View Full Version : Само ме използва
krasitoOoO
09-13-2008, 11:01
Iskam da vi razkaja edna mnoou slojna istoriq..vsichko zapo4na kogato vav edin slu4aen den se zapoznah s edno mom4e..po4nahme da izlizam zaedno,prekarvah vremeto si s nego 4udesno..no edin den toi mi kaza 4e v jivota mu ima druga i toi neiska da q zareje zaradi men..tova se slu4i otdavna predi nqkolko meseca..kolkoto i da mi beshe trudno az se primirih s fakta 4e toi nemoje da e s men..i sega predi edna sedmica otnovo go vidqh i toi me zagovori..popita kak sam..dori sedna na nashata masa i zapo4nahme da si babrim kakto predi..i na sledvashtiq den toi mi se obadi i me popita dali iska da izlezem,az mu kazah 4e vse o6te si ima gadje i nqma da e 4esno spramo neq..samo4e toi kaza 4e obi4a men i 6te q zareje zaradi men..i stana taka 4e izlqzoh s nego i edin negov priatel..bqhme navanka i sle tova predi da se pribera se ka4ihme v kolata na negoviq priatel..otidohme na edno zabutano mqsto deto nqmashe mnogo hora..tam se natiskahme samo4e stana taka 4e i negoviq priatel zapo4na da me obarva..az kazah 4e neiskam,no toi ne me poslusha ii..rakata mu otide nadolu ii..az bqh piqna i neznaeh kakfo pravq,znam 4e tova opravdanie ne stiga,no...i taka izleznah kato kurva..na drygiq den mu se obadih,a toi mi kaza 4e neiska da me vijda za6toto si obi4a samo negovota priatelka,a az go popitah za6to togava e bil s men a toi mi kaza za kef...zdrah se ot rev zardi nego..nemojeh da preodoleq fakta 4e samo me izpolzval a az go obi4am...i za kapak na vsi4ko toi mi kaza da trugna s negoviq priatel,ako iskam pone da si ostanem priateli..samo4e az otkazah,za6toto nemoga da varvq s 4ovek kam koito ne izpitfam ni6ty...kakfo da napravq??Toi samo me izpolzva i dori me iskara kato kurva..
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
anichkaaaa
09-13-2008, 11:05
Ами за това какво да направиш в момента ми идват няколко идеи .. Като за начало се научи да пишеш :) А колкото до момчето .. То ти е казало , че има приятелка и би трябвало да ти стане пределно ясно , че между вас просто няма какво да стане :) Така че се откажи от него .. или пък си хвани приятеля му :D :D
Ами за това какво да направиш в момента ми идват няколко идеи .. Като за начало се научи да пишеш :) А колкото до момчето .. То ти е казало , че има приятелка и би трябвало да ти стане пределно ясно , че между вас просто няма какво да стане :) Така че се откажи от него .. или пък си хвани приятеля му :D :D
Или пък да се почва с всички наред :P
Ани,Бай Тоя ти праща много поздрави
и отива да гледа Бербатов след малко :-)
slun4ice_90
09-13-2008, 11:06
Iskam da vi razkaja edna mnoou slojna istoriq..vsichko zapo4na kogato vav edin slu4aen den se zapoznah s edno mom4e..po4nahme da izlizam zaedno,prekarvah vremeto si s nego 4udesno..no edin den toi mi kaza 4e v jivota mu ima druga i toi neiska da q zareje zaradi men..tova se slu4i otdavna predi nqkolko meseca..kolkoto i da mi beshe trudno az se primirih s fakta 4e toi nemoje da e s men..i sega predi edna sedmica otnovo go vidqh i toi me zagovori..popita kak sam..dori sedna na nashata masa i zapo4nahme da si babrim kakto predi..i na sledvashtiq den toi mi se obadi i me popita dali iska da izlezem,az mu kazah 4e vse o6te si ima gadje i nqma da e 4esno spramo neq..samo4e toi kaza 4e obi4a men i 6te q zareje zaradi men..i stana taka 4e izlqzoh s nego i edin negov priatel..bqhme navanka i sle tova predi da se pribera se ka4ihme v kolata na negoviq priatel..otidohme na edno zabutano mqsto deto nqmashe mnogo hora..tam se natiskahme samo4e stana taka 4e i negoviq priatel zapo4na da me obarva..az kazah 4e neiskam,no toi ne me poslusha ii..rakata mu otide nadolu ii..az bqh piqna i neznaeh kakfo pravq,znam 4e tova opravdanie ne stiga,no...i taka izleznah kato k***a..na drygiq den mu se obadih,a toi mi kaza 4e neiska da me vijda za6toto si obi4a samo negovota priatelka,a az go popitah za6to togava e bil s men a toi mi kaza za kef...zdrah se ot rev zardi nego..nemojeh da preodoleq fakta 4e samo me izpolzval a az go obi4am...i za kapak na vsi4ko toi mi kaza da trugna s negoviq priatel,ako iskam pone da si ostanem priateli..samo4e az otkazah,za6toto nemoga da varvq s 4ovek kam koito ne izpitfam ni6ty...kakfo da napravq??Toi samo me izpolzva i dori me iskara kato k***a.. Ти сама си знаеш отговора.....та то ти е заглавието.... :?
