Влез

View Full Version : Депресия

TrickBG
09-11-2008, 17:59
От началото на Септември живота ми върви само надолу - зярязахо ме в началоти на август, цял месец се опитвам да оправям нещата, оназ уж ме не иска, после ми обръща внимание, пак каже че си е поема по своя път и пак ми обърне внимание :-x !Ако всеки път ми даваше по левче за всяко нейно сбогом сега сигурно щях да си живея охолния живот !Аз виждам, че нещо и тя не знае какво иска, месец се правих на "добрия Митко" , поисках си официална среща с нея, тя веднага ме контрира, че е ако е само за по бира става, аз я овещавах с часове, оназ накрая като ме застъпи ;-( - "последната седмица съм излязла поне с две момчета, в дискотеката се наливам с алкохол, момчета пият текила жадно от гърдите ми, днес имам среща и мисля да се чукам, така че не ме занимавай с глупости" ...и аз като я застъпих,тоя форум не е мястото да се изкажа колко псувни получи, колко обиди, колко истини...

Но после съвестта ме удари, май наистина я обичах тая к*рва, защото се събуждам в 5 сутринта и няма заспиване, само тя и още куп проблеми са ми в главата !Казах си "Ох, трябва да оправя нещата", реших да й пиша мейл, имах много да казвам, смс нямаше да ми свърши работа, с цялото нахалство й пратих смс "neli moje6 li da si dade6 maila za6toto tr da ti napi6a ne6to,nqma da psuvam imam problemi s sanq i ako iska6 go 4eti,iskam samo da go napi6a,blagodarq ! "
А тя дето ми каза сбогом за пореден път, си даде мейла на секундата :( !

Ми, Нели, пиша това, защото ми е неприятно, когато ти говоря глупости !Напоследък ми се насъбраха много проблеми, като една част от проблемите включват и теб!Дори имам проблеми със съня, което малко странно, защото преди (края на юли, началото на август) се чувствах най-много наранен, но тогава нямах проблем със съня ! Наистина странно, но от няколко дни се събуждам в 5-6 сутринта не мога да заспя, мисля си за живота, за случки и проблеми, които трябва да разреша !Надявам се след този текст, който ще прочетеш, един проблем да отпадне!
Започвам първо с репликите отправени към теб !Всичко е рожба на моя болен мозък, с риск да се повторя - казах го защото ме заболя !Предполагам, че ти знаеш това - ако беше несимпатична курва, щях ли да търся така усилено вниманието ти !В интерес на истината ти си едно много красиво момиче с чудесен характер, пак ще се повторя, но искам да съм на мястото на щастливеца!...искрено се извинявам за всичко, което съм казал през тези месеци, по-конкретно през последните месеци!Бях казал, че не съм те излъгал за нищо, но явно те лъжа - лъжа за това, което мисля, че си ...а ти всъщност за определени хора си нещо много скъпо !
Искам да поговоря и за думи, казани от последният ни чат !Каза, че се забавляваш, че не съм ти нужен, но онези хорица търсят едно, аз друго !Докато те те целуват изпитват удоволствие, аз ако те целуна (което така и ненаправих), щях да вложа чувства, да те накарам да почувстваш какво аз чувствам, щях да изтръпна, щях да ти покажа целувка, породена от чувства, нещо, което сигурно още не си усетила !
Така и не намерих отговор на въпроса ми "Защо желаеш да не контактуваш с мен" !Няма да те лъжа, още ми харесваш (та този текст не го ли доказва) и ми е трудно, не искам да спра...за мен ти си нещо скъпоценно, нещо от което трудно ще се откажа, допадаш ми на 98 % :-P !Не съм те забравил, опитвам се, правя контакти, едно момиче от фитнеса ми допада на външен вид, за характера й нищо не знам, но ти все още си ми в главата и нямам никакво желание...знам че не трябва да е така, съжалявам, не казвам на чувствата ми какво да чувстват !Знам, че много трудно ще го преживея това...
Интересно е също, защо се връщаш към стария ти живот, ти си ми казвала никога да не гледаме в миналото, това е някакъв вид деградация, не трябва ли да се надяваме в по-доброто бъдеще ?И всъщност щастлива ли си, че ти в приятно знам, но щастлива ли си, какво ти носи щастие в живота, и всъщност знаеш ли какво е щастие, можеш ли да направиш дефиниция на думата "щастие" ?...
Това е странното, че май наистина те харесвам - просто комуникацията с теб, ме прави щастлив, всяка открадната твоя дума, ме кара да се почувствам по-добре и да не забелязвам трудностите в живота...Честно казано втория и третия месец от нашето запознанство бяха най-хубави, тогава дори и да не съм те обичал ( а да съм си го втълпявал), ми беше най-добрия приятел, беше много хубаво
Искам да кажа и "какво искам" - ако трябва да съм честен...искам...искам да те прегърна, да те целуна, да те милвам, да правя любов с теб, да си ми в обятията...искам да ти е приятно с мен, искам да те обичам, искам да си щастлива, искам да заеба всички смешни фактори, които ми пречат !
Живота продължава...проблема е че аз се стремя да ми продължи по точно определен начин !
Надявам се да оцениш моите усилия...ще съм щастлив, ако драснеш нещо !НО ако си песимистично настроена, можеш и да се въздържиш :-P !
Сега ми дойде в главата един интересен цитат "Искам исканото от мен да ме иска", честно казано това ми стига !

