Влез

View Full Version : Да продължа ли напред?

paranoia
09-12-2008, 23:56
Sujalqvam za latinicata....
Istoriqta e slednata...S edno momche hodihme okolo godina pri koeto predi okolo mesec skusahme zashtoto toi kaza che mu e ednoobrazno..posle pak trugnahme i sega pak skusahme poradi sushtata prichina,a ima i oshte edna prichina,toi iska poveche da mu se durpam qvno i da se prvaq na nedostupna......kaza mi che e shtastliv s men,no obiknoveno shtastliv ne kakto predi....sega uj sme samo fr...sluchva se ponqkoga da se celunem i toi kaza che kogato se celuvame i ne sme gadjeta trupkata e tochno kakto predi...ta sega toi ne iska da e s men...obicha me vijdam go v ochite mu...nachina po koito me gushka...iska da se vijdame...Prosto nz dali da vqrvam che neshto moje da se opravi,che ima nachin...ili da produlja napred i da sloja krai na tova....

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka

Alabalaportokala
09-13-2008, 00:10
Prevedeno ot majki ezik na normalen ezik "ednoobrazno" ozna4ava 4e si mu omraznala. Chestito !

sadsad
09-13-2008, 01:35
Не го притискай.Остави нещата така.Ако наистина те обича, ще се съберете.Ако това не стане скоро...просто давай напред.

5StaR
09-13-2008, 02:01
Нормално, от типа "искам тая играчка" => " не ми е интересна вече"

Lysit0
09-13-2008, 05:04
Остaви нещата така,той,ако иска сам ще ти предложи пак да сте си гаджета.

SunSmile
09-13-2008, 05:08
+1 Точно така се получава в даден момент...

anichkaaaa
09-13-2008, 06:37

Мхм а после се появява нова играчка, по хубава от старата, и старата играчка е вече забравена :(

Whyniser
09-13-2008, 08:48

Мхм а после се появява нова играчка, по хубава от старата, и старата играчка е вече забравена :(
Ти какво очакваш,че как момче няма да смени Жигулата с Опел Астра примерно :D

anichkaaaa
09-13-2008, 08:49

Ти какво очакваш,че как момче няма да смени Жигулата с Опел Астра примерно :D
Е именно :D

paranoia
09-13-2008, 10:35
Heh em v toq sluchai go ostavqm da si namira po doora igrachka,qvno she produlja napred ;] i she tursa i az

slun4ice_90
09-13-2008, 10:41
Търси щастието си на друго място,защото си и личи,че той няма какво да ти даде повече...... :?

HONDA
09-13-2008, 10:47
Едва ли те обича. Един път вече сте били разделени, осъзнал е какво губи, върнал се е при теб, но после пак те е зарязал. На мен ми се струва, че му е все тая какво е изгубил. А това, че те прегръща и целува май не е от голямо значение. След като си му само развлечение... Давай смело напред

paranoia
09-13-2008, 10:49
Едва ли те обича. Един път вече сте били разделени, осъзнал е какво губи, върнал се е при теб, но после пак те е зарязал. На мен ми се струва, че му е все тая какво е изгубил. А това, че те прегръща и целува май не е от голямо значение. След като си му само развлечение... Давай смело напредNz ne mislq che sum samo razvlechenie,zashtoto prosto sega ne moga da obqsnq,obicha me da,no ne dostatuchno

HONDA
09-13-2008, 10:53
След като тази обич (от време на време) не ти е достатъчна, просто продължи своя живот... БЕЗ НЕГО!

BaiToq
09-13-2008, 10:53
Продължи назад.

paranoia
09-13-2008, 10:55
След като тази обич (от време на време) не ти е достатъчна, просто продължи своя живот... БЕЗ НЕГО!I az taka mislq....prosto ne si zaslujava da chakam,sled kato toi ne me iska,produljavam napred,puk ne se znae kakvo shte stane

dreaml1nd_
09-13-2008, 10:59
имам двама приятели, които са в същото положение...той се кефи тей на тръпката...тя я боли ... иии тя мн страда...междувременно той си търси и друга.......изобщооооооо :( може би е по-добре да продължиш

HONDA
09-13-2008, 10:59
I az taka mislq....prosto ne si zaslujava da chakam,sled kato toi ne me iska,produljavam napred,puk ne se znae kakvo shte stane
Предполагам е излишно да споменавам клишета като: "Живота е прекалено крартък за да го пропиляваш"... Е вече го написах :oops: . Не си стува. Явно той не може да оцени какво може да има и го захвърля. Ок . Ти обаче трябва да знаеш, че няма смисъл да си губиш времето с такива работи. Успех ;)

zaraaa
09-13-2008, 11:40
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)

paranoia
09-13-2008, 11:47
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)Est che shte zacheta mnenieto ti,inache az ne sum smqtala da se vrushtam pri nego,dori pak da poiska,prosto ne si zaslujava,spored mene toi me ima za dadenost i tova e,trqbva istinski i zavinagi da me zagubi za da oceni vsichko,pone az taka mislq ;]

Crazytu
09-13-2008, 12:46
Не го притискай.Остави нещата така.Ако наистина те обича, ще се съберете.Ако това не стане скоро...просто давай напред.

+1 :)

MajeStic
09-13-2008, 12:54
Ако искаш нещо сериозно... продължавай напред. Второ, ако не те харесва такава каквато си значи не те заслужава и не е за теб, а друг е въпроса, че явно ти си се влюбила в него. Само едно нещо като вариант ще ти подскажа. Това момче щом има такива предпочитание вероятно, ако ходите с него и е някъде навън с приятели(+приятелки) или на купон, най-вероятно ще се забие с някое друго момиче, защото по неговата логика това ще е интересно, защото ще знае, че си има гадже и не е правилно... според мен това момче няма повече от 15 години и не знае какво иска, или иска точно това, което ти не можеш да му дадеш, а всъщност ти си му даваш всичко, но той не го иска. Докато не порасне достатъчно, че да иска нещо малко по-сериозно... ти препоръчвам да не се занимаваш.

Lacey_66
09-13-2008, 13:00

+1 :wink:

zaraaa
09-13-2008, 20:15
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)Est che shte zacheta mnenieto ti,inache az ne sum smqtala da se vrushtam pri nego,dori pak da poiska,prosto ne si zaslujava,spored mene toi me ima za dadenost i tova e,trqbva istinski i zavinagi da me zagubi za da oceni vsichko,pone az taka mislq ;]

Абсолютно си права!

NeLLy_BaBy
09-13-2008, 20:24
Щом си играе с теб по този начин наистина е по-добре да го оставиш. За мен тръпката в една връзка или я има или я няма . Няма среден път. А пак това момче явно е лигльо, който не знае какво иска.
Човек осъзнава наистина , когато загуби нещо, а още повече, когато става дума за стойностен човек. Пожелавам ти късмет занапред да не попадаш на такива недорасли, дето не знаят какво искат. :)