PDA

View Full Version : Секс без презерватив, но той не свърши в мен-опасности

van4encetyYyY
09-13-2008, 10:08
Искам да пусна тази тема за да мога да си разясня някои работи относно секса без презерватив.Значи такъв е проблема с едно момче правихме секс снощи на 12.09. и на мене ми беше за 1 път. той проникна леко но все пак беше секс.Аз го попитах дали не е опасно той каза спокойно. след около 10 минути каза че ще свършва и се изпразни в ръката си и го идхвърли. Има ли опасност от бременост след като НЕ Е свършил в мене? :shock: и да пия ли хапче докато не е станало късно? да говоря ли с него преди това? помощ? :shock:

т.7
krem4et0

tarataika
09-13-2008, 10:25
сред тииновете е щироко разпространено мнението, че щом не е свършил в теб, значи вс е ок. Само че не е точно така... дори преди момента на свършване може да изтече еякулационно течност, която съдърга малко сперма. Това ми го каза гинеколожка, която изнасяше лекция в даскало за предпазването, така че най-добре вземи хапче и следващия път задължително с презерватив - предпазва не само от забременяване, но и от какви ли не болести и силно се съмнявам, че би искала да си лепнеш някое венерическо :o

girl_in_black
09-13-2008, 10:31
Защо по дяволите не използвате презервативи?!Има опасност от забременяване, но е малка, така че мисля, че няма смисъл да пиеш хапче.Но следващия път използвайте презервативи.Нито е толова сложно, нито е толкова скъпо, нито на момчето ще му стане нещо ако си сложи презерватив.

van4encetyYyY
09-13-2008, 10:51
Попитах и Ивелина за която рекламират по телевизията даза ми че по скоро не съм но обезателно да посетя генеколог! :shock: Ще се пръсна от напрежение изпитвам лек дискомфорт....

SpOrTs_GiRl
09-13-2008, 11:36
Защо по дяволите не използвате презервативи?!Има опасност от забременяване, но е малка, така че мисля, че няма смисъл да пиеш хапче.Но следващия път използвайте презервативи.Нито е толова сложно, нито е толкова скъпо, нито на момчето ще му стане нещо ако си сложи презерватив.
Подкрепям напълно .. Каков са тези детски глупости ....

Entel
09-13-2008, 11:57
Има една течност която както казаха по-горе съсдава минимален риск.

girl_in_black
09-13-2008, 12:12

Презерватива обива чувството.Все едно да целуваш любимия си човек през стъкло.Дълбоко те съжалявам ако не си правила секс с презерватив...

Съжалявай ме, аз не си се съжалявам, защото нямам намерение да треперя от страх после.И сравнението със стъклото не беше много удачно, защото съвсем една е дебелината на стъклото, съвсем друга на презерватива.А и човек освен за собствения си кеф, трябва да мисли и за сигурността си.

nejnaDROGA
09-13-2008, 12:32
Първо по темата:Не мисля,че имаш причина за притеснение :)

После към Ненормалника:Напълно съм съгласна с теб \:D/ Аз също мразя секса с презерватив :? А и по-точно щеше да е сравнението секс с презерватив-целувка с кесия на главата :D

И накрая към girl_in_black:Съгласна съм,че трябва да се мисли и за сигурността,но ако ще се мисли само за тая сигурност дай да си накупуваме вибратори,а момчетата надуваеми кукли и КРАЙ на притеснението :D

В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си преценява дали да използва или да не използва презерватив!!!И не мисля,че изрази като "защо по дяволите" и други такива нападки са уместни в случая :? Така са решили - така са го направили!!!А и темата не е "Правилно ли постъпих като го направихме без презерватив",а "Има ли вероятност да съм бременна"!!!

girl_in_black
09-13-2008, 12:37
Така са решили, така са направили и после"Помогнете, може ли да съм бременна, много ме е страх?" :?

pro_teen
09-13-2008, 12:43
Виж сега ... опасността си я има ако е отделил прдеякулацонната течност в теб ... ако не искаш втори път да се тревожиш, просто използвай ... по 15-20 стотинки са на бройка, продават се в аптеката ... вчера ми се наложи да купувам ;]

