PDA

View Full Version : Вярвате ли?

anonimen_89
09-12-2008, 09:34
Вярвате ли че секса ще се развива напред?ПРИМЕРНО да ударим 1на дискусия как ще изглежда любовта след 20 год..дали ще е като сега като се разделиш с някой и ставаш емо и разни такива !

eveto_xx
09-12-2008, 09:37
Набор 89 си, а се изразяваш доста неразбираемо...

girl_in_black
09-12-2008, 09:39
Любовта и преди е предизвиквала драми, сега също.Преди, отчаяни от любовта, са се отдавали на някакви занимания, сега стават емота.След време ще видим каквоще е на мода.Единствено се надявам любовта да се промени в по-романтична насока-мъжете да си възвърнат джентълменството, да имат уважително отношение към жената, а не да говорят дори и за гаджето си-"мойта слива", "мойта путка"-ужас.А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с фон дьо тен и мрънкат колко били уморени. Секъст не знам дали ще се развива-да, може би в насока, мъжете да се научат да се съобразяват повече с партньорките си, а не да си мислят, че само на тях трябва да се достави удоволствие, че трябва да стане само това, което те кажат.

pavkata91
09-12-2008, 09:41
Има предвид дали ще се задържим за секс любовта

Бтв: Минаваш една забравяш я почваш друга сещаш се.. :?

По темата: Едва ли..все някога ще се намери човек който да прекрати тази идиотщина с неуважението към женския пол..все някой ще му писне и ще удари с юмрук в масата и ще каже че секс няма да се прави ей така...Секс ще се прави с любов и всеки трябва да бъде силен след раздяла :)

JJ-JokeJokey
09-12-2008, 10:50
Любовта и преди е предизвиквала драми, сега също.Преди, отчаяни от любовта, са се отдавали на някакви занимания, сега стават емота.След време ще видим каквоще е на мода.Единствено се надявам любовта да се промени в по-романтична насока-мъжете да си възвърнат джентълменството, да имат уважително отношение към жената, а не да говорят дори и за гаджето си-"мойта слива", "мойта путка"-ужас.А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с фон дьо тен и мрънкат колко били уморени. Секъст не знам дали ще се развива-да, може би в насока, мъжете да се научат да се съобразяват повече с партньорките си, а не да си мислят, че само на тях трябва да се достави удоволствие, че трябва да стане само това, което те кажат.

хахаха отначало си помислих, а ето ено хубаво мнение, но после става ясно, че си овца... Може би си права трябва да се променим. Но аз лично, който се мисля за кавалер не един път съм се чудил що като отворя примерно вратата на някоя или и направя път или нещо такова дребно, но все пак забележимо - тя стои и ме гледа като теле и още малко вместо мерси ще ме напсува(кой знае кво си мисли "къв е тоя са")... Тва ми се е случвало адски много пъти и съм напълно искрен и сериозен не си измислям разни простотии тука...Преди да искате нещо се научете да се отблагодарявате за него... И няма да е зле да не слагаш всичко под общ знаменател. Тва, че ти си попадала само на некфи фон дьо тенени чепове е лично твой проблем, който нас не ни интересува. Като се впечатляваш от такива мн ясно, че ще забелязваш само тях. И само не повдигай тая тъпа клиширана тема кой е по-силния пол щото вече живеем в свят, в който всичко е строго индивидуално... Ай сега чезвай и ходи да почетеш малко литература...

Lysander
09-12-2008, 11:21

хахаха отначало си помислих, а ето ено хубаво мнение, но после става ясно, че си овца... Може би си права трябва да се променим. Но аз лично, който се мисля за кавалер не един път съм се чудил що като отворя примерно вратата на някоя или и направя път или нещо такова дребно, но все пак забележимо - тя стои и ме гледа като теле и още малко вместо мерси ще ме напсува(кой знае кво си мисли "къв е тоя са")... Тва ми се е случвало адски много пъти и съм напълно искрен и сериозен не си измислям разни простотии тука...Преди да искате нещо се научете да се отблагодарявате за него... И няма да е зле да не слагаш всичко под общ знаменател. Тва, че ти си попадала само на некфи фон дьо тенени чепове е лично твой проблем, който нас не ни интересува. Като се впечатляваш от такива мн ясно, че ще забелязваш само тях. И само не повдигай тая тъпа клиширана тема кой е по-силния пол щото вече живеем в свят, в който всичко е строго индивидуално... Ай сега чезвай и ходи да почетеш малко литература...

Мой човек, значи се движиш сред телета. Аз също отварям вратата, правя път, подавам ръка от автобуса и винаги са ми благодарили.

FootballManager
09-12-2008, 11:57
girl_in_black написа:
Единствено се надявам любовта да се промени в по-романтична насока-мъжете да си възвърнат джентълменството, да имат уважително отношение към жената, а не да говорят дори и за гаджето си-"мойта слива", "мойта путка"-ужас.А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с и мрънкат колко били уморени.

