продава се в аптеките.Ако искаш по траено да ги премахнеш или с епилатор или с кола маска.С епилатора пак излизат малки червени пъпки с връхче,а с кола маската си е добре.Премахваги от корен,и не боли чак толкова много колкото с епилатор.Това е от мен!
УСПЕХЧЕТА с комаците!
Swinkenhoffer
03-22-2009, 11:38
Хора,относно епилатора...аз бях така досега обаче има един проблем.Започнаха да ми остават синки и не се махат...много е гадно така.Затова мисля да мина на кола маска обаче притеснението ми е от самата козметичка и най-вече от факта,че ще ги види тия синини :D На вас неудобно ли ще ви бъде от козметичката ако сте в такава ситуация? :(
Никви проблеми, няма от какво да се притесняваш... още повече, че си ги махала с епилатор, което за мен си е направо геройство. :D
Ми аз да ви питам става ли с лентички ?!Някой пробвал ли е ..или по добре е с кола маска.Винаги съм имала проблеми с обезкосмяването отдолу а до сега съм го правила с епилатор и самобръсначка нооо мн често си наранявам путката с самобръсначката а е епилатора боли и мисля да мина на нещо др. А при козметик ме е срам :D
victoriqq
05-26-2009, 20:10
ам с лентички сигурно става.. :)
Еми аз от както ми порастнаха косъмчета там, си ги махам с епилатора... :) Както и навсякъде другаде, където имам окосмяване, което не ми е нужно. :P А като се замисля 8-) никога през живота си не съм се бръснала :shock: 8-) 8-) 8-)
и аз имам епилатор . е боли ли с него надоло .. 8-)
mechtaq_za_teb
05-27-2009, 17:04
Със самобръсначка.... иначе ако искаш пробвай с кола маска, макар че аз пробвах.. иии повече не искам :? Боля ме... не за друго. Иначе е доста по-трайно.
smileforyou12
05-28-2009, 22:45
Аз не съм се обезкосмявала долу и не мисла да го права :? космите предпазват от замърсяване и бактерии..
правете го пък после питате защо има теми.."сърби ме" зачервена съм или нз кво
:shock: :shock:
sweet_bubka
05-29-2009, 09:31
Със самобръсначка :) Иначе по едно време започнах с епилатор,но сега не ми се занимава с него а и няма смисъл да си причинявам болка,като може и по лесен начин :-D
Jus7DreamBoy
05-29-2009, 11:13
За момчета като ходят на козметичка ако е някоя хубавичка като те пипа земе се удървиш да не казвам изпразниш няма ли да стане нелофко :-o :D