DevilWish
09-13-2008, 13:49
сред тииновете е щироко разпространено мнението, че щом не е свършил в теб, значи вс е ок. Само че не е точно така... дори преди момента на свършване може да изтече еякулационно течност, която съдърга малко сперма. Това ми го каза гинеколожка, която изнасяше лекция в даскало за предпазването, така че най-добре вземи хапче и следващия път задължително с презерватив - предпазва не само от забременяване, но и от какви ли не болести и силно се съмнявам, че би искала да си лепнеш някое венерическо :o
По принцип съм съгласна с теб. . обаче . . с бившият си го правих ВиНаГи без презерватив тоест 8 месеца секс без презерватив и така и не забременях :-o

malko_kalpazan4e
09-13-2008, 19:47
ами щом не е свършвал в теб няма опасност ама за тия 10 минути секс бих те посъветвала да си намериш някой по добър тоя е абен :D

pasii_sladuranata
09-13-2008, 19:53
Щом не е сваршил в теб как ще си бременна ве .. ** Това си е до обща сексуална култура .. Тц-тЦ :?

Rebirthing
09-13-2008, 19:58
Ох има съвсем мъничка възможност , ако пък толкова се притесняваш пии го това хапче и да се приключва 8-)

vaseto0o
09-13-2008, 21:16
и се изпразни в ръката си и го идхвърли
:shock:

Хора ще ме убиете от смях веее :razz:

fLamencO
09-13-2008, 22:48
Щом не е сваршил в теб как ще си бременна ве .. ** Това си е до обща сексуална култура .. Тц-тЦ :?

Виждам на кого му трябва обща сексуална култура ... :-D :-D :-D :-D :-D :-D

dreamshunter
09-14-2008, 04:34
Първо по темата:Не мисля,че имаш причина за притеснение :)

После към Ненормалника:Напълно съм съгласна с теб \:D/ Аз също мразя секса с презерватив :? А и по-точно щеше да е сравнението секс с презерватив-целувка с кесия на главата :D

И накрая към girl_in_black:Съгласна съм,че трябва да се мисли и за сигурността,но ако ще се мисли само за тая сигурност дай да си накупуваме вибратори,а момчетата надуваеми кукли и КРАЙ на притеснението :D

В крайна сметка всеки си има глава на раменете и си преценява дали да използва или да не използва презерватив!!!И не мисля,че изрази като "защо по дяволите" и други такива нападки са уместни в случая :? Така са решили - така са го направили!!!А и темата не е "Правилно ли постъпих като го направихме без презерватив",а "Има ли вероятност да съм бременна"!!!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Това беше приказка на място!!!

bibynkichka
12-20-2009, 07:48
Може ли само да ви попитам нещо. Когато правиш секс с приятеля си и той свърши в теб, но е с презерватив и е сигурен, това не означава, че си момичето е бременно, нали ?

t0d1t0
12-20-2009, 09:23
Кой върна темата бе... Тая до сега трябва да има бебе да дундурка!

Azgalor
12-20-2009, 12:36
Кой върна темата бе... Тая до сега трябва да има бебе да дундурка!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gogo4o4o
12-20-2009, 13:37

Видяхме кой има и кой няма обща сексуална култура. Има предеякулационна течност която съдържа сперматозоиди и така лесно може да се забременее.

anichka12345678
12-20-2009, 14:10
Искам да пусна тази тема за да мога да си разясня някои работи относно секса без презерватив.Значи такъв е проблема с едно момче правихме секс снощи на 12.09. и на мене ми беше за 1 път. той проникна леко но все пак беше секс.Аз го попитах дали не е опасно той каза спокойно. след около 10 минути каза че ще свършва и се изпразни в ръката си и го идхвърли. Има ли опасност от бременост след като НЕ Е свършил в мене? :shock: и да пия ли хапче докато не е станало късно? да говоря ли с него преди това? помощ? :shock:

т.7
krem4et0 само ако свърши в теб може да забременееш ,не си бременна.

chukundurs
12-21-2009, 22:54
т.7
krem4et0[/quote] само ако свърши в теб може да забременееш ,не си бременна.[/quote]

Имаш сериозна нужда да обогатиш малко сексуалната си култура #-o

NeOo123
12-21-2009, 23:08
хора имал сам такав момент с мойта бивша когато презерватива се скъса приварженик сам на секс без презерватив но някой пат трябва и така че мислете аз ползвам презерватив в края на половия акт за да сме ок и 2мата :P