1-во аз се изморявам истински(защото съм онкоболен) и не си слагам фон дьо тен
2-ро наистина сме малко "джентълмените" в днешно време!
8) :D

raichEbaichE
09-12-2008, 12:37
абе тва за джентълмените не е точно така(че са на изчезване)...аз лично не помня последния път,в който да съм вървяла в даскало,пред мен да върви момче и да не ми задържи вратата... :)

Escarina
09-12-2008, 13:04

Напълно съм съгласна... Само дето вече искрено се съмнявам, че това скоро ще се случи... Мъжете в днешно време нямат дори стимул за да се променят... Повечето жени се научиха да се радват на малки, прекалено малки неща от страна на мъжете и затова мъжете нямат нужда да се променят... Жените им пускат и така защо да са по-мили??? Грешката е и в двата пола... Ако един мъж срещне жена която изисква повече от мъжете и е дедостъпна за него заради неговото отношение към жените той няма да помисли да се промени за да я спечели... Не! Той си казва че не са всички *надути* като нея и че има толкова много който ще му пуснат! Ами скоро няма да се промени нищо като гледам... Много са ни малко джентълмените! :?

Не сте прави и двете. В днешно време повечето момичета явно си търсят идиоти. Познавам достатъчно момчета, които много добре знаят как да се отнасят към другия пол и го правят. А що се отнася до това, че се радваме на много малки неща... Сега са на мода глуповатите момиченца които понасят всичко в името на "гаджето". Ако си държиш на достойнството, без естествено да прекаляваш, човека до теб ще те уважава. Ако го гледаш като крава и си умираш от кеф каквото и да направи естествено, че ще те прави на луда :) Джентълмените са много просто не ги търсите ;)

girl_in_black
09-12-2008, 13:07

Аз ли съм овца??Защо реагира толкова остро-може би разпозна в някой ред себе си??? Я си мери приказките малко!И не се впечатлявам от мъже с фон дьо тен,а ама как да не ги забелязвам като всеки втори е такъв...И както теб не те интересува аз на какви съм попадала, така и мен не ме интересува на какви си попадал ти!АА знаеш ли какъв е осоновният проблем може би-че момчетата кавалерствате само на перхидролени, изкуствени барбита, от които няма как да получите благодаря.Пробвай с някое по-нормално момиче-може и да не те напсува.

PUSS
09-12-2008, 13:09
наи вече като се разделиш с някои ставаш ЕМО :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

girl_in_black
09-12-2008, 13:10
girl_in_black написа:
Единствено се надявам любовта да се промени в по-романтична насока-мъжете да си възвърнат джентълменството, да имат уважително отношение към жената, а не да говорят дори и за гаджето си-"мойта слива", "мойта путка"-ужас.А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с и мрънкат колко били уморени.

1-во аз се изморявам истински(защото съм онкоболен) и не си слагам фон дьо тен
2-ро наистина сме малко "джентълмените" в днешно време!
8) :D

Виж, не говоря за всички, разбира се, че има моменти, когато човек не се чувства добре или има много работа,аз се дразня от случаи-"айде да ми направиш еди какво си, защото вчера бях много зает и уморен"-"какво прави толкова"-"бях на купон/играх футбол"

eveto_xx
09-12-2008, 13:27
girl_in_black, аз лично смятам, че една жена трябва да се издържа сама,а не да разчита на мъжа си.Според мен е унизително да си зависима от мъжа си, и да му искаш пари за дрехи,кафенце, и тн...
Иначе любовта според мен няма да се промени,както и омразата... Думата любов за мен е нарицание на няколко чувства- привързаност, сексуално привличане, приятелство...И всичко това в едно.
И също така любовта или я има, или я няма.Това вече как е изразена, е друг въпрос.
И каква е тази глупост - Емо...
Ами нормално е ,след като се разделиш с човек, когото наистина си обичал, да се чувстваш зле, усобено ако би дал живота си за него.
Въпреки , че мен лично много ме дразнят 12-13 годишните пикли, които на 3тия ден ти пишат 'обичам те' , а дори и не знаят какво е това.
Аз от скоро започнах да осъзнавам, какво значи обичта...Някъде преди година осъзнах, че обичам само родителите и близките си, и бих дала всичко за тях, а не за някой си олигофрен,който ако не му пусна, ще ме зареже...И за това за момче/мъж не бях ревала...до скоро де.
Имам сериозен приятел от година вече, когото мога да твърдя че обичам наистина много.Както и той мен.Просто ,винаги когато му повиша тон,после ми иде да се гръмна...Защото той е направил наистина много за мен, също така за тази иначе кратка 1 година преживяхме много, и неща ,които може би ни бяха за първи път.През тази година не съм и помисляла за друг.Може би, защото от моя Рошо получавах всичко,което исках- някой,който да ме разбира , да ме търпи,да ме обича...Аз за него съм "принцеската му", той за мен си е "моя Рошо"... Чувстам се добра единствено и само,когато съм с него, въпреки че се виждаме по-рядко, тъй като градовете са ни на 30 км един от друг, а той понякога се прибира по-късно от работа, и няма как да дойде (сутрин става в 6) ... А сега,като се върна в София, пак ще се виждаме 1-2 пъти в седмицата...Но да си кажа честно, миналата учебна година като че живеех само за съботата и неделята-за дните,през коието ще съм с него,макар и за кратко...
Сега е време на разврата и алкохола, но любовта не се е променила, въпреки , че в днешно време почти никой няма да усети насладата от брака с любимия човек- защото можеби няма да изтрезнява, или защото сигурно ще го е минал/а целия град ...
Любовта много променя човек...Смекчава и най-големия злобар. И няма да изчезна ,или да се промени, защото ние ще си останем хора- ще продължим да имаме разум, и ще сме подвалсти на чувствата си винаги, няма къде да бягаме...