П.П.
Днес предполагам ще ти достави още един тъп смс от мен, извинявай пак, ако искаш не го чети, до колкото си спомням нещо със съня ми беше свързано, но няма значение - поредната простотия от малоумното ми съзнание, просто вчера ми изключиха телефона и аз не знаех, днес ще го платя и всичко от вчера ще се достави днес...пак извинявай, знам че не стига само това, но не знам по какъв друг начин да се изразя

Благодаря, че прочете всичко това !...Предполагам, че имам още много неща да ти кажа, но за момента това е основното, пък и при монолога е малко по-особено, защото няма как да завържеш дискусия :P !

Ето сега вече знам кога и в какъв текст да използвам следващата дума ==> Поздрави, Нели ! :)

Това й написах, тя нереагира все още !Кажете ми защо съм толкова тъп, защо още тичам по нея, ясно ми каза че не иска да е с мен, но толкова преживахме, така се опознахме и накрая - к*р !
Трябва да отбележа, че поне до другия септември ще сме на километри разстояние !Едно от извиненията, че ме зарязва е това !Но аз не искам и да чуя и все още я харесвам, и сигурно даже да ми каже днес отивам да ме чукат, аз пак ще я търся !Аз малоумен ли съм !

Вярно има "много риби в морето", но аз съм си харесал тая "скумрийка" и не знам как да го преживея, какво да правя, не мога да кажа на чувствата ми да не чувстват :( !

На всичко отгоре имам и проблеми в семейството и депресията е голяма, приятелите ми и те с проблеми и взаймно се натоварваме с тях !Казвам ви много ми е зле ! ;(

Благодаря, че прочетохте всичко това !Имах огромна нужда да споделя !

BaiToq
09-11-2008, 18:00
Откъде знаеш,че съм го прочел???
8-) 8-) 8-)

TrickBG
09-11-2008, 18:12
НЕ знам - надявам се, нали за това са форумите, да обменяме информация, емоции и така нататък...и в крайна сметка какво правиш в темата тогава, щом не си я прочел :neutral: ... или просто проявяваш спамърските си наклонности :?

