View Full Version : Помощ!!!!
Преди 6 месеца ходих с едно момче, но той се пада малко женкар и незнайно как отношенията ни започнаха да се влушават и се разделихме, после не исках да чувам за него нито той за мене, но един ден реши да ми пише и от там започна всичко от начало и той твърди, че се е променил,но аз не му вярвам никак и ме е страх да не направа същата грешка като преди, но го обичам безкрайно много HELP ME!!! :smt007 :smt055 :smt087 :smt089
Sladuranka :)
09-12-2008, 18:50
Обичаш го..добре..няма накъде повече да го обичаш..пробвай отново дали ще се получи нещо .Кой знае-може да се е променил наистина...може да не е изцяло обаче ако го видиш че дава предишните признаци на женкарство го оставяй веднага.Не ти трябва да си с такъв..
Обаче нали всеки заслужава втори шанс..опознай първо "новото му Аз"..
И умната :-) :)
Моли се на Тангра.
Или на Амон-Ра.
Или на Бай Тоя 8-)
Моли се на Тангра.
Или на Амон-Ра.
Или на Бай Тоя 8-)
тфа шега ли беше бе играч ?!?!
Моли се на Тангра.
Или на Амон-Ра.
Или на Бай Тоя 8-)
ЪхЪхъххъхъ,бие,играач.
Туй биеши шига уа,
рииш ли?!?!?!+++"""==
ell_ownz
09-12-2008, 19:00
ima oshte 10000000000000 takiva SASHTITE temi. klu4.
Whyniser
09-12-2008, 19:17
Моли се на w0sh той ще ти помогне.Само трябва да напише Абракадабра и ще се влюбите отново без да е имало кавги.
Обичаш го..добре..няма накъде повече да го обичаш..пробвай отново дали ще се получи нещо .Кой знае-може да се е променил наистина...може да не е изцяло обаче ако го видиш че дава предишните признаци на женкарство го оставяй веднага.Не ти трябва да си с такъв..
+1 Всеки заслужава 2-ри шанс :):):)
Моли се на Тангра.
Или на Амон-Ра.
Или на Бай Тоя 8-)
ЪхЪхъххъхъ,бие,играач.
Туй биеши шига уа,
рииш ли?!?!?!+++"""==стопляш ли, сеш са :lol: :lol:
Моли се на Тангра.
Или на Амон-Ра.
Или на Бай Тоя 8-)
ЪхЪхъххъхъ,бие,играач.
Туй биеши шига уа,
рииш ли?!?!?!+++"""==стопляш ли, сеш са :lol: :lol:
Страшно забавни ботове има тука :lol:
играч дай на направим една игра на джамини :lol:
Ейй,тва "играч" е бахти лафа :grin:
Почваме да го ползваме,а :D
Оня спамер бог да го благослови...отзад 8-) :booooomb:
ся ше драсна и нещо по темата "той си пада женкар и незнайно как отношенията ни започнаха да се влошават" отговора се съдържа в въпроса, май реторичен въпрос се казваше :-o
xxxSnowflakexxx
09-12-2008, 19:38
anichkaaaa
09-12-2008, 19:38
ся ше драсна и нещо по темата "той си пада женкар и незнайно как отношенията ни започнаха да се влошават" отговора се съдържа в въпроса, май реторичен въпрос се казваше :-o
мдааа така е :-D :D
slun4ice_90
09-13-2008, 11:27
Преди 6 месеца ходих с едно момче, но той се пада малко женкар и незнайно как отношенията ни започнаха да се влушават и се разделихме, после не исках да чувам за него нито той за мене, но един ден реши да ми пише и от там започна всичко от начало и той твърди, че се е променил,но аз не му вярвам никак и ме е страх да не направа същата грешка като преди, но го обичам безкрайно много HELP ME!!! :smt007 :smt055 :smt087 :smt089 Отговорът ми е кратък и ясен НЕ!! 8)
Liglichkb
09-13-2008, 11:31
Пробвай да не съжаляваш после,че не си...пък каквото ще да става.Късмет :-)
Всеки заслужава втори шанс ... пробвай,може наистина да се е променил ... :wink:
malko_kalpazan4e
09-13-2008, 14:06
женкарите си остават женкари :? еби го в гъза и си намери свястно момче :)
+1 Всеки заслужава 2-ри шанс :):):)
+1 Пък и е по-добре дарискуваш и да загубиш, от колкото да не си мръднеш пръста и да спечели някоя друга. И все пак бъди внимателна
SweetDead
09-13-2008, 17:41
Айде зимайте се. :D
Ми...след като го обичаш,можеш и да простиш,пробваи се пак с него и после кажи резултата ..Аиде успех миличка :)
mArMaLaDkA
09-13-2008, 18:11
Кво ше се пробваш?Веднъж не се е получило,значи и на 20-я път няма да се получи!Свършен факт!Ако не си мазохистка,те съветвам да си намериш някой свестен.
CuRly_Doll
09-13-2008, 18:26
Възможно да се е променил,няма нищо лошо да опитате отново след като го обичаш!Но щом го в женкар не ми вдъхва мн доверие ....