View Full Version : отваряне
сас праст или с кур се отваря момиче
girl_in_black
09-12-2008, 12:58
С отварачка.
никои не се ебава даже може и с ЛОСТ да я отвориш !
love'sux..
09-12-2008, 13:04
Emm predpolagam 4e s kur no....... :D
girl_in_black
09-12-2008, 13:13
не се ебавайте :(
Как да не се ебаваме,като казваш"с какво се отваря"-това консерва ли е, що е...
Stefityyy
09-12-2008, 13:23
с нож и чук :lol:
eveto_xx
09-12-2008, 13:29
Не мога да го разбера, толкова теми има за отварянето, ама за затварянето никой не му мисли .... :-o Много се дразня,когато се използва тази дума ... Като че ли е някакъв ритуал, отваряне...Тц тц, чак се изнервих...
Нз сиг вече са измислили машина... пфф що за тема!
Bellisima
09-12-2008, 13:44
Агггррррххххппппффф!
:x
Тия думи "отваряне" и "отпушване" винаги са ми звучали много гнусно. Това е човешко същество, не канал! :x
Иначе, определено с ... щом така му викаш... кур.
Доволен ли си? :x
S krastavica po staa 8-) :lol:
:D
Jumbie483
09-12-2008, 14:16
Щом не знаеш с какво да я ''отвориш'' помоли някой друг да свърши тая работа :lol: :D
С 'полов орган',най- добре ;)
pasii_sladuranata
09-12-2008, 14:22
Темата е изключително тъпа ебавка.*.*.*
Ай кажете ми според вас кое момче незнае как се "отваря" едно момиче ?!
момченцата от 1-ви клас вече налягат момичетата а пък той тръгнал да пише безмислени теми !!
тц-тц забавни сте.... (:
първо с пръстти после с хуя.. иначе много ще я боли ако веднага с хуя 8)
С опит...и нежност
Това ми хареса :-)
+ 2987648725 / това не е телефонен номер :lol: /
С кожен ключ се отваря ако нямаш ме викни :)
la4ezara
09-12-2008, 15:17
Агггррррххххппппффф!
:x
Тия думи "отваряне" и "отпушване" винаги са ми звучали много гнусно. Това е човешко същество, не канал! :x
Иначе, определено с ... щом така му викаш... кур.
Доволен ли си? :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Канал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rebirthing
09-12-2008, 15:21
С "кур" за поредпочитане 8-)
ми бате зимаш 1 бормашина (по-силна) 1 бургия по-голяма и тва е :D
`SunFlower`
09-12-2008, 17:41
апф....пръстите са само ако е по-стегнатко момичето-да се поразшири и отпусне.... иначе се дефлорира или както ти казваш 'отваря' с пенис
ei kostur marsh v chas po biologiq 8-). v 6-7 klas ne vi li u4at na elementarna choveshka anatomiq
vesssiii
09-12-2008, 18:08
Вземи се научи как се пише пък тогава ела пак да пишеш :razz: :razz: Мога ли да попитам какво е това "прАст" или кой е този съюз "сАс" ? И ето как трябва да е съставено тъпото ти изречение. >С пръст,или с кур се отваря момиче? :razz: То т'ва не беше нужно,ама ми стана смешно за секс мисли,пък не може още да пише..Зле си,мой човек :razz: :razz: Относно въпроса ти : Те правилно си казаха хората,отиди вземи една отварачка и готова е работата :razz: :razz: :razz:
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 19:53
С отварачка.
