Влез

View Full Version : спешно се нуждая от помощ

mmmenk
09-13-2008, 08:12
Здравейте,може би има много такива теми,но бих искала да получа отговор на своята!Девствена съм и съм с едно момче от 3 месеца.Всяка вечер всичко става все по-хубаво и по-хубаво.....и усещам че нещата вървят към секс.Проблемът е,че няма къде да се усамотим.Утре вечер обаче приятелят ми ме кани у тях и съм сигурна какво ще стане.Както виждате нямам много време.Наистина искам да съм с него,но ме притеснява това,че не съм добре запозната с нещата.Моля ви дайте ми някой съвет,разкажете ми какво се случва,за да знам какво да очаквам!Знам,че той ще ме предразположи и ще се чувствам добре,но като докато не добия повече информация,ще се притеснявам и няма да успея да си прекарам толкова добре,колкото би трабвало!Съжалявам за тази повтаряща се тема,но наистина се нуждая от помощ!Брлагодаря на всички предварително! :-)

Bellatrix
09-13-2008, 08:18
Амиии...
1. Той трябва да те предразположи с помощта на любовна игра. Най - вероятно ще те лиже и ще те докосва и целува навсякъде. :)
2. Когато се убеди, че си готова (демек достатъчно овлажнена) ще ти го пъхне( говори с него да е бавен, за да не те боли) и първоначално ще го дава бавно, после ще забързи и ще свърши (най вероятно доста бързо, защото му е първи път).
3. :!: :!: :!: Използвайте презервативи- най добре Durex Classic.
4. Ако той е притеснен, помогни му като го възбудиш.
Малко ги разбърках, ама както и да е, това е в общи линии. \:D/

mmmenk
09-13-2008, 08:44
Мерси много за бързия отговор :-) А ще ми кажеш ли как мога да го възбудя

Bellatrix
09-13-2008, 08:46
Със свирка примерно... или ръчно... наблягай на пениса му, целувай го отстрани по врата... ей такива работи, винаги действат \:D/

scoobydors
09-13-2008, 08:48
Ми как.... :) Целувай го, докосвай го навсякъде, плъзни бавно ръчичиката към.... :D И погледа е много важен :-D Гледай го самоуверено и страстно :-P никое момче няма да остане безразлично при тея неща. ;)

dreamshunter
09-13-2008, 08:55
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО УЖ ЛОГИЧНОТО ПРАВИЛО "ПЪРВИЯ ПЪТ С ПРЕЗЕРВАТИВ"...ДО МОМЕНТА НА САМОТО РАЗКЪСВАНЕ НА ХИМЕНАТА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СЛОЖИ ТАЗИ ГЛУПАВА ЛАТЕКСОВА ИЗМИСЛИЦА, ПЪК ПОСЛЕ КАКТО ВИЕ СИ ПРЕЦЕНИТЕ !!!
Приеми го като съвет от човек с доста богат опит.

Bellatrix
09-13-2008, 09:02
НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙ ПО УЖ ЛОГИЧНОТО ПРАВИЛО "ПЪРВИЯ ПЪТ С ПРЕЗЕРВАТИВ"...ДО МОМЕНТА НА САМОТО РАЗКЪСВАНЕ НА ХИМЕНАТА НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА СЛОЖИ ТАЗИ ГЛУПАВА ЛАТЕКСОВА ИЗМИСЛИЦА, ПЪК ПОСЛЕ КАКТО ВИЕ СИ ПРЕЦЕНИТЕ !!!
Приеми го като съвет от човек с доста богат опит.
:shock: :shock: :shock: Че кой е казал да му прави свирката с презерватив и тн? :? Естествено, че ще сложи презерватива като тръгне да прониква :shock: :shock: :shock:

mmmenk
09-13-2008, 09:03
Благодаря на всички,не очаквах толкова бързи отговори!Мислих и по др въпрос-обезкосмавам се отдолу,но на след 2 дни пак тръгват косъмчета,те почти не си виждат,но леко боцкат!!! :oops: Пробвам да ги махна с крем депилатоар,но не се махат,и със самобръсначкоа пробвах,а депилатор нямам.Трабва да изчакм още 1 ден.Колата маска боли!Трабва да изчакам още 1 ден.Просто искам да знам да се притеснявам ли ако приятелят ми ги усети или няма да е проблем

girl_in_black
09-13-2008, 09:17
Благодаря на всички,не очаквах толкова бързи отговори!Мислих и по др въпрос-обезкосмавам се отдолу,но на след 2 дни пак тръгват косъмчета,те почти не си виждат,но леко боцкат!!! :oops: Пробвам да ги махна с крем депилатоар,но не се махат,и със самобръсначкоа пробвах,а депилатор нямам.Трабва да изчакм още 1 ден.Колата маска боли!Трабва да изчакам още 1 ден.Просто искам да знам да се притеснявам ли ако приятелят ми ги усети или няма да е проблем

Приятелят ти изобщо не го интересува дали имаш косми или не.