anichkaaaa
09-13-2008, 11:07
Щом Бербатов е по важен от менее.... :D:D :-) :-) :-)
Whyniser
09-13-2008, 11:09
Щом Бербатов е по важен от менее.... :D:D :-) :-) :-)
Че как няма да е. Все пак е мой съгражданин и познат.Айде Бербатов 8-) :grin:
Постъпила си много, много тъпо! 1во как така си му се доверила като ти е казал 2 хубави приказки на кръс?! 2ро ти се качваш в някаква си кола с 2 момчета и започваш да се натискаш с единия... Е поне малко не ти ли беше неудобно от другия?! Просто си направила грешката да му повярваш. Бих те посъветвала да вдигнеш глава и да продължиш напред. Предполагам вече ти е ясно що за човек е това момче.
Vichko0o
09-13-2008, 11:09
Попринцип всяко нещо се връща ! Но в този случай най-добре ОТМЪЩАВАЙ !!!!! По възможно най-гадния начин му отмъсти накарай го да си плати за това че така те е наранил и използвал ! Нека да вземе малко от собственото си "лекарство" ! Направи му нещо което да му остане за цял живот ! ОТРЕЖИ МУ ПИШКАТА !!!!!!
Liglichkb
09-13-2008, 11:10
Тегли му една майна и го забрави колкото и да ти е трудно :)
Whyniser
09-13-2008, 11:14
Попринцип всяко нещо се връща ! Но в този случай най-добре ОТМЪЩАВАЙ !!!!! По възможно най-гадния начин му отмъсти накарай го да си плати за това че така те е наранил и използвал ! Нека да вземе малко от собственото си "лекарство" ! Направи му нещо което да му остане за цял живот ! ОТРЕЖИ МУ ПИШКАТА !!!!!!
Не знам как Ани има отворена връзка с тебе :P . Нито го познаваш,нито нищо.Не знаем какъв е по-принцип.Тъй че не бъдете толкоз отмъстителни. Ако искате предлагам план :oops: 8-) :lol:
anichkaaaa
09-13-2008, 11:16
Не знам как Ани има отворена връзка с тебе :P . Нито го познаваш,нито нищо.Не знаем какъв е по-принцип.Тъй че не бъдете толкоз отмъстителни. Ако искате предлагам план :oops: 8-) :lol:
оо план план план :grin: :grin: :grin: :grin:
Vichko0o
09-13-2008, 11:19
А мене ме боли гъза какво ще прави момичето ! Тя е била достатъчно тъпа и наивна да отиде с тях ся да си бере гаилето ! Просто споделям как ще и стане по добре ... евентуално..... :D :D :D
Whyniser
09-13-2008, 11:19
Планувам да гледаш Бербатов,ако си ми Кака :D :-D . Айде изгледай 1 мач само заради мене (ако ли не заради ментора Бай Тоя) 8-)
anichkaaaa
09-13-2008, 11:21
Планувам да гледаш Бербатов,ако си ми Кака :D :-D . Айде изгледай 1 мач само заради мене (ако ли не заради ментора Бай Тоя) 8-)
омг :D Къде шe го дават тоя мач :D
Whyniser
09-13-2008, 11:29
омг :D Къде шe го дават тоя мач :D
По Диемата.От 14:45 часа. И да викаш за Бербатов само за него (мраза Юнайтед и оня балетист Ронадло който трябва да ходи на "Волшой и Театър") :lol:
anichkaaaa
09-13-2008, 11:30
ДА бе да бе намерих го :D ще го гледам ама докато изляза .. :D аз нося късмет :D :D
malko_kalpazan4e
09-13-2008, 14:15
така е като си празнуглава и как може да се качваш на чужди коли бе ??? :shock: аве вие не знаете ли че тоя свят е пълен със сякви откачалки пууу амън! Никойй не ти е виновен ти кат си тъпичка така ще стане!!! :-x
Трябваше да ти стане пределно ясно,че иска само секс от теб,в момента,който ти е казал,че има приятелка и я обича...но миналото минало....Гледай да не правиш повече такива грешки и забрави за него.