:razz: :razz: :razz:
SK0RP10N
09-12-2008, 20:52
Народът си го е казал: Курец си трябва за таз работа, курец !
sexy_baby_originale
09-12-2008, 21:07
Пъхаш една бормашина и е готова... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
tarataika
09-12-2008, 21:14
те с какво ли не пробваха вече ...дезодоранти, краставици, ръцете на Кен и Барби Я СЕ СТЕГНЕТЕ :-x :-x :-x
Хаха май ти липсват образователните клипове :D Ако искаш я умориш давай направо с думата "КУР",а иначе ако имаш поне малко чувства към нея давай леко с пръст ако нямаш под ръка нещо за смазване използвай другия уред "ЕЗИКА" естествено ако ти даде и чак, когато си сигурен, че би успял да влезнеш освен ако не си някой китаец, тогава действай смело, но внимателно. И помни 1-вите 2-3 пъти ще я боли не бързай да напъваш като "ВОЛ"
lauta_girl
09-12-2008, 22:09
пробваи с бананче :D
сас праст !
AwwwSugar
09-12-2008, 22:40
Щом не знаеш с какво да я ''отвориш'' помоли някой друг да свърши тая работа :lol: :D
+
GReddy_91
09-12-2008, 22:46
:lol: :lol: :lol: Ти случайно да не си на 11-12 години :-D Вземи отварачка от баба ти за буркани и й кажи,че отивам да отвориш едно момиче :wink:
SpOrTs_GiRl
09-12-2008, 23:15
Не мога да го разбера, толкова теми има за отварянето, ама за затварянето никой не му мисли .... :-o Много се дразня,когато се използва тази дума ... Като че ли е някакъв ритуал, отваряне...Тц тц, чак се изнервих...
И на мен това така и не ми стана ясно .. Първия път го свързват само и единствено с продловутото отваряне .. Даже понякога мъжките вместо 'правих секс с нея' (ако става въпрс за девствено момиче) направо казват 'отворих я' .. Ми затвори я като си я отворил .. да не става течение поне ..
therichbitch
02-09-2009, 13:50
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
.. чук, чук ... отворено е... =D> :lol: Абе ти щом незнаеш с какво се "отваря" тогава къде си тръгнал... ](*,) Иначе с мъжки полов орган разбира се... :? :?
ef4etyYy
02-09-2009, 15:04
С дезодорант.
имаше една тема дет една мацка се беше самозадоволявала с дезодорант и капачката беше останала в нея..така че ВНИМАТЕЛНО С ДЕЗОДОРАНТИТЕ
по темата с кур мн ясно
С дезодорант.
имаше една тема дет една мацка се беше самозадоволявала с дезодорант и капачката беше останала в нея..така че ВНИМАТЕЛНО С ДЕЗОДОРАНТИТЕ
по темата с "мъжки полов орган" мн ясно
Как не е загубила целия дезодорант.. май си я спомням тая тема..
Как с какво се отваря много ясно, че с бутона "OpeN" Или с вълшебните думички "Сезам отвори се" или просто избутваш камъка от пещерата...
с винкел,с патладжан,с отверка,с гедоре ама да е "Rico" щото иначе не става,с точилка,в краен случай може и с пръст но НИКОГА запомни НИКОГА с "мъжки полов орган" .... :razz: :D :grin: :lol: 8-)
Установих че : "Простотията оди по ората" дагем....
EeeBobii
02-09-2009, 17:28
С ключове.
b0nb0nchi
02-09-2009, 17:36
С опит...и нежност
Това ми хареса :-)
+ 2987648725 / това не е телефонен номер :lol: /
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С тирбушон и ако се заинати със сонда :grin: :D :grin: :razz:
kantonecApetur4
02-09-2009, 18:58
какво ще кажеш за бухалка ем голяма ем здрава :razz: :razz: :razz:
мн ясно че е пенис бе глупак.май си проспал урока за човешката анатомия :D
angelcheeee_93
02-09-2009, 19:26
с квото искаш
Щтом дори не знаеш как става постой си още 1-2 години да бъдеш готов за отваряне :D
пф...с тирбушон...ест. че с мъжки полов орган :-x
по принцип са ми казвали че пиле риба и жена се докосва със ръка ама в тоя случай предполгам че и 2те ще свършат същия ефект :grin:
hahavteen
02-09-2009, 22:28
Темата е стара и изчерпана.