View Full Version : Спермата сладка ли е?
purple4o
09-12-2008, 15:55
hm ami nai dobrata mi fr ve4e v4era pravi sex za purvi put i ne mi se oplakva6e tolkova zaradi bolkata ami naprekusnato mi povtarq6e 4e spermata bila super sladka...vqrno li e :smt110
т.7
krem4et0
Има вкус на шоколад Милка с лешници :-s
VerryBerry
09-12-2008, 16:04
Тя може и да е горчива..и да е солена..зависи :) приятелката ти е имала късмет 8-)
anonimen_89
09-12-2008, 16:04
да като се изпермя си правя шейк с ягоди
Тя оплаквала ли се е или се е хвалела? :) А иначе - може да е всякаква - сладка, солена, горчива
да като се изпермя си правя шейк с ягоди и шоколад :grin: :-D :D
electroclashh
09-12-2008, 16:15
...зависи кво си ял.
electroclashh
09-12-2008, 16:25
hm ami nai dobrata mi fr ve4e v4era pravi sex za purvi put
аре чети ма.
mArMaLaDkA
09-12-2008, 16:37
Има вкус на шоколад Милка с лешници :-s
...и стафиди! 8-) Както викаше една приятелка...Райзън енд Хазълнътс ! 8-)
scoobydors
09-12-2008, 16:49
добре , че оня не се е намаал с люто
:razz: :razz: :razz:
Rebirthing
09-12-2008, 17:10
Зависи от храната,от това дали пуши и пие, дали взима медикаменти...
Sapphire_Illusion
09-12-2008, 17:38
Като от храната зависи най-малко, така че не очаквайте, че ако ни тъпчете с шоколад, ще почнем да хвърляме шейкове...
спермата може да е сякви вкусове, зависи оттова какво яде момчето,пие, взима ли наркотици,пуши ли.. а у... 8)
fall_out_girl
09-12-2008, 17:48
Хах до сега не бях чувала да е сладка...
Сладка сперма няма, повярвай ми :) Ако не е правил дълго време секс е по-горчива и кофти. Обикновено е горчиво-кисела, но НЯМА храна, пиене или каквото и да било, което да я направи СЛАДКА. Нека пак да си припомни приятелката ти :)
Rebirthing
09-12-2008, 18:27
Сладка сперма няма, повярвай ми :) Ако не е правил дълго време секс е по-горчива и кофти. Обикновено е горчиво-кисела, но НЯМА храна, пиене или каквото и да било, което да я направи СЛАДКА. Нека пак да си припомни приятелката ти :)
Ами има една изпитан опит със сок от ананас, така става сладка, е не знам колко сладка, не съм пробвала :lol: но казват, че вършело работа
Всеки път е различно. Смисъл не е точно сладка, не е и СОЛЕНА. :D
danielchety
09-12-2008, 19:59
да като се изпермя си правя шейк с ягоди
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
eveto_xx
09-12-2008, 20:00
:razz: :razz: :razz:
Ами има една изпитан опит със сок от ананас, така става сладка, е не знам колко сладка, не съм пробвала :lol: но казват, че вършело работа
Хайде, бе? И кой го казва това? Май още не съм чул някой да го е пробвал наистина? Или ако искаш да пия сок от ананас една седмица и да дойдеш да дегустираш после? Хайде стига с тия митове и легенди. Лекарства, наркотици, алкохол в големи количества, цигари - тия неща влияят, но храната влияе толкова малко, че някой трябва да се тъпче с месеци с някаква конкретна силно миришеща храна, за да даде отражение във вкуса на спермата
Аз пък като свърша, си заливам баклавата с нея, и става чудна... :razz: :razz: :razz:
SK0RP10N
09-12-2008, 20:44
По колко шоколад ядеш, моето момче о.О
love'sux..
09-12-2008, 22:03
Аз пък като свърша, си заливам баклавата с нея, и става чудна... :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: haahahah ela i moqta da poleesh ... :razz:
като толко те интересува опитай и ще видиш . може и да изкараш късмет с вкус на шкембе чорба :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
като толко те интересува опитай и ще видиш . може и да изкараш късмет с вкус на шкембе чорба :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
нека към чорбата да добавим и чесън :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
може да кубети с вкус на пица :razz: :razz: :razz: :grin: :grin: :grin: :grin: