View Full Version : в кофти ситуация
kriskata1991
09-11-2008, 21:25
моя живот според приятелите ми винаги е бил подреден и нормален с леки трудности като има ме предвит че трудно общувам с момчетата :cry: но това лято , след като разбрах че момчето което харесвам отива да работи на морето за неограничено време , реших че няма да страдам а ще си йивея живота без момчета . е не стана така !първите 1-2 седмици ми беше кофти защото това момче ми беше много близко , а сега го нямаше :cry: . после пък се получиха няколко леки флиртове между мен и едно момче , с което според сестра му и приятелките ми нямах шанс . е аз реших да не се занимавам с него . нека него го наречем Ж. и в този момент се появи момчето идеал за мен : умен , приятна компания , знае как да се дуржи с мен , знаеше как да ме накара да се усмихвам когато сам тъжна ... изобщо супер :nailing: нека него го наречем А но една вечер когато аз бях сама в къщи поканих една фр да спи в нас да не сам сама . казах й да се обадим на приятелите на А , но те не вдигаха и тя се обади тайно от мен на приятелите на Ж , а после Ж се обади на нея и каза че иска да говори с мен .... той ме помоли да идем при тях а аз му казах че ако после ме изпрати ще ида . той веднага се съгласи ... той беше леко пиян , а аз разочарована от това че А не е дошъл ... и магията стана ... аз и Ж тругнахме . сестра му и бившата му (която е best friend на сестра му ) се съюзиха срещу мен с мисията да ми сасипят живота , но Ж ме защити . освен това загубих най-добрата си фр , защото тя се ми повтаряше че А ме харесва ... а аз нз какво да правя , защото вече много харесвах Ж ... сега вече сме един месец с Ж а аз продалжавам да се виждам с А без Ж да знае ... А знае че аз ходя с Ж и каза че Ж не е за мен , но се радвал за мен защото съм била винаги усмихната ... сега вече наистина незнам каво да правя защото и момчето , което беше цяло лято на морето си идва и той знаеше че аз го харесвам , а и е фр на А и сега се получава гадно защото незнам какво ще стане когато го видя ... искам помощ :cry: :cry: :cry: :cry: да избера умното момче което винаги е знаело как да ме разсмее (А) или момчето което непрекъснато ми повтаря че ме обича :cry: :cry: :cry: :cry: наистина се нуждая от бърза помощ :cry: :cry:
MaXy_GiRL
09-11-2008, 21:32
Почувствай го със сърцето....без да развиваш разни сложни теории..
Избери този, който ти е на сърцето :-)
Prophecy
09-11-2008, 22:10
Незнам .. прецени си сама :oops:
ResPekT333
09-11-2008, 22:18
+1
HristoVB
09-12-2008, 01:21
Здравей!
Наистина си попаднала в кофти ситуациа момиче!!!
Ето и моето мнение по въпроса:
Първо ще почна с притаелите, защото те са най-важното нещо: Щом тя се държи така значи не ти е никаква приятелка.Щом не може да те разбере.
Нека се върнем по темата.
Недей слуша сърцето а РАЗУМА СИ, после от сърцето БОЛИ (личен опит)!
Седни един ден и реши точно какво искаш.И си го кажи на 100%
Това е! ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ !
sasha_90
09-12-2008, 06:07
Единствено и само сама можеш да си помогнеш.
miss_asi
09-12-2008, 06:25
Съветвам те да не разчиташ на главата си. :) Трябва всичко да почувстваш със сърцето си. :oops:
се съюзиха срещу мен с мисията да ми сасипят живота :
:lol:
Според мен избери А! Щото от историята ми изглежда най симпатичен (+ че мойто име започва с А ) :oops:
anichkaaaa
09-12-2008, 08:09
Съветвам те да не разчиташ на главата си. :) Трябва всичко да почувстваш със сърцето си. :oops:
Съгласна с теб мацко :grin: :-)
Трябва сама да прецениш към кой имаш чувства и кой наистина харесваш :)
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 12:22
Crissy [*]
09-12-2008, 12:35
Мисли със сърцето си!
Реши какво искаш.Но послушай разума си ,а не сърцето,защото много ще страдаш.
Sladuranka :)
09-12-2008, 13:05
имаш си сърчице .. почувстваи при кого искаш да си
Кой те подлудява щом само го видиш..И действаи. 8) 8-) :P
Whyniser
09-12-2008, 13:39
Тоз път не съм съгласен с теб,Анке :D . Ако слуша сърцето си след няколко месеца ще има тема "Какво да правя,Приятела ми блалбл бл..." . Ако слуша разума си хем ще и хубаво хем може би няма да я нарани повече отколкото другия.
anichkaaaa
09-12-2008, 14:00
Тоз път не съм съгласен с теб,Анке :D . Ако слуша сърцето си след няколко месеца ще има тема "Какво да правя,Приятела ми блалбл бл..." . Ако слуша разума си хем ще и хубаво хем може би няма да я нарани повече отколкото другия.
А добре , начи да бъдеш с човек , който не обичаш, нямаш каквито и да било чувства към него така ли ? Ейй мнного обичаш да спориш с мене :D :-)