View Full Version : Да го направя ли?
bebe6o4eto
09-12-2008, 12:59
Zapoznah se s edno mn gotino mom4e,no to e po-golqmo ot men.v na4aloto samo s eceluvahme,no naskoro toi mi predloji da pravim sex.samo 4e az ne sam go pravila dosega. a i sam s nego ot skoro i vapreki 4e e mn sladak se pritesnqvam 4e moje da e smen samo zaradi tova :( kakvo da pravq
Нарушена т.1 и т.7
moderated by oth_fenka
Щом не си готова, не го прави. Може само да те използва...
Послушай разумът си....Но,ако не си готова,не го прави.
Щом не си готова, не го прави. Може само да те използва...
Напълно съм съгласна
Направи го,какво ти пука защо,не искаш ли удоволствие?
sexa_na_kompleksa
09-12-2008, 13:29
Най-вероятно само те използва. Ако не се чувстваш готова, недей да го праивш. Не си мисли, че ако му пуснеш, връзката ви (ако изобщо имате таква...) ще стане по-добра.
imash 2 izbora da praish sex s nego i sled 5 dena da te zareje ili da ne praish sex s nego i da te zareje vednaga!?izbora e tfoi! :D
Ti na kolko si ?------Toi na kolko e?
:( :( :(
Абе какво значение има на колко са,това ще промени ли нещо?Едвали са под 10 :D
Абе какво значение има на колко са,това ще промени ли нещо?Едвали са под 10 :Dвъзрастта е от зна4ение 6тото в скоро време запо4нах да виждам някфи "гъзари" на по 22г да ходят с 13-14г моми4енца...какво ли искат от тях? :?
А 13-14 годишните да не би да искат сериозна връзка с тях 8-)
А 13-14 годишните да не би да искат сериозна връзка с тях 8-)
Не просто се правят на газарчета ... "Ее виж тоя е на 22 пък ме харесва ... аз сега съм готина" или поне си мислят,че след като ходят с голям са голяма работа :?
Ама вие ходите ли или само се срещате от време на време(неангажираща връзка)?
MostHated
09-12-2008, 14:46
пусни му... к'фо толкова!? Ако чакаш идеалния може и да си умреш така...
баси ..ние ли ше тряа ти кажем дали да му пуснеш или не :? тфа си е твое решение ако искаш му пускай ако искаш не му...пфф
Vichko0o
09-12-2008, 15:04
Хвани 1 череп и го погледни в "очите" и му задай въпроса " Да му пусна или да не му пусна, туй е въпроса!" Много ясно че зависи от тебе бе мацка .... Като не си готова не си давай цветенцето, а пък ако стоиш по цял ден влажна докато си мислиш или си с него то тогава по добре му пусни че ще си протъркаш ръцете от ...... Аиде успех ;)
Sladuranka :)
09-12-2008, 15:51
хм..и аз съм в подобна ситуация.в смисал дали да дам или не.обаче аз си мисля че все още си имам време.сама си прецени.ние тука не можем да ти кажем какво да правиш и дали е редно.ти го познаваш и можеш да го прецениш.а ако нямаш нищо против да му го дадеш и си готова що да не го направиш.всичко опира до твоя разум.предполагам си достатъчно умна да си решиш сама. :-)
vesssiii
09-12-2008, 15:57
Моето мнение е да не му пускаш.Според мен е с теб само заради секса.И без т'ва никой не те гони имаш цяяял живот..Но щом не се чувстваш готова,значи не е дошло времето :)
Zapoznah se s edno mn gotino mom4e,no to e po-golqmo ot men.v na4aloto samo s eceluvahme,no naskoro toi mi predloji da pravim sex.samo 4e az ne sam go pravila dosega. a i sam s nego ot skoro i vapreki 4e e mn sladak se pritesnqvam 4e moje da e smen samo zaradi tova :( kakvo da pravq
Нарушена т.1 и т.7
moderated by oth_fenka
Дами и господа,Къцииииииииииии :-P
Риск печели,риск губи.