View Full Version : Да продължа ли напред?
paranoia
09-12-2008, 23:56
Sujalqvam za latinicata....
Istoriqta e slednata...S edno momche hodihme okolo godina pri koeto predi okolo mesec skusahme zashtoto toi kaza che mu e ednoobrazno..posle pak trugnahme i sega pak skusahme poradi sushtata prichina,a ima i oshte edna prichina,toi iska poveche da mu se durpam qvno i da se prvaq na nedostupna......kaza mi che e shtastliv s men,no obiknoveno shtastliv ne kakto predi....sega uj sme samo fr...sluchva se ponqkoga da se celunem i toi kaza che kogato se celuvame i ne sme gadjeta trupkata e tochno kakto predi...ta sega toi ne iska da e s men...obicha me vijdam go v ochite mu...nachina po koito me gushka...iska da se vijdame...Prosto nz dali da vqrvam che neshto moje da se opravi,che ima nachin...ili da produlja napred i da sloja krai na tova....
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Alabalaportokala
09-13-2008, 00:10
Prevedeno ot majki ezik na normalen ezik "ednoobrazno" ozna4ava 4e si mu omraznala. Chestito !
Не го притискай.Остави нещата така.Ако наистина те обича, ще се съберете.Ако това не стане скоро...просто давай напред.
Нормално, от типа "искам тая играчка" => " не ми е интересна вече"
Остaви нещата така,той,ако иска сам ще ти предложи пак да сте си гаджета.
SunSmile
09-13-2008, 05:08
+1 Точно така се получава в даден момент...
anichkaaaa
09-13-2008, 06:37
Мхм а после се появява нова играчка, по хубава от старата, и старата играчка е вече забравена :(
Whyniser
09-13-2008, 08:48
Мхм а после се появява нова играчка, по хубава от старата, и старата играчка е вече забравена :(
Ти какво очакваш,че как момче няма да смени Жигулата с Опел Астра примерно :D
anichkaaaa
09-13-2008, 08:49
Ти какво очакваш,че как момче няма да смени Жигулата с Опел Астра примерно :D
Е именно :D
paranoia
09-13-2008, 10:35
Heh em v toq sluchai go ostavqm da si namira po doora igrachka,qvno she produlja napred ;] i she tursa i az
slun4ice_90
09-13-2008, 10:41
Търси щастието си на друго място,защото си и личи,че той няма какво да ти даде повече...... :?
Едва ли те обича. Един път вече сте били разделени, осъзнал е какво губи, върнал се е при теб, но после пак те е зарязал. На мен ми се струва, че му е все тая какво е изгубил. А това, че те прегръща и целува май не е от голямо значение. След като си му само развлечение... Давай смело напред
paranoia
09-13-2008, 10:49
Едва ли те обича. Един път вече сте били разделени, осъзнал е какво губи, върнал се е при теб, но после пак те е зарязал. На мен ми се струва, че му е все тая какво е изгубил. А това, че те прегръща и целува май не е от голямо значение. След като си му само развлечение... Давай смело напредNz ne mislq che sum samo razvlechenie,zashtoto prosto sega ne moga da obqsnq,obicha me da,no ne dostatuchno
След като тази обич (от време на време) не ти е достатъчна, просто продължи своя живот... БЕЗ НЕГО!
paranoia
09-13-2008, 10:55
След като тази обич (от време на време) не ти е достатъчна, просто продължи своя живот... БЕЗ НЕГО!I az taka mislq....prosto ne si zaslujava da chakam,sled kato toi ne me iska,produljavam napred,puk ne se znae kakvo shte stane
dreaml1nd_
09-13-2008, 10:59
имам двама приятели, които са в същото положение...той се кефи тей на тръпката...тя я боли ... иии тя мн страда...междувременно той си търси и друга.......изобщооооооо :( може би е по-добре да продължиш
I az taka mislq....prosto ne si zaslujava da chakam,sled kato toi ne me iska,produljavam napred,puk ne se znae kakvo shte stane
Предполагам е излишно да споменавам клишета като: "Живота е прекалено крартък за да го пропиляваш"... Е вече го написах :oops: . Не си стува. Явно той не може да оцени какво може да има и го захвърля. Ок . Ти обаче трябва да знаеш, че няма смисъл да си губиш времето с такива работи. Успех ;)
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)
paranoia
09-13-2008, 11:47
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)Est che shte zacheta mnenieto ti,inache az ne sum smqtala da se vrushtam pri nego,dori pak da poiska,prosto ne si zaslujava,spored mene toi me ima za dadenost i tova e,trqbva istinski i zavinagi da me zagubi za da oceni vsichko,pone az taka mislq ;]
Не го притискай.Остави нещата така.Ако наистина те обича, ще се съберете.Ако това не стане скоро...просто давай напред.
+1 :)
MajeStic
09-13-2008, 12:54
Ако искаш нещо сериозно... продължавай напред. Второ, ако не те харесва такава каквато си значи не те заслужава и не е за теб, а друг е въпроса, че явно ти си се влюбила в него. Само едно нещо като вариант ще ти подскажа. Това момче щом има такива предпочитание вероятно, ако ходите с него и е някъде навън с приятели(+приятелки) или на купон, най-вероятно ще се забие с някое друго момиче, защото по неговата логика това ще е интересно, защото ще знае, че си има гадже и не е правилно... според мен това момче няма повече от 15 години и не знае какво иска, или иска точно това, което ти не можеш да му дадеш, а всъщност ти си му даваш всичко, но той не го иска. Докато не порасне достатъчно, че да иска нещо малко по-сериозно... ти препоръчвам да не се занимаваш.
Lacey_66
09-13-2008, 13:00
+1 :wink:
Здравей, знам, че един ден спорихме в една тема и може да не зачетеш мнението ми, но аз ще се изкажа, понеже ситуацията, в която си попаднала ми е що-годе позната....мисля че трябва да продължиш Напред! 1-н път не се е получило, 2-ри път също, колкото и пъти да се опитвате сигурно толкова пъти няма да се получи, ти все така ще продължаваш да го Обичаш, а на него все така ще му омръзваш бързо-бързо! Така че просто не възлагай надежди и Смело Напред! :):):)Est che shte zacheta mnenieto ti,inache az ne sum smqtala da se vrushtam pri nego,dori pak da poiska,prosto ne si zaslujava,spored mene toi me ima za dadenost i tova e,trqbva istinski i zavinagi da me zagubi za da oceni vsichko,pone az taka mislq ;]
Абсолютно си права!
NeLLy_BaBy
09-13-2008, 20:24
Щом си играе с теб по този начин наистина е по-добре да го оставиш. За мен тръпката в една връзка или я има или я няма . Няма среден път. А пак това момче явно е лигльо, който не знае какво иска.
Човек осъзнава наистина , когато загуби нещо, а още повече, когато става дума за стойностен човек. Пожелавам ти късмет занапред да не попадаш на такива недорасли, дето не знаят какво искат. :)