BaiToq
09-11-2008, 18:19
НЕ знам - надявам се, нали за това са форумите, да обменяме информация, емоции и така нататък...и в крайна сметка какво правиш в темата тогава, щом не си я прочел :neutral: ... или просто проявяваш спамърските си наклонности :?
Надеждата умира последна :D
Иначе аз по принцип съм
най-полезният човек тук.
Много хубави съвети давам,
пиша полезни отговори.
Ама не искам :razz:

TrickBG
09-11-2008, 18:36
Браво на момчето, шо не идеш некъде да се усамотиш и да си го набиеш ааааа :-x

В интернет простраството сме, аз какво ли очаквах...разбиране - нееее

bebe_s_bazuka
09-11-2008, 18:37
Според мен е крайно време да спреш да и ходиш подир задника и да се занимаваш с нея.Ти сам виждаш, че не знае какво иска и само си играе с теб.Нима всичките тези думи и опити да си я върнеш си струват при положение, че на нея както виждам не е пука за теб ни най-малко.Освен това ти сам казваш, че имаш достатъчно други проблеми и много ти се е насабрало и тя като ти върти такива номера.Извинявай но то да човек с желязни нерви да е няма да изтърпи всичко това включително и детинското и поведение.Просто кажи майната му няма повече да се занимавам с нея и това е.Нумя да ти е лесно да я забравиш, но да позволиш по този начин да те разиграва е лудост все пак имаш достоинство. За това продължи на пред и не се обръщай към минало към, което пренадлежи това момиче.Просто помисли колко красиви и стойностни неща ще ти донесе бъдещето и сам ще се овериш в думите ми.Айде успех за напред и горе главата :-)

BaiToq
09-11-2008, 18:37
Щото го набивам на тебе :lol:
Айде,децата да лягат 8-)

TrickBG
09-11-2008, 18:39
Айде,децата да лягат 8-)Накарай ме ве смешен, след малко като ме баннат искам и тоя "дружелюбен" приятел да ме последва, поне на него ще му пука...

Според мен е крайно време да спреш да и ходиш подир задника и да се занимаваш с нея.Ти сам виждаш, че не знае какво иска и само си играе с теб.Нима всичките тези думи и опити да си я върнеш си струват при положение, че на нея както виждам не е пука за теб ни най-малко.Освен това ти сам казваш, че имаш достатъчно други проблеми и много ти се е насабрало и тя като ти върти такива номера.Извинявай но то да човек с желязни нерви да е няма да изтърпи всичко това включително и детинското и поведение.Просто кажи майната му няма повече да се занимавам с нея и това е.Нумя да ти е лесно да я забравиш, но да позволиш по този начин да те разиграва е лудост все пак имаш достоинство. За това продължи на пред и не се обръщай към минало към, което пренадлежи това момиче.Просто помисли колко красиви и стойностни неща ще ти донесе бъдещето и сам ще се овериш в думите ми.Айде успех за напред и горе главата :-)Нямаш представа колко слаба воля имам, чувствам се като мекотело :( !От месеци се опитвам да я оставя намира и все нещо ме дърпа ... а за достойство да не говорим, него почти вече го нямам...

Lysit0
09-11-2008, 18:42
Еми според мен,ако наистина те обичаше нямаше да ходи по- други момчета :) .Гледай да излизаш повече,да се забавляваш до колкото можеш. Почни на диско да ходиш,там ще си намериш още нови приятели,може би и нова приятелка,която наистина ще те обича. :)
Не трябва да се затаряш вътре в себе си и да не излизаш никъде,защото така страдаш още повече.Е,вярно ,че някой път е хубаво човек да остане на саме с себе си,и да поразмисли,но не и седи и да се самосъжалява :) ,защото така ктава още по - лошо.Като не те обича,неможеш да промениш този факт,просто се стреми да я забравиш.Надявам се поне мъничко да съм помогнала (: Пожелавам ти да си намериш приятелка,която наистина да те обича :)

BaiToq
09-11-2008, 18:42
Айде,децата да лягат 8-)Накарай ме ве смешен, след малко като ме баннат искам и тоя "дружелюбен" приятел да ме последва, поне на него ще му пука...