girl_in_black
09-12-2008, 13:32
Къде съм казала, че мъжете трябва да издържат жените??Изобщо аз съм далеч от тази идея.

eveto_xx
09-12-2008, 13:40
"А и също така дано мъжете отново станат по-силния пол, а не като сега жените тичат нагоре-надолу,имат хиляди задължения, а мъжете се плескат с фон дьо тен и мрънкат колко били уморени."
Наиситна , не си го казала, но просто така ми е прозвучало, съжалявам...
Иначе у нас мама е глава на семейството, ранотеше на 3 работи по едно време...Баща ми просто няма образование, и е с 13 години по-възрастен от нея , и тя цял живот го гледа, и се бори с неговите проблеми...Той наистина е слаб,като характер, но е мой баща и го обичам.И бих предпочела да имам свободата на майка ми, а не да съм длъжна на някого.По-добре да се скапвам от работа, но свободата не бих си я заменила.
Има толкова мъже, които впрягат жените си у тях , не им дават да мръднат...А тези жени не могат да избягат , защото няма къде да отидат, финаносово са зависими от мъжете си...
И това много ме дразни, че има такива тъпи путки, които срмят женския пол.И за това, като чуя и най-малкия намек, че жената трябва да е зависима от мъжа, се паля, и коментара ти малко ми прозвуча така, но явно не си имала това в предвид...

anonimen_89
09-12-2008, 16:08
Ей аз няма да пиша толкова дълги мнения,ама ще кажа,че след 20 год няма да има много хора,които ще изпитват любов!

vesssiii
09-12-2008, 18:28
Абе според мене т;ва за ставането на така наречения стил емо е пълна изгъзица с една дума ..Едно 14 годишно момиче го зарязва приятеля му от цели 2 седмици и то се отчайва от цитирам "шибания живот,от който не съм видяла нищо хубаво".Еми к;во да видиш като си на 14..И с т;ва да стават емота е..Много е тъпо..Губят се детски животи заради тая тъпотия.Вместо да водят нормален живот те ми стават емота,режат си вените и в най-лошият случай се самоубиват.Жалко е! :(

SK0RP10N
09-12-2008, 21:00
На компютъра ще има до usb слота още един слот за ебане

tarataika
09-12-2008, 21:07
поради наблденията ми върху увеличаващите се хомо-маси, съм склонна да изложа своето мнение, а именно, че след двайсе години секса ще бъде само хомо и поне няма да има повече дечца в могилино :razz:

eveto_xx
09-12-2008, 21:08
поради наблденията ми върху увеличаващите се хомо-маси, съм склонна да изложа своето мнение, а именно, че след двайсе години секса ще бъде само хомо и поне няма да има повече дечца в могилино :razz:
Евалата ! :D

GReddy_91
09-12-2008, 22:53
Не мога да гадая,то едва дали някой може.И аз преди години като малък си обещавах,че ще стана космонавт и ще ида до луната ама не стана. :-D

JJ-JokeJokey
09-13-2008, 09:05

Аз ли съм овца??Защо реагира толкова остро-може би разпозна в някой ред себе си??? Я си мери приказките малко!И не се впечатлявам от мъже с фон дьо тен,а ама как да не ги забелязвам като всеки втори е такъв...И както теб не те интересува аз на какви съм попадала, така и мен не ме интересува на какви си попадал ти!АА знаеш ли какъв е осоновният проблем може би-че момчетата кавалерствате само на перхидролени, изкуствени барбита, от които няма как да получите благодаря.Пробвай с някое по-нормално момиче-може и да не те напсува.

Добре виш са може би прекалих малко, но и аз се обидих леко от твоя пост. Извинявай за което... А относно барбитата... нямаш и на представа колко не ги понасям тоя тип "хора"...