View Full Version : Тест след 9 дни
на деветия ден след половия акт ще покаже ли верен резултат на теста за бременност?! направих го с приятеля ми за 1ви път , с презерватив durex той не свърши в мен. 9 дена по късно си направих тест sure check и резултата беше отрицателен,мога ли да сам спокойна? :(
т.7
krem4et0
Love0nlyMyself
09-12-2008, 11:53
омг .. според теб ?!?!?!?!?
nali ne e svyrshil v teb?!? nqma mqsto za pritesneniq ... puk i testa ti e otricatelen...
знам че е малко вероятно да съм бременна но ми е притеснено.. след това имах 7 дена кафявео течение а после имах мн слаб цикъл само за 2 дни.. дали може да е нещо от морето не знам.. но за 1ви път имам такав проблем с цикъла
blackfate
09-12-2008, 12:21
това кафяво течение след това е било от скъсването на девствената ципа.... Ще те помоля да попрочетеш важните темички, ще намериш отг. на доста въпроси, отколкото да питаш, дали си бременна след като НЕ е свършил в теб и сте ползвали презервативи ... на колко си ... 13, 14, ако си на повече ще се отчаям наистина много ... досега съм правила само 1 тест и то защото ми закъсняваше половин седмица...
и всъщност е напълно НЕВЪЗМОЖНО да си бременна
това кафяво течение след това е било от скъсването на девствената ципа.... Ще те помоля да попрочетеш важните темички, ще намериш отг. на доста въпроси, отколкото да питаш, дали си бременна след като НЕ е свършил в теб и сте ползвали презервативи ... на колко си ... 13, 14, ако си на повече ще се отчаям наистина много ... досега съм правила само 1 тест и то защото ми закъсняваше половин седмица...
+1
Той и да е свършил в теб, като сте били с кондом пак няма как да си бременна.
girl_in_black
09-12-2008, 13:00
Той е бил с презерватив, не е свършил в теб, правила си си тест, който е бил отрицателен и питаш дали може да си бременна?!
Stefityyy
09-12-2008, 13:15
абе как може да пускате такива безсмислени теми ? :-x
Така.Гледай сега.....приятеля ти не е свършил....били сте с презерватив....от какво се притесняваш?Първо...не се забременява лесно...второ..за да забременееш момчето трябва да еякулира(свърши) във влагалището и жената да бъде в овулация.Теста го направи на около 14тия ден след акта.
Вие сте бахти изродите момичето ви пита щото е притеснено а вие и се нахвърляте... :-x кажете и го като човек.. :x
Im_on_the_Outside
09-13-2008, 02:03
мога ли да сам спокойна? :(
Можеш.
sladkata_bebz
09-13-2008, 05:17
Той е бил с презерватив, не е свършил в теб, правила си си тест, който е бил отрицателен и питаш дали може да си бременна?!
SpOrTs_GiRl
09-13-2008, 11:44
malko_kalpazan4e
09-13-2008, 18:58
леле с презерватив, не е свършил в теб да не си някоя на 14???????????
as prezervativ, ne e sv1r6il ne ti zak1snqva.... problema k1v e ?
get_nasty_
09-13-2008, 19:30
+1
+2 тук в този форум имааа мноооого теми за сексуалната култура седни и прочети ,че да ти е мирна главата и да не изпадаш в паника :)
krem4et0
09-14-2008, 07:59
Не си бременна, но 9 дни е твърде малко. Поне 14 дни или 1-вия ден след закъснението.....
SK0RP10N
09-14-2008, 08:06
Тъпа патко, на колко 14-15 години си ?
Ае преди да се ебете, прочетете малко.
знам че е малко вероятно да съм бременна но ми е притеснено.. след това имах 7 дена кафявео течение а после имах мн слаб цикъл само за 2 дни.. дали може да е нещо от морето не знам.. но за 1ви път имам такав проблем с цикъла
tova e bilo imenno zaradi "1viq put",imam 4uvstvoto 4e momi4etata ve4e obi4at da se 6a6kat bez pri4ina samo i samo nqkoi da gi uspokoqva.Razbiram pone 1ne6to da ne be6e nared i da se panira6,ama...nito e svur6val v teb,nito ste bili bez prezervativ,nito testa e polojitelen a na vsi4koto otgore i ti e do6lo!!!Spored teb temata ne e li tupa i absolutno izli6na!