krasitoOoO
09-13-2008, 15:27
Трябваше да ти стане пределно ясно,че иска само секс от теб,в момента,който ти е казал,че има приятелка и я обича...но миналото минало....Гледай да не правиш повече такива грешки и забрави за него.
e ne e 4esno takaaa :smt089 :smt089 NEMOJE AZ DA VLGAM I CHUVSTFA A TOI POSLE DA MI VIKA ZA KEF
krasitoOoO
09-13-2008, 15:28
e ne e 4esno takaaa :smt089 :smt089 NEMOJE AZ DA VLGAM I CHUVSTFA A TOI POSLE DA MI VIKA ZA KEF :smt089 :smt089
Whyniser
09-13-2008, 15:31
e ne e 4esno takaaa :smt089 :smt089 NEMOJE AZ DA VLGAM I CHUVSTFA A TOI POSLE DA MI VIKA ZA KEF :smt089 :smt089
Еми ти си виновна и наивна и ти играе лоша роля.Затова друг път като се опитваш да се обвържеш помисли дали искаш.Аман от хора като тебе (нищо лично).
Еми някой неща в живота не са честни....но трябва да се примирим с тях,дори да не искаме,защото ,ако не се примирим сами,то съдбата ще ни накара,но тя ще е жестока.След като ти е казал,че не искал да зарязва старата си и приятелка ,би трябвало да ти снате пределно ястно,че дори да иска да спи с теб,то ще е само,защото иска секс.
ДА бе да бе намерих го :D ще го гледам ама докато изляза .. :D аз нося късмет :D :D
Явно си излезнала...
Паднаха :(
Поне ги бях играл Гол/Гол в ЕФУ 8) :grin:
Whyniser
09-13-2008, 16:52
Явно си излезнала...
Аз пуснах за Ливърпул.Ама ми бега 1 мач и се преебаха нещата.Но добра игра стана.Гледаш ли сега Сити и Челси Бай Тоя 8-)
SAMA si si vinovna!!!!Kato se ka4va6 po kolite na priqtelite na priqtelq ti i to piqna!Ti sama si se predlojila!
cHooOpiHka___
09-13-2008, 16:58
da naistina 6tom zn otgovora 6to se s1mnqva6..
krasitoOoO
09-13-2008, 17:02
SAMA si si vinovna!!!!Kato se ka4va6 po kolite na priqtelite na priqtelq ti i to piqna!Ti sama si se predlojila!
da,samo4e az imah i 4uvstva..
cHooOpiHka___
09-13-2008, 17:13
mi v tak1v slu4ai da ne si go pravela da si mislila za tva ti e dadena taq glava.. :-)
ok ti si imala 4uvstva,toi ne-iskal e da se izgavri s teb i e uspql!Kude e problema ne razbrah,4e ve4e stava6 dosadna!Tva 4e si imala 4uvstva ne ozna4ava 4e kato vur6i6 prostotiq sled prostotiq i toi 6te po4ne da ima 4uvstva!Maloumna li si?!Sry,44e te obijdam ama naistina komentarite ti sa neadekvatni.Kvo kato si imala 4uvstva?!?!??!
Явно си излезнала...
Аз пуснах за Ливърпул.Ама ми бега 1 мач и се преебаха нещата.Но добра игра стана.Гледаш ли сега Сити и Челси Бай Тоя 8-)
И тях гол/гол ги хващам 8)
Леверкезен и тях на голгол хващам,
чакам утре Цецека да бият на 2 коеф.
и реал 1 да стане.
Система 3/4 с твърд реал.
manwithnoname
09-13-2008, 19:38
"Много сте ми умнички тук". Момичето ви споделя сериозен проблем, вие му давате тъпи отговори - отмъсти му...измисли план...тласкате я към омразата. Няма смисъл да му отмъщава,нито да мисли някакви злокобни планове, така ще изпита чуството на импровизирана победа, защото тя го обича както казва. А най-лесното, което може да се направи е просто да каже само на приятелката му какво е направил, а тя ако има нещо в скафандъра на раменете си, ще разбере, че това момче е абсолютен помияр и трябва да го зареже. Сега, че е била наивна, наивна е била, но лошото вече е сторено, трудно ще го забрави, просто не е нужно да се трупа още зло, мислейки как да му отмъсти.
SunShinePearl
09-13-2008, 20:38
ми аз ако бях щях да тръгна с приятеля му ако е готин :D е качили края на света дошъл гледай по оптимистично на всеки може да се случи :)