Според мен е крайно време да спреш да и ходиш подир задника и да се занимаваш с нея.Ти сам виждаш, че не знае какво иска и само си играе с теб.Нима всичките тези думи и опити да си я върнеш си струват при положение, че на нея както виждам не е пука за теб ни най-малко.Освен това ти сам казваш, че имаш достатъчно други проблеми и много ти се е насабрало и тя като ти върти такива номера.Извинявай но то да човек с желязни нерви да е няма да изтърпи всичко това включително и детинското и поведение.Просто кажи майната му няма повече да се занимавам с нея и това е.Нумя да ти е лесно да я забравиш, но да позволиш по този начин да те разиграва е лудост все пак имаш достоинство. За това продължи на пред и не се обръщай към минало към, което пренадлежи това момиче.Просто помисли колко красиви и стойностни неща ще ти донесе бъдещето и сам ще се овериш в думите ми.Айде успех за напред и горе главата :-)Нямаш представа колко слаба воля имам, чувствам се като мекотело :( !От месеци се опитвам да я оставя намира и все нещо ме дърпа ... а за достойство да не говорим, него почти вече го нямам...
Аз тва? :razz:
Че аз ти пиша по темата,бе,мушмул,
къде ме търсиш ти?
Ти ме нападаш тука...

TrickBG
09-11-2008, 18:45
къде ме търсиш ти?
Ти ме нападаш тука...Спамър нещастен ходи в някоя друга тема да си вдигаш броя на мненията, бахти к'ва скица си :?

BaiToq
09-11-2008, 18:47
къде ме търсиш ти?
Ти ме нападаш тука...Спамър нещастен ходи в някоя друга тема да си вдигаш броя на мненията, бахти к'ва скица си :?
Забавен сииии :lol:
ПО ТЕМАТА:СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБ!

TrickBG
09-11-2008, 18:48
Прочетох го :) проблема ти е, ако мога да го нарека така, че слушаш сърцето си, помисли малко с мозъка си, тя е направила избора си, остави я може би с друг ще е по - щастлива Добре, мисля ... а дали аз ще съм по-щастлив с друга...продължавам да мисля...ами ако не искам да изгубя това, което имах...друга като нея не съм срещал, а надеждата че ще срещна отслабва с времето !...Но наистина знам, че на сила хубост не става и продължавам, аз спирки нямам .. ;(

bebe_s_bazuka
09-11-2008, 18:56
Според мен е крайно време да спреш да и ходиш подир задника и да се занимаваш с нея.Ти сам виждаш, че не знае какво иска и само си играе с теб.Нима всичките тези думи и опити да си я върнеш си струват при положение, че на нея както виждам не е пука за теб ни най-малко.Освен това ти сам казваш, че имаш достатъчно други проблеми и много ти се е насабрало и тя като ти върти такива номера.Извинявай но то да човек с желязни нерви да е няма да изтърпи всичко това включително и детинското и поведение.Просто кажи майната му няма повече да се занимавам с нея и това е.Нумя да ти е лесно да я забравиш, но да позволиш по този начин да те разиграва е лудост все пак имаш достоинство. За това продължи на пред и не се обръщай към минало към, което пренадлежи това момиче.Просто помисли колко красиви и стойностни неща ще ти донесе бъдещето и сам ще се овериш в думите ми.Айде успех за напред и горе главата :-)Нямаш представа колко слаба воля имам, чувствам се като мекотело :( !От месеци се опитвам да я оставя намира и все нещо ме дърпа ... а за достойство да не говорим, него почти вече го нямам...[/quote]

Понякага казваме, че имаме слаба воля несъзнавайки колко силни можем да бъдем и на какво сме способни.Смятам, че и при теб е така.Опри се на приятелите си, но на тези, които са ти истински приятели те ще знаят как да ти помогнат да те подкрепят и да ти дадът адекватни съвети.В такъв момент се нуждаеш точно от това не казвам, че за я забравиш ще стане ей така и ще е лесно, но това е за твое добро.Тази "скумрийка" не е за теб личи си ще срешнеш момичето подходящо са теб и всичко това ще ти се стори само един лош сън.И не казвай, че нямаш дотойнство имаш разбира се просто момента е труден за теб и за това говориш така.Разбирам те какво ти е но трябва да се стегнеш това е моя съвет.Надявам се, че не ти е доскучало от писаниците ми :oops:

