PDA

View Full Version : Предложение..

pavkata91
09-12-2008, 02:29
Значи писна ми от дебилите из форума които само се намират на лафче и не пишат конкретно по темата. Имам една идея..може ли админа да направи така че автора на темата да трие ненужните мнения от темата му? (В един форум на един приятел може към ipbfree.com е) Айде ако може направете така че супер много дразни. Когато някой има проблем се намира някой идиот и започва да пише некфи простотии от които грам ценност няма..а всъщност има..да дразнят околните.. :x

alex
09-12-2008, 05:45
Идеята е интересна но ще трябва да проверя дали е възможно да я реализираме и кога по-точно. Имай предвид че всеки форум има различни екстри в зависимост коя версия и кой софтуер използват. Но въпреки това мисля че има модификации по случая, трябва да проверя.

SINDEL
09-12-2008, 06:08
Нали се сещаш, 4е така ще се по4нат едни ли4ни разправии - авторът ще трие всяко мнение, което не му изнася или което е написано от някой потребител, с който си имат някаква вражда. И ще се полу4и едноо... :?

Lucho
09-12-2008, 07:01
Нали се сещаш, 4е така ще се по4нат едни ли4ни разправии - авторът ще трие всяко мнение, което не му изнася или което е написано от някой потребител, с който си имат някаква вражда. И ще се полу4и едноо... :?
Много правилно,а и в такъв случай защо ще са модератори ? Казваш "дебили", ама явно ти си "дебил" /ще ме извиняваш/ защото тая тема я има 5-6 теми преди твоята.Как пък нсе четете малко...и не само по-надолу,от много отдавна се коментира но не се приема,пък хайде четете малко пък тогава взимайте отноение ! :x

Spider4eto
09-12-2008, 08:11
Идеята наистина е добра, но както казаха по-горе има някои, на които не им изнасят дадени мнения(казани по темата) и ще ги трият...

pavkata91
09-12-2008, 09:07
Целта е да се спре нежелания флууд..а че някой си автор ще трие нежелани мнения си е негова работа..вас не ви интересува.. Щом не му е по кефа ще го изтрие. Праз голям..изтрили са ви мнението...ауу края на света :?

LINKNOT
09-12-2008, 10:34
ПОДРЕПЯМ ПИСНАЛО МИ Е ДА ЗАДАМ СЕРИОЗНА ТЕМА И СЛЕД 3ТАТА СТРАНИЦА ДА ИМА ГОЛЯМ СПАМ

Наистина е доста дразнещо.

Идеята има и плюсове,и минуси. Когато авторът може да трие излишните постове,работата на модераторите предполагам,че ще намалее,но може да се почнат едни саморазправи "Ама защо ми изтри мнението?! После и аз ще трия твоите!" и т.н.

Предлагам да се изпробва и ако всичко е наред, да се наложи.

pavkata91
09-12-2008, 12:47
Без да накърнявам достойнството на модовете..изглежда само локват теми с нарушена еди коя си точка по правилника.Ще е добре да се намесим и ние :) Смисъл хем да помогнем хем да чистичък форума като чиста къща на чистофайница :-D

SuNsEt
09-12-2008, 13:01
Ох,хора не разбирате ли,че щом всеки стане модератор в тоя форум,всичко ще стане анархия??!Само ще се правят проблеми,че едиси-кой е изтрил мнението на друг и т.н. Тогава и модовете едвам ще се оправят...Така е,има дебели,но просто не ми се вярва така да се реши проблема,камоли да се постигне консенсус.Много често вече забелязвам,че се обмисля тази идея...Но просто си вкарвате автогол. :?

SuNsEt
09-12-2008, 13:07
Целта е да се спре нежелания флууд..а че някой си автор ще трие нежелани мнения си е негова работа..вас не ви интересува.. Щом не му е по кефа ще го изтрие. Праз голям..изтрили са ви мнението...ауу края на света :? Така няма да се спре флууда,а само ще стане още по-голям! :-x И не е вярно,че е 'голям праз' ,защото някои хора найстина дават компетентни отговори,но и критикуват авторите.Тоести казват истина,която е факт.А автора на темата ще си изтрие мнението,защото не понася критики.Тук не всички са примерни потребители,особено ако се даде и тази 'сила' да си контролират темите...Тогава целия форум ще заприлича на раздел Кофата. :-x

SuNsEt
09-12-2008, 13:09
Без да накърнявам достойнството на модовете..изглежда само локват теми с нарушена еди коя си точка по правилника.Ще е добре да се намесим и ние :) Смисъл хем да помогнем хем да чистичък форума като чиста къща на чистофайница :-D Има си тема "Модераторска помощ" ако не си видял...Като ти се помага толкова много-прав ти път.Помагай там,от колкото да пускаш тема,която се повтаря.

krem4et0
09-12-2008, 14:51
Ще настанат своеволия......аз съм против. Иначе само ние си знаем по колко мнения трием от тема. Друг е въпросът, че несериозните мнения се пишат 10 пъти по-бързо от сериозните и съответно бързо темата пак се опорочава. Пишете в модераторска помощ или на ЛС за подобни нарушения. Аз лично помощ не съм отказвала, а и колегите също.