View Full Version : Съществува ли изобщо понятието"перфектният"???!
НЕ мога повече! :x Току-виж изскочи някой,който ми се стори за "по-свестен" и той се оказва поредният изплозвач и тъпанар :smt090 Та въпросът ми е.....Съществува ли изобщо понятието"перфектният"???! :(
sexa_na_kompleksa
09-12-2008, 12:03
Перфектни хора няма.
''Перфектният'' определено да, но просто ''перфектен'', трудно.
slun4ice_90
09-12-2008, 12:05
НЕ мога повече! :x Току-виж изскочи някой,който ми се стори за "по-свестен" и той се оказва поредният изплозвач и тъпанар :smt090 Та въпросът ми е.....Съществува ли изобщо понятието"перфектният"???! :( Няма естествено. :?
Перфектен няма,просто когато си обичана и обичаш не забелязваш недостатъците на човека до теб...
Перфектни хора няма.Всеки си има по нещо.Всеки има добри и лоши качества,както и слабости.
hahavteen
09-12-2008, 12:23
Това че някойе перфектен ЗА ТЕБ не значи че по принцип е безгрешен. В този ред на мисли според мен има "перфектен мъж". Такъв с който се обичаме, допълваме, склонна съм да му прощавам грешките и недостатъците му не ме дразня твърде много.
Crissy [*]
09-12-2008, 12:27
Това че някойе перфектен ЗА ТЕБ не значи че по принцип е безгрешен. В този ред на мисли според мен има "перфектен мъж". Такъв с който се обичаме, допълваме, склонна съм да му прощавам грешките и недостатъците му не ме дразня твърде много.
+1 ..
''Перфектният'' определено да, но просто ''перфектен'', трудно.
Перфектен няма,просто когато си обичана и обичаш не забелязваш недостатъците на човека до теб...
+1 ;-)
xXxScreamxXx
09-12-2008, 12:56
ако обичаш някои може да има 100 кусура и пак да е перфектен за теб така за всеки човек е различно , а човек без кусури няма
Ааааааа мн то4но го каза ;-)
Sladuranka :)
09-12-2008, 13:13
Перфектният е когато срещнеш точния човек за тебе.
Казваш си че е такъв за тебе.Иначе перфектни няма!! 8)
Перфектен-такава дума в бълграския език няма.Думата е ИДЕАЛЕН и въпросът е много,ама много тъп :) .Все едно да питам дали има алигатори в канализацията в Ню Йорк.
'Не се страхувай от съвършенство-никога няма да го достигнеш'. Няма нищо перфектно. :wink:
Не отговорът прави въпроса тъп 8)
leko_otkachena
09-12-2008, 14:46
ПЕРФЕКТНИ същества НЯМА :)
anichkaaaa
09-12-2008, 15:35
Че нали именно в мааалките недостатъци се крие чара на човек ;)
devil_feel_f
09-12-2008, 16:02
Ти перфектна ли си?Перфектен човек е такъв, който е безгрешен, няма нито един недостатък, няма никакви лоши качества.Но такъв човек не съществува!
разбира се,че няма перфектни/идеални хора..ще се намери някой сносен момък и за теб..всеки си има косури било то външни,душевни или и от двете ..
+1 :)
За глупаците-да,съществува.
За нормално мислещите хора-не,
нищо съвършено няма на този свят.
Освен природата може би.
Но човекът определено не може
да бъде перфектен.
0riginalSin
09-12-2008, 18:22
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него...
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него...
Точно това щях да кажа... \:D/
DulceGatito
09-12-2008, 19:53
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него :-P :-P :-P
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-12-2008, 19:58
estestveno 4e da! Kogato obi4ash ...obi4aniqt e perfekten za teb...!
Mirelchetoo14
09-12-2008, 20:04
Не, а и не би трябвало някога да просъществува. Щастиетоот любовта се преоткрива с това да заобичаме недостатъците на другия и да попритъпим своите... Пък и не би ли се чувствала малоценна до някой перфектен? ;)
''Перфектният'' е този който обичаш... ако не си го разбрала ... дано да го разбереш :)
как ще има перфектни, като перфектният за един не е такъв за други?
Съществува ли изобщо понятието"перфектният"???! :(
<== Жив пример, че съществува :d :D
Alabalaportokala
09-13-2008, 00:14
Za6to ti e "perfektniqt" sled kato 6te zagubi6 interes kym nego za sedmica...Dobre 4e sme dale4e ot perfektnostta...