dreamshunter
09-13-2008, 10:07
[/quote]
:shock: :shock: :shock: Че кой е казал да му прави свирката с презерватив и тн? :? Естествено, че ще сложи презерватива като тръгне да прониква :shock: :shock: :shock:[/quote]

Имах предвид и самото първо проникване да се случи без презерватив...никой не говори за свирката /доколкото тя ще е свирка, имайки предвид, че мацката ще се пробва за първи път/
Демек: Самия полов акт да започне без презерватив, и едва след като момата е разпечата да се умува над темата "Да слагаме ли тва лигаво латексово изделие?!?"

mmmenk
09-13-2008, 10:28
На него май няма да му е за първи път.И двамата сме на 17 години.А колко време горе долу трае всичко-имам предвид от момента на проникването до края и ще ми разкажете ли повече за това изпразване,защото в много теми всяка разказва,че е гълталаа това много не ми хапесва! :(

girl_in_black
09-13-2008, 10:33
На него май няма да му е за първи път.И двамата сме на 17 години.А колко време горе долу трае всичко-имам предвид от момента на проникването до края и ще ми разкажете ли повече за това изпразване,защото в много теми всяка разказва,че е гълталаа това много не ми хапесва! :(

Ами различно е времето, най-вече зависи от темпото.Като не искаш да гълташ му кажи да те предупреди кога ще свърши.И слагайте презерватив от самото начало!Хем да ти е мирна главата после, хем с презерватив влиза по-лесно.

BuBiTy
09-13-2008, 10:37
Vij dali 6te mu pravi6 svirka ili ne si e tvoi li4en izbor i ako mu pravi6 ne e zad1ljitelno da sv1r6va v ustata ti p1k kamo li da se 4udi6 da pliue6 ili g1lta6! spored men ako si tolkova navita za svirka samo go zagrei s neq a ne toi 4ak da sv1r6va vse pak 6te trqbva i da te otvori :oops: ina4e trqbva da se otpusne6 ne e stra6no moje da te boli no si misli kolko hubavo 6te vi e sledva6tiq p1t! ina4e vremetraeneto e razli4no zavisi ot mom4eto kolko moje da d1rji.... i za mom4etata nqma koi znae kvo zna4enie s kvo si maha6 kosmite taka 4e gledai da ne se poreje6 4e tva e nejna zona! i nadqvam se si mu kazala 4e si devstvena ako ne kaji mu! da ne te narani! ako ima ne6to pitai ako ne uspeh! i priqtno izkarvane :-)

mmmenk
09-13-2008, 11:29
Мерси много за подробния отговор,наистина ми даде много информация,която ще ми бъде полезна.Но задължително ли е да правоя свирки,никога не съм искала това!Дали мога да го възбудя без свирка,Или ако ще му правя свирка не мисля,че ще е още първия път!Исках да питам болката първия път през цялото време ли е или само в началото?

girl_in_black
09-13-2008, 11:36
Мерси много за подробния отговор,наистина ми даде много информация,която ще ми бъде полезна.Но задължително ли е да правоя свирки,никога не съм искала това!Дали мога да го възбудя без свирка,Или ако ще му правя свирка не мисля,че ще е още първия път!Исках да питам болката първия път през цялото време ли е или само в началото?

Може и да не му правиш свирки щом не искаш, може да го възбудиш само с ръка.А за болката бе много индивидуално, мен ме боля три дни след секса.

Entel
09-13-2008, 12:00
Аз няма какво повече да те съветвам, само мога да ти пожелая приятно изкарване и много хубави моменти с любимия човек.

mmmenk
09-14-2008, 14:31
Zdraveite,sajaliavam 4e pi6a na latinica,no niamam nikakvo vreme da stoia na kompa,a kogato pi6a na kirilica sam tvarde bavno!Sno6ti priateliat mi se obadi i me vika u tiah za6toto tehnite 6tiaha da hodiat tehni priateli na gosti,no po kasno im se obadiha 4e ugovorkata im otpada za6toto imat spe6na rabota,taka 4e nakraia az biah u tiah,no roditelite mu sa6to ! Posle te legnaha da spat,a nie biahme v negovata staia koiato se manira dale4 ot tiahnata.....taka se slu4iha ne6tata 4e vsi4ko be6e neveroiatno...no ne mojahme da stignem do kraia(da pravim seks) ne stava6e .....pri nai-malkia 6um az se striaskah akto misih 4e sa tehnite!Ako be6e taka ciala ve4er niama6e da moga da se otpusna......ve4erta niama6e da e dostata4no dobra.Estestveno az niamam mn o4akvania,za6toto znam 4e parviat pat ne e hubavo,no sledva6tite pati.......... niamam tarpenie da stignem dotam,no niama da e skoro,za6toto toi zaminava v dr grad,kadeto u4i i 6te se vijdame samo sabota i nedelia.... imame vreme i moje bi po tozi na4in jelanieto ni 6te stane o6te po goliamo i kogato momentat doide...vsi4ko 6te bade nezabravimo :) a dotogava saz 6te obogatiavam znaniata si :-) [/img]