Lysit0
09-11-2008, 18:56
Прочетох го :) проблема ти е, ако мога да го нарека така, че слушаш сърцето си, помисли малко с мозъка си, тя е направила избора си, остави я може би с друг ще е по - щастлива Добре, мисля ... а дали аз ще съм по-щастлив с друга...продължавам да мисля...ами ако не искам да изгубя това, което имах...друга като нея не съм срещал, а надеждата че ще срещна отслабва с времето !...Но наистина знам, че на сила хубост не става и продължавам, аз спирки нямам .. ;(

Виж сега....щом не те обича ,значи няма какво повече да тормозиш момичето и да се занимаваш с нея. както каза ''The chosen one'', за да не страдаш помисли малко с разума ,а не със сърцето.Добре е да имаш чувства,но и някой път като трябва с разума да мислиш,еми просто го направи.Някой път,колкото и гадно да звучи,човек трябва да е малко поне егоист ,за да се съхрани и за да не страда,за да не го унижават итн....Аз ти препоръчвам да я оставиш,да забравиш за нея,защото явно неможе да се промени факта,че вече не те обича.Еми остави я да бъде щастлива,и ти направи същото със себе си :)

TrickBG
09-11-2008, 19:05
Понякага казваме, че имаме слаба воля несъзнавайки колко силни можем да бъдем и на какво сме способни.Смятам, че и при теб е така.Опри се на приятелите си, но на тези, които са ти истински приятели те ще знаят как да ти помогнат да те подкрепят и да ти дадът адекватни съвети.В такъв момент се нуждаеш точно от това не казвам, че за я забравиш ще стане ей така и ще е лесно, но това е за твое добро.Тази "скумрийка" не е за теб личи си ще срешнеш момичето подходящо са теб и всичко това ще ти се стори само един лош сън.И не казвай, че нямаш дотойнство имаш разбира се просто момента е труден за теб и за това говориш така.Разбирам те какво ти е но трябва да се стегнеш това е моя съвет.Надявам се, че не ти е доскучало от писаниците ми :oops:Ми сега като се замисля нямам истински приятели, нямам такива на които да разчитам докрай, поне в момента !Има хора, които държат на мен, но са далече ... може би и това е причината да пиша във форума - по-лесно ми е да споделя с непознати, отколкото с приятелите ми, те са по-скоро приятели за забавления, но стигне ли се до такива съкровени и искрени неща, не ги търся...ето наяве още един мой проблем ...

В момента трябваше да съм с приятелите си и да се наливам с алкохол в някое заведение..., но не отидох...

Тази "скумрийка" не е за тебТо май излезе, че аз не съм от нейната "порода", май аз съм си шаран :? :D

Stefityyy
09-11-2008, 19:06
ми... не знам какво да кажа, освен да я оставиш да прави каквото иска, ти сам каза че е к....
до някое време ще си мечтае за тебе ама няма да те има 8)
не се отчайвай за всеки влак си има пътници ;))

bebe_s_bazuka
09-11-2008, 19:16
Понякага казваме, че имаме слаба воля несъзнавайки колко силни можем да бъдем и на какво сме способни.Смятам, че и при теб е така.Опри се на приятелите си, но на тези, които са ти истински приятели те ще знаят как да ти помогнат да те подкрепят и да ти дадът адекватни съвети.В такъв момент се нуждаеш точно от това не казвам, че за я забравиш ще стане ей така и ще е лесно, но това е за твое добро.Тази "скумрийка" не е за теб личи си ще срешнеш момичето подходящо са теб и всичко това ще ти се стори само един лош сън.И не казвай, че нямаш дотойнство имаш разбира се просто момента е труден за теб и за това говориш така.Разбирам те какво ти е но трябва да се стегнеш това е моя съвет.Надявам се, че не ти е доскучало от писаниците ми :oops:Ми сега като се замисля нямам истински приятели, нямам такива на които да разчитам докрай, поне в момента !Има хора, които държат на мен, но са далече ... може би и това е причината да пиша във форума - по-лесно ми е да споделя с непознати, отколкото с приятелите ми, те са по-скоро приятели за забавления, но стигне ли се до такива съкровени и искрени неща, не ги търся...ето наяве още един мой проблем ...

