PDA

View Full Version : Пъпки

ptptpt
09-11-2008, 17:19
Моля, дайте някакъв съвет против тези червените пъпчици (понякога с бело връхче). Трябва до 15ти да ми минат. :( :( :(

Всякакви съвети приемам...

ptptpt
09-11-2008, 17:26
:( :( :(

GbSy
09-11-2008, 17:26
Почистване. Аз днес ходих и сега кожата ми е чистичка и гладка. /Е, червеничка е, ама ще мине до утре, вдругиден./

ptptpt
09-11-2008, 17:27
Почистване? Къде, как?

GbSy
09-11-2008, 17:28
Ами в козметични салони. Откъде си?

MiracleMaker
09-11-2008, 17:37
tova kozmeti4kata izob6to ne e garanciq 4e 6te ti pomogne ... vseki kazva 4e papkite 6te iz4eznat s vremeto kato porasne6 ... i po4ti vsi4ki mazila i kvot da e sa bokluci .. pove4ko fondiuten i tova e ahahah

ptptpt
09-11-2008, 17:46
тия пъпки и фондиутена не ги прикри :( ем от Благоевград, то едно почистване колко пари струва? Примерно, ако си направя в събота в понеделник ще съм ли perfect?

GbSy
09-11-2008, 17:48
Перфектна не ти обещавам, но ще ти е много хубава и свежа, и най - вече - чиста! Поинтересувай се - в Благоевград трябва да има салони - утре се разходи и ще намериш нещо. Колкото до цените... Във всеки салон е различно - 25 лв плащам аз, но в София е по-скъпо. Колкото и да струва - заслужава си!

MiracleMaker
09-11-2008, 17:57
neznam dali mi govori6 za "akne" i takiva "mladejki papki" no ako e za tova si dosta entusiazirana i ako ne naprai6 nqkvo 4udo edva li 6te se mahnat . uspeh vse pak

vanPersieFan11
09-11-2008, 18:00
използвай някакви заздравителни кремове

dolce_lady94
09-11-2008, 18:01
Garnier Pure 3v1 :grin:

MiracleMaker
09-11-2008, 18:03
tiq deto gi reklamirat nai mnogo da znae6 "6te ti pomognat" Garnier Pure 3v1 :razz: i za vseki e razli4no zavisi ot tova kakva ti e kojata .. na nqkoi moje da pomogne na drug ne

GbSy
09-11-2008, 18:11
Пък аз сега съм си взела някакъв измиващ гел БЕЗ ексфолиращи частици на Лореал Пюр Зон и като го пробвам ще пиша.

Swinkenhoffer
09-11-2008, 18:28
На мен тоя козметик само ми влоши положението и отидох на дерматолог. Изписа ми Скинорен, отделно ползвам Акне Аут Актив, правя си парна баня, маски с хума и седефени трици за лице на Христина. :)

PaTeToO
09-11-2008, 18:30
аз пък съм доволна от "бързодействаща терапия за пъпки" на Avon :)

Bianca
09-11-2008, 18:39
Аз пък съм доволна от времето.
Химиите да ми лижат гъза ПЪК. [-(

gabi_94
09-11-2008, 19:39
еми аз те съветвам да загрееш хубавп един леген с вода, да сложиш няколко пакетчета чай от лайка и седиш отгоре над него докато парата спре. После с мокра кърпичка си стисни леко пъпките да излезе връхчето, намажи си лицето със салицилов спирт, после с крем здраве и готово - това на мен ми помага, все едно си на козметик, само дето не те мацотят с разни маски и кремове. Няма начин обаче да си без пъпка преди 15, дори да го няма връхчето и да не е голяма и супер червена, пак ще се вижда следата. Аз съм от Перник и козметичката ми взима 10лв., в Благоевград не вярвам да е по-скъпо.

the_slayer93
09-11-2008, 20:05
Абе ужас са тия пъпки аз отидох на дерматолог уж да ми се махнат до 15ти и тя ми изтърси "Амии ..ще ги лекуваме 5 -6 месеца ще се види има ли ефект"само дето удър не получих .И все пак и до тогава да ми се махнат ще се радвам.А козметика ми влоши мн проблема даже съм толкова зле заради козметик.Ползвай Зинерит помага.(тва ми изписа сега не виждам екефт щото го ползвам само една седмица ,но преди имаше ефект )

ptptpt
09-11-2008, 22:36
еми аз те съветвам да загрееш хубавп един леген с вода, да сложиш няколко пакетчета чай от лайка и седиш отгоре над него докато парата спре. После с мокра кърпичка си стисни леко пъпките да излезе връхчето, намажи си лицето със салицилов спирт, после с крем здраве и готово - това на мен ми помага, все едно си на козметик, само дето не те мацотят с разни маски и кремове. Няма начин обаче да си без пъпка преди 15, дори да го няма връхчето и да не е голяма и супер червена, пак ще се вижда следата. Аз съм от Перник и козметичката ми взима 10лв., в Благоевград не вярвам да е по-скъпо.
Благодаря на теб и на всички.

Мен ме е страх да ги изстискам, защото после ми става на раничка и хваща коричка, та трябва да чакам 3-4 дни да падне коричката.
Но твоя вариант ми изглежда добър. Хваща ли коричка?

То, ако остане белегче, а не коричка е лесно с фондиотена...

Иначе ми прави впечатление, че когато изстискам пъпка и мацна крем здраве после не хваща коричка.

ptptpt
09-11-2008, 22:36
От 2 дни ползвам Имекс, но няма ефект. Колко да чакам? :(

elityyyu
09-12-2008, 11:12
Ами значии...от доста време търся най-добрия продукт за махане на пъпките и мисля,че най-сетне го намерих...и го препоръчвам на всички с този проблем...Значи за тоя проблем е хубаво да пииете Бирена мая (хапчета),които пречистват организма и един вид спира появяването на пъпките а за ефикасно премахване на пъпките препоръчвам Oxy,Oxy 10 :Oxy е измиващия гел,а Oxy 10 е крема за пъпките попринцип в аптеката ме предупредиха че не е хубаво да се мажеш с продукта сутрин ами най-добре е вечер защото не е полезно след като си се намазала да се явяваш на слънце затова аз правя така вечер измивам лицето си с гела и се мажа с крема,а сутрин след като си измия лицето се мажа с нормалния ежедневен крем който предполагам всички ползвате ;)...Колкото до Бирената Мая пиее се сутрин,обед и вечер по 2 таблетки :) Препоръчвам ви този начин за третиране на пъпките мисля че ще останете доволни :) :) И надявам се да ви помогне както на мен ;)

GbSy
09-12-2008, 11:49
Благодаря на теб и на всички.

Мен ме е страх да ги изстискам, защото после ми става на раничка и хваща коричка, та трябва да чакам 3-4 дни да падне коричката.
Но твоя вариант ми изглежда добър. Хваща ли коричка?

То, ако остане белегче, а не коричка е лесно с фондиотена...

Иначе ми прави впечатление, че когато изстискам пъпка и мацна крем здраве после не хваща коричка.

На почистването ти правят процедури с дарсонвал (един уред на ток, който затваря порите и предотвратява възпаляването) и не ти остават корички. ;)

Just_me_&_myself
09-12-2008, 11:55
clean&clear...тоник и има едно гелче, което се слага върху всяка пъпка- на него пише, че до 4 часа намалява- е наиситна е така...лично аз всяка вечер си мия лицето с тоник и после ако имам някоя отделна пъпка я мажа...на сутринта всичко е perfect :)