View Full Version : Оф , моля ви се, бързо помагайте с косата :D
sladur4etyYy
09-12-2008, 22:08
такааам :D зна4и трябва ми спешна идея за някаква при4еска , по възможност да не е много сложна :D косата ми е 4уплива, подстригана на етажи, отзад ми е малко над средата на гърба а отпред ми е до раменете, имам и бретон, който малко е пораснал и сега ми е настарни, дъдлъг някъде до средата на лицето. мисля да я изправя ама след тва какво мога да направя бе мамка му, пробвах да си хвана горния пласт с фиби4а назад ама май е прекалено къс, за да стане.... приемам всякакви предложения, освен това да ида на фризьор, нямам време 8-)
TheNewReligion
09-12-2008, 22:14
Изправяш си косата и си готова.
sladur4etyYy
09-12-2008, 22:17
е да де ама аз по принцип винаги тва правя така 4е хората са свикнали да ме виждат с права коса, сега ми се иска нещо маалко по- така... разли4но 8-)
TheNewReligion
09-12-2008, 22:26
е да де ама аз по принцип винаги тва правя така 4е хората са свикнали да ме виждат с права коса, сега ми се иска нещо маалко по- така... разли4но 8-)
Ами, накъдри с маша само дължината на косата (ако ме разбираш, без корените), така че да стане на букли. :)
sladur4etyYy
09-12-2008, 22:29
може ама да видим дали ще ми остане време 4е имам мн други неща да свър6а :D до утре тряа да ре6а кво ше правя, така 4е имам цяла нощ да помисля 8-)
да си праиш прическа за даскало абе момиче не се излагай !
pinky_shine
09-13-2008, 08:09
i . data . bg /08 /09 /13 /1151309_ orig . jpg -Това сега е актуално, ама трябва някой друг да ти го направи, а казваш и че нямаш време, а бе сложно е :(
sladur4etyYy
09-13-2008, 08:16
да си праиш прическа за даскало абе момиче не се излагай !
кво даскало беее :D аз за един купон, за даскало не съм се и сещала :D
nejnaDROGA
09-13-2008, 08:24
А защо просто не отидеш на фризьор?!?!?! :-o
За 20-тина лева и косата ще ти оправи (ако има нужда) и прическа ще ти направи ...
е са земи една ножица и секви уреди за коса които намериш и започваш: зимаш кичур коса и квото земеш с него действаш и така с цялата коса, после я разрошваш малко и готово.Гарантирам ти никой няма да е с такава тя е мн оригинална и новаторска 8)
Прическа - дълга коса с Барби букли
Колко е хубаво да имаш дълга коса, можеш да експериментираш и да правиш с нея каквото си поискаш и всеки ден да си с различна прическа.
Днес ще ви дам идея как да постигнете с косата кукленски букли.
Това можете да постигнете с помощта на една или две опаковки т.нар. "кабелни" ролки, които се сгъват в каквато форма си поискате. Те са с различна дебелина, но според мен е най-добре да си вземете средния размер.
Етап първи: Измийте и изсушете косата с обем в корените, а по дължината нека да е права.
Етап втори: Вържете си опашка високо на темето т.нар. "кукуригу".
Етап трети: Вземете ролките и започнете кичур по кичур с дебелина около сантиметър навийте ролката като започнете от краищата към основата и внимавате да не пречупите края.
Етап четири: Така навитата опашка остава да престоите с ролките около два часа, за по-дълготраен ефект можете да нанесете пяна за коса на всеки кичур преди да го навиете.
Етап пет: Махнете ролките, развържете косата и само с помощта на пръстите разрешете косата по цялата дължина. Напръскайте с лак постигнатата прическа и излезте да я разходите навън.
krisiiiiito
09-13-2008, 08:37
изправви я с пресата и после хвани един пласт от косата и с ластик я хвани отзад по средата на главата след това вземи фибичка и намери начин да се хванеш отгоре - малее и аз как го обесних :razz: .. ама това е много обикновено ... а ти май искаш нещо по -специално
иначе друго .. другоо .. подкрепям също идеята за машата :)
sladur4etyYy
09-13-2008, 08:50
densii, мн оригинален на4ин да ми обясни6 при4еската , разби ме :razz:
He}|{Ha_Dpo|`a, нямам време за фризьор 8-)
kiss_kris, не искам нищо специално, просто имам желание да направя НЕЩО, но не знам какво :D аз пробвах тва, което ти ми предложи ама не става щото отгоре косата ми не е достатъ4но дълга :x айде аз отиам да експериментирам 8-)
Направия цалата на вафлички със преса ии после хващаш бритона назад със фибички ... ддз само за това се сещам в момента ..
ElisaDay
09-13-2008, 09:20
Като ходиш все с изправена коса .. накъдри я :-D Или както казаха, вафлички (: Сплети си я на рибена кост. :)
sladur4etyYy
09-13-2008, 09:23
Като ходиш все с изправена коса .. накъдри я :-D Или както казаха, вафлички (: Сплети си я на рибена кост. :)
ми да май на вафли4ки 6е се спра :D ина4е аз си мислех по някаккъв на4ин цялата да я сплета на една голяма плитка тръгваща от главата (койт разбрал- разбрал 8-) ) ама няма да стане така 4ее... вафли4ки най- вероятно и пак ще пробвам да си вдигна горния пласт с фиби4ка, дано тоя път да успея :D
ElisaDay
09-13-2008, 09:34
Знаеш ли какво се сетих .. пробвай нещо е такова ->
http://i272.photobucket.com/albums/jj200/scenexxhair/avril-lavigne.jpg
sladur4etyYy
09-13-2008, 09:37
Знаеш ли какво се сетих .. пробвай нещо е такова ->
http://i272.photobucket.com/albums/jj200/scenexxhair/avril-lavigne.jpg
не е ло6о ама не стаа щото горния пласт е къъъс :x мамка му :D е, аз така и така нещо подобно съм направила само 4е с по-малко коса и не толкова повдигнато 8-)
g1rl4eto_
09-13-2008, 09:48
разгледай това дано ти хареса нещо :arrow: http://roshlata.2v2.us/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=27&func=viewcategory&catid=3
sladur4etyYy
09-13-2008, 09:50
разгледай това дано ти хареса нещо :arrow: http://roshlata.2v2.us/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=27&func=viewcategory&catid=3
мн са хубави ама мн сложнии :D както и да е , аз ве4е сглобих нещи4ко :D
g1rl4eto_
09-13-2008, 09:53
еми успех тогава в прическата
ElisaDay
09-13-2008, 10:02
Ехх, жалко.. и моята е къса отпред и не става така :-D
krisiiiiito
09-13-2008, 11:56
:D :D я дай да скиваме какво да успяла да нправиш