View Full Version : Хванах ли СПИН ?!
anonimen_89
09-11-2008, 18:08
pochnahme celuvki ot usta na usta posle si vkarvah prasta vuv vlagalishteto i , da i stava qko ... sled izvestno vreme si blaskah i chekii da mi sa nadarvi , posle otidahme v neinata staq dade mi prezervativ slojih go i sa ebahme
Та се интересувам мога ли да хвана вирус от секрети или нещо
че тя спинозна ли е ? :shock: :shock: :shock:
sweetsunshine
09-11-2008, 18:09
Друго може и да си хванал,но не и СПИН... :razz: :razz: :razz:
SpOrTs_GiRl
09-11-2008, 18:10
СПИН от какво мислиш, че се хваща .. ако е по полов път от секрети, от какво друго .. Но това, ако го правите без презерватив.. Другите вариянти са от бременна на дете и по кръвен път.
Сигурен ли си, че мацката е болна .. ?!
anonimen_89
09-11-2008, 18:13
Благодаря че отговаряте сериозно,ами майка и спи със различни мъже и ме е страх мене.Англичанка на 44 години е,а теста за спин казааха,че ще е готов след 3 месеца
SpOrTs_GiRl
09-11-2008, 18:14
Благодаря че отговаряте сериозно,ами майка и спи със различни мъже и ме е страх мене.Англичанка на 44 години е,а теста за спин казааха,че ще е готов след 3 месеца
Ти нали си спал с нея, не с майка й?! .. Майка й може да я зарази само ако се е разболяла преди да забременее с нея..
mysterious93
09-11-2008, 18:17
ае...ти как можеш да спиш с момиче за което се опасяваш че може да е болна от нещо?да знаеш такова нещо и с целия ти акъл да и бъркаш из ******* че и да имаш време да се надървиш и т.н...а тя болна ли е или само се опасяваш че може да има нещо?
sweetsunshine
09-11-2008, 18:20
Били сте с презерватив.Майка и спи СЕГА със много мъже...това означава,че когато е забременяла може да не е била болна(ако сега е)от спин.Изчакайте да излязат резултатите и чак тогава правете каквото ще правите... :)
anonimen_89
09-11-2008, 18:31
ам добре ще задам въпроса ми по друг начин..докато съм я лизал и целувал има ли начин да съм хвана..
или по точно
barkah i v vlagalishteto i posle si bieh i chekii
mysterious93
09-11-2008, 18:41
ам добре ще задам въпроса ми по друг начин..докато съм я лизал и целувал има ли начин да съм хвана..
или по точно
barkah i v vlagalishteto i posle si bieh i chekii
ами от лизането мисля че може..но пак не съм 100% сигурна..а и тя даже спорти гърл каза преди мен нещо за влагалищните сокове..ама все пак момичето болно ли е от СПИН?
pasii_sladuranata
09-11-2008, 18:41
Моите саболезнования,че ти е толкова куха главата
абе ти на колко си бе ? Ако си ебал нещо нечистоплутно мнн ясно , че ще хванеш нещо.... абе земи първо научи кво ч*каш после действай.......вярно , че гъз пол няма ама .....
anonimen_89
09-11-2008, 18:47
Ами 1н приятел от сл.бряг хванал няква и е обяснено какво е ставало...така че плс за сериозни отоговори(хора който разбират).
най-добре отиди на лекар и го попитай ако искаш мнението на специалист, мисля че в този форум няма чивек който да може да ти каже точно. :) леле успех, дано няма нищо
Sapphire_Illusion
09-11-2008, 18:51
Възможно е да си хванал нещо само ако сте имали и двамата рани в устата или по някакъв начин кръвта ви се е смесила. Световната организация по СПИН и установила, че от целувки не се забременява...
Ако си и бъркал във влагалището, и после нещо е отишло в устата ти... шанс има. Но по принцип е малък.
Чакай теста:V. И би трябвало да е по-бърз...
anonimen_89
09-11-2008, 18:54
Възможно е да си хванал нещо само ако сте имали и двамата рани в устата или по някакъв начин кръвта ви се е смесила. Световната организация по СПИН и установила, че от целувки не се забременява...
Ако си и бъркал във влагалището, и после нещо е отишло в устата ти... шанс има. Но по принцип е малък.
Чакай теста:V. И би трябвало да е по-бърз...
3 месеца са му казали да чака
ае ние от каде да знаем ходи си на доктор и си направи изследвания ...
Само да подчертая, че от майка на бебе вируси може и ДА НЕ СЕ предадат. Не е задължително, ако майката е болна - и детето да е болно (преди забременяването).
xxxSnowflakexxx
09-11-2008, 19:29
PF FF F FF f 8-)
Абе от това, което описваш е много малка да не кажа никаква вероятността да се хване СПИН. С ХИВ ВИНАГИ се заразява по кръвен път - и при полово предаване то пак става от миниатюрните наранявания по кожата на двамата, които се получават от триенето и така кръвта им се смесва. При майка-дете пак е същата работа. И затова ти казвам, че по-това, което описваш е много малка вероятността да е станало нещо.
А за теста са му казали да чака 3 месеца не за резултати, а за да си направи теста. Толкова е минималното време за инкубация на вируса и съответно за получаване на достоверни резултати. Иначе самите резултати, мисля че излизаха за 2-3 дни.
Love0nlyMyself
09-12-2008, 11:55
СПИН от какво мислиш, че се хваща .. ако е по полов път от секрети, от какво друго .. Но това, ако го правите без презерватив.. Другите вариянти са от бременна на дете и по кръвен път.
Сигурен ли си, че мацката е болна .. ?!
Моите саболезнования,че ти е толкова куха главата :lol:
x2 :grin:
За 89 набор си бая плитър брат :D :D
Ако момичето не е болно от СПИН вероятността да си се заразил е близка до 0, но виж за други болести неговорим (хепатит или там какво е). Ако е болна вероятността е по голяма, но пак минимална ;) Все пак чакай теста, ако искаш да си 100% сигурен.