View Full Version : Прическа за къса коса?
hrisi7uuu
09-11-2008, 18:45
pls kajeta nqkva pri4eska za kosa do bradi4kata s briton 4e ni6ty ne mi idva na um!ako moje dori ka4ete snimki ili obqsnete nqkfa pri4esak!mn e vajno!
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Их,режете ги тия коси уж,за да ви е по-лесна потдръжката и накрая се чудите какво да ги правите. :)
Връзвай си само бритона отгоре,прави я на преса...
Нищо по-оригинално не ми идва на ум,честно казано.
hrisi7uuu
09-11-2008, 18:53
tq taq pri4eska ne e za men az imam gore dolu dalga kosa!prosto obe6tah na 1 fr da i napravq pri4eska ma ne mi idva ni6ty specialno!
em niq ne moi da precenim kolko gore dolu e dalga i ne moim da ti dadem idei :)
ElisaDay
09-11-2008, 18:56
Ако имаш по къси пластове ги прави на бодлички, изправяй я, къдри я, вафлички,топирай, слагай пяна за коса, връзвай си я със шнолка цялата или само част от нея,дигай си бретона - ниско, високо, прави и повече обем в корените .. и още , и още :D
Ако имаш по къси пластове ги прави на бодлички, изправяй я, къдри я, вафлички,топирай, слагай пяна за коса, връзвай си я със шнолка цялата или само част от нея,дигай си бретона - ниско, високо, прави и повече обем в корените .. и още , и още :D
леле колко работи наговори не ми са мисли колко време си правите косите , аз лично като стана ходя рошав мн е приятно моита косичка е що годе далга и мн и се кефя :P като е рошава :D
ElisaDay
09-11-2008, 19:41
PUSS, ама то и аз си ходя рошава :D Ама виж има някои дет се издокарват от време на време :-D
By_YoUr_SiDe
09-11-2008, 22:47
Тупирай я и я среши, да има обем. Направи й краищата да стърчат и готово 8)
Извивай я навъка е така
http://www.geocities.com/rockhoundsprincess/TatuJulia.jpg
http://z.about.com/d/beauty/1/5/b/H/holiday10.JPG
Стига да е на етажи..на мойта и правя нещо такова и смея да кажа,че става прилично добре...сешоар,кръгла четка(малка),пяна и лак и си готова..
Може да напрвиш бодлички отзад,примерно.Дай я постригваш асиметрично,и тоя бритон и той..настрани,на ляво,на дясно...
Или остави два по дълги кичура отпред и другото го пострижи късоо...оф все ми се е струвало,че на къса коса има повече кво да и правиш :lol:
Аз съм с такава коса, като на Юлия, показана по-горе .
Правя си у всеки дин аз използвам само лак и четка обаче вече ще се откажа от прекомерното ползване на лак понеже упадва косата .
Или поне на мен така ми се струвал. Мойта е касичка чупливичка и не искам да я зягибя :D :D :D и попринцип си е гъстичка :) :) :-D