В момента трябваше да съм с приятелите си и да се наливам с алкохол в някое заведение..., но не отидох...
Това вече си е кофти проблем, когато няма на кого да разчиташ в труден момент.Би ми се искало да ти помогна по някакъв начин, но няма как.А да сe напиваш няма смисъл с това няма да оправиш нещата.А и един въпрос в добри отношения ли си с ваще ако да те могат да ти дадат добър съвет все пак са хора с опит. :)

TrickBG
09-11-2008, 19:20
С нашите не разговарям за такива въпроси, освен че ми е неудобно, знам че няма да ми кажат нищо съществено, защото не са свикнали да говорим за неща от сферата на "разбитите сърца" !Наистина няма на кой да се опра в момента...знам какво ще ме излекува (ново момиче), но аз съм се пристрастил много сериозно към предишната "болест" ... леле

bebe_s_bazuka
09-11-2008, 19:25
С нашите не разговарям за такива въпроси, освен че ми е неудобно, знам че няма да ми кажат нищо съществено, защото не са свикнали да говорим за неща от сферата на "разбитите сърца" !Наистина няма на кой да се опра в момента...знам какво ще ме излекува (ново момиче), но аз съм се пристрастил много сериозно към предишната "болест" ... леле
Значи и варианта с родителите отпада лошо.По-добре вместо това да си пилееш времето по гонитбата по твоята "болест" не го оползотвориш пълноценно за намирането на ново момиче, което да те накара за забравиш изгората си.

TrickBG
09-11-2008, 19:38
Липсва ми желание (за търсене) ...чувствам, че няма да се чувствам добре, няма да ми е приятно, няма да съм щастлив !Май трябва да чакам времето да ме лекува :?

bebe_s_bazuka
09-11-2008, 19:45
Липсва ми желание (за търсене) ...чувствам, че няма да се чувствам добре, няма да ми е приятно, няма да съм щастлив !Май трябва да чакам времето да ме лекува :?
Помогни си сам за да ти помогне съдбата.Така като се предаваш няма да постигнеш нищо стегни се не позволявай на едно ммомиче да убие всякакво желание в теб.

zoben_pitbul
09-11-2008, 19:48
Разбирам те перфектно, попадал съм в тая крайна фаза на самоунищожение... не е в твоя полза, това си го знаеш-и не можеш да спреш. Изхода от ситуацията ти е един-първо спри да храниш надежди за нея,при това положение,тия думи,щом те отхвърля-no way да сте заедно. Пък и на много километри...Направо забрави. Разстоянието е разбивало такива връзки,а твоето положение е далеч дори от връзка :( И след време всичко ще отмине, вярно, мъката ти сигурно е голяма, но няма друг начин. Разчитай на забравата...

TrickBG
09-11-2008, 19:51
Наистина много се разлигавих, заприличах на момиче :oops: (без да го приемаме като обида), трябва да се съвзема, макар че знам - за няколко часа съм добре и сутринта като по часовник пак в 5 ще умувам живота си ... мъка, мъка...

Фантастика
09-11-2008, 22:30
сЛуШаЙ сЯ... пРеКаЛеНО чУвСтВиТеЛеН Си нАй ВеРоЯтНо щОтО сИ Се оБвЪрЗаЛ дОсТа... вИдЯлА тЕ е Че Си мЕкА мАрИя, и Си иГаЕ с тЕб... пРекАлЕНо И сЕ оБяСнЯвАш В ЧуВсТвА...

сЪвЕтА мИ Е дА бЪДеШ мЪЖ, нЕ бЪдИ ПуТКъ... оСвЕн АкУ нЕ сИ нЕкВо еМо... мНоУ гИ мРяЗя щОт сА мНогУ лИгЪвИ И тЪпИ...

тЕгЛи Й еДнА Да вЪрвИ нА мАйНаТа сИ и дЪ ПрАЙ